Mephisto The Undying Napisano Grudzień 9, 2014 Share Napisano Grudzień 9, 2014 - Idziemy dalej? - zapytał. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shine Star Napisano Grudzień 9, 2014 Share Napisano Grudzień 9, 2014 - Mhm. - mruknęła bez entuzjazmu Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Grudzień 9, 2014 Share Napisano Grudzień 9, 2014 - Na pewno w porządku? - zapytał. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shine Star Napisano Grudzień 9, 2014 Share Napisano Grudzień 9, 2014 - Mam wrażenie że mi nie wybaczy. - powiedziała cicho. Odwróciła się by spojrzeć na Dastana, który usiadł na ławce. - Nie chcę go stracić jako przyjaciela... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Grudzień 9, 2014 Share Napisano Grudzień 9, 2014 - Wybaczy, tylko musisz dać mu trochę czasu. - powiedział. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shine Star Napisano Grudzień 9, 2014 Share Napisano Grudzień 9, 2014 - Tak myślisz? - mruknęła. Szli chwilę w milczeniu. - Ty się cieszysz, prawda? - spojrzała na chłopaka Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Grudzień 9, 2014 Share Napisano Grudzień 9, 2014 - W zasadzie to wolałbym żebyś po prostu była szczęśliwa. - powiedział. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shine Star Napisano Grudzień 9, 2014 Share Napisano Grudzień 9, 2014 - Ale powiedz. - zatrzymała się. - Cieszysz się czy nie? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Grudzień 9, 2014 Share Napisano Grudzień 9, 2014 - W pewnym sensie tak, ale jednak coś sprawia że źle mi z tym. - powiedział zatrzymując się/ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shine Star Napisano Grudzień 9, 2014 Share Napisano Grudzień 9, 2014 Alysse spojrzała mu w oczy. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Grudzień 9, 2014 Share Napisano Grudzień 9, 2014 - Po prostu, źle mi z tym że ciesze się że teraz on jest przybity. - powiedział. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shine Star Napisano Grudzień 9, 2014 Share Napisano Grudzień 9, 2014 (edytowany) Dziewczyna przytuliła się do Curt'a. Edytowano Grudzień 9, 2014 przez Shine Star Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Grudzień 9, 2014 Share Napisano Grudzień 9, 2014 Curt objął Alysse. - A ty, jak się czujesz? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shine Star Napisano Grudzień 9, 2014 Share Napisano Grudzień 9, 2014 - Jestem szczęśliwa, że nie muszę go okłamywać. - uśmiechnęła się. - I że jestem przy kimś... kogo kocham. - zarumieniła się Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Grudzień 9, 2014 Share Napisano Grudzień 9, 2014 Curt uśmiechnął się. - Uroczo wyglądasz gdy się rumienisz. - powiedział. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shine Star Napisano Grudzień 9, 2014 Share Napisano Grudzień 9, 2014 Alysse zarumieniła się jeszcze bardziej. - Dzięki. - uśmiechnęła się i pocałowała go lekko Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Grudzień 9, 2014 Share Napisano Grudzień 9, 2014 Curt odwzajemnił pocałunek. Po chwili odsunął głowę. - Wiem że przed chwilą zerwałaś z Dastanem ale... chcesz zostać moją dziewczyną? - zapytał. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shine Star Napisano Grudzień 9, 2014 Share Napisano Grudzień 9, 2014 - Myślałam że się nie doczekam. - pocałowała go ponownie. - Oczywiście że tak. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Grudzień 9, 2014 Share Napisano Grudzień 9, 2014 Curt uśmiechnął się. - To świetnie. - powiedział i pocałował ją. Po chwili odsunął głowę. - To, idziemy po twoje rzeczy? - zapytał. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shine Star Napisano Grudzień 9, 2014 Share Napisano Grudzień 9, 2014 - Mhm. - uśmiechnęła się lekko i wzięła go za rękę Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Grudzień 9, 2014 Share Napisano Grudzień 9, 2014 - To prowadź. - powiedział i poszedł razem z Alysse w kierunku jej domu. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shine Star Napisano Grudzień 9, 2014 Share Napisano Grudzień 9, 2014 Alysse otworzyła drzwi do mieszkania. - Chodź, rozgość się. - uśmiechnęła się i zdjęła kurtkę. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Grudzień 9, 2014 Share Napisano Grudzień 9, 2014 Curt wszedł do środka i zamknął drzwi. - Przytulnie. - powiedział. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shine Star Napisano Grudzień 9, 2014 Share Napisano Grudzień 9, 2014 Dziewczyna uśmiechnęła się. - Dziękuję. Rodzice zostawili mi pieniądze, więc nie musisz za mnie płacić. - weszła do salonu Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Grudzień 9, 2014 Share Napisano Grudzień 9, 2014 - Nie no, nie przeszkadza mi to. - powiedział. - Boli cię jeszcze brzuch? - zapytał. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts