Mephisto The Undying Napisano Kwiecień 27, 2015 Share Napisano Kwiecień 27, 2015 - Zdajesz się być smutna, coś cię gryzie? - zapytał. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shine Star Napisano Kwiecień 27, 2015 Share Napisano Kwiecień 27, 2015 - Nie, nie smutna - mruknęła. - Zmęczona psychicznie. - stwierdziła. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Kwiecień 28, 2015 Share Napisano Kwiecień 28, 2015 - Przez to wszystko co się stało? - zapytał patrząc na nią. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shine Star Napisano Kwiecień 28, 2015 Share Napisano Kwiecień 28, 2015 - Taak... stracenie ciebie... to była najgorsza rzecz mojego życia. - mruknęła. - Gdy cię wtedy zobaczyłam miałam ochotę umrzeć obok ciebie. Nie wyobrażałam sobie życia, funkcjonowania bez ciebie. Jesteś moim całym światem. - powiedziała cicho, a w jej oczach zebrały się łzy. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Kwiecień 28, 2015 Share Napisano Kwiecień 28, 2015 Curt przytulił dziewczynę po ówczesnym przysunięciu się do niej. - Jestem już przy tobie, jest dobrze. - powiedział do niej cicho. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shine Star Napisano Kwiecień 29, 2015 Share Napisano Kwiecień 29, 2015 - Nie zostawiaj mnie... - szepnęła wtulając się w niego. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Kwiecień 30, 2015 Share Napisano Kwiecień 30, 2015 - Nie zostawię. - przytulił ją i pogłaskał. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shine Star Napisano Kwiecień 30, 2015 Share Napisano Kwiecień 30, 2015 Alysse zamknęła oczy i odetchnęła. - Bardzo cię kocham - powiedziała cicho i spojrzała na niego z dołu. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts