timber Napisano Listopad 25, 2014 Share Napisano Listopad 25, 2014 (edytowany) Witajcie. Cześć. ^^ Po porozumieniu się z Uszatką, zgodziła się, bym poprowadziła nowy Quiz Doctora, więc oto jest. ^^ Fakt, mam nadzieje że mój quiz wam się spodoba. Widziałem takie w innych działach i był w nich dość spory ruch. Ależ na pewno. ^^ W każdym razie, quiz będzie oparty na prostej zasadzie - ja zadaję pytanie co do postaci Doctora (w wesji kucykowej oczywiście), a wy jak najszybciej piszecie odpowiedź. Za pierwszą poprawną odpowiedź dostaje się jeden punkt. Kto zdobędzie najwięcej punktów, wygrywa tą edycję! ^^ A więc, pierwsze pytanie do Was - W jakich odcinkach (nazwy wystarczą) pojawił się Doctor? Edytowano Listopad 25, 2014 przez Timber Sprawiedliwa Link do komentarza
Kruczek Napisano Listopad 25, 2014 Share Napisano Listopad 25, 2014 Ponaddźwiękowe Bum Znaczkowa Liga Dzień uznania dla rodziny Nielekko być bryzusiem Wiara czyni cuda Skrzydlata wiedza Link do komentarza
timber Napisano Listopad 29, 2014 Autor Share Napisano Listopad 29, 2014 Niestety, Kruczku. Czekałem razem z Timber na prawidłową odpowiedź dość długo, ale jak widać nie pojawiła się ona.A oto lista odcinków -1. Przyjaźń to Magia cz.1 2. Sezon na jabłka3. Znaczkowa Liga4. Pożegnanie Zimy5. Ponaddźwiękowe Bum6. W zielonym ci nie do twarzy7. Impas8. Tajemnicza Wybawicielka9. Wigilia Serdeczności10. Dzień uznania dla rodziny11. Super Szybki Wyciskacz Soku 600012. Dzień Serc i Podków13. Lekcja Stanowczości14. Pora na Czas15. Ślub w Canterlot'cie16. Wszędzie Pinkie Pie17. Zgniłe Jabłko18. Skrzydlata Wiedza Huh. Dużo tych odcinków. Yhym. Mówiłem ci przecież. Jestem sławny nie tylko w waszym świecie. Tsa... W każdym razie, Kruczek dostaje punkt za chęć uczestnictwa. Bardzo sławny... Hm? Nie, ależ nic. Oto punktacja - Kruczek - 1pkt W takim razie, na drugie pytanie będzie coś prostszego... Jakie są kolory futra, grzywy i oczu Whooves'a? Zbyt banalne. Zapraszamy do odpowiedzi! Link do komentarza
Celly Napisano Listopad 29, 2014 Share Napisano Listopad 29, 2014 futro- jasny brąz grzywa i ogon- ciemny brąz oczy- niebieskie Easy ._. Link do komentarza
Sowenia Napisano Grudzień 5, 2014 Share Napisano Grudzień 5, 2014 (edytowany) Zgadza się. To rzeczywiście było wyjątkowo łatwe pytanie... A więc teraz coś ciekawszego. Ile wcieleń mej skromnej osoby zostało pokazanych w serialu? Kruczek - 1 pkt Cally - 1 pkt Edytowano Grudzień 5, 2014 przez Uszatka Link do komentarza
Magus Napisano Grudzień 5, 2014 Share Napisano Grudzień 5, 2014 Dwa jako pegaz i kucyk ziemski Link do komentarza
Sowenia Napisano Grudzień 5, 2014 Share Napisano Grudzień 5, 2014 Nie, było ich więcej. Link do komentarza
Recommended Posts