Vortex Napisano Listopad 26, 2014 Share Napisano Listopad 26, 2014 Ponieważ nie mogę zmienić tematu poprzedniego wątku, gdzie poszukiwałem głosów żeńskich do mojej produkcji zakładam ten. Przepraszam za bałagan, ale przytłoczyła mnie ilość pracy i postaci.... jak widać nie potrafię wszystkiego robić sam i się do tego przyznaję hehehe Ale do rzeczy. Tak jak w temacie. Moje opowiadanie nazywa się My Little Stalker i jest to crossover gry Stalker z naszymi kucykami. Poszukuję osób z w miarę dobrą dykcją i twórczych. Pozostawiam pewną swobodę w kreowaniu jej samemu, a mianowicie, zależy mi aby charakter danej postaci (który opiszemy prywatnie) został zachowany. To jakich słów użyje i jak sformułujecie tekst jest w waszej kwestii, ważne by zachować kontekst wypowiedzi. Pozdrawiam! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nishi Napisano Listopad 26, 2014 Share Napisano Listopad 26, 2014 Jestem chętny do pomocy :3 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kobayashi Napisano Listopad 26, 2014 Share Napisano Listopad 26, 2014 Rozumiem, że zgłaszać można się tutaj? I gdzie mogę wysłać próbkę? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vortex Napisano Listopad 26, 2014 Autor Share Napisano Listopad 26, 2014 próbki możecie wysyłać na mój skype boniex1994 Nie wyobrażam sobie współpracy nad projektem bez tego komunikatora. Tam też dostaniecie scenariusz. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grento YTP Napisano Listopad 26, 2014 Share Napisano Listopad 26, 2014 Ja już oczywiście jestem zgłoszony? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vortex Napisano Listopad 26, 2014 Autor Share Napisano Listopad 26, 2014 Wszystkich zainteresowanych zapraszam do pisania na mojego skype. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dolar84 Napisano Listopad 26, 2014 Share Napisano Listopad 26, 2014 Ach, czyli odpadam w przedbiegach, będąc jedną z nielicznych osób, które ze skype nie korzystają. Miłej zabawy Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cipher 618 Napisano Listopad 26, 2014 Share Napisano Listopad 26, 2014 Jeśli chcecie głos z efektami specjalnymi (dźwiękówka takowe ma), mogę pomóc. Gadający mutant czy inne paskudztwo? Mogę spróbować, dajcie tylko kilka zdań na zasadzie: Tu wypowiedź [zły] Tu wypowiedź [zażenowany] Tu pytanie [nieufny] Każdy nagrywa swoje wypowiedzi osobno. Później są sklejane. Bezpośrednio na Skype, może pojawić się "głupawka" i po zawodach. Tak właśnie wygląda voiceacting. 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SuperStarPL Napisano Grudzień 14, 2014 Share Napisano Grudzień 14, 2014 Hej. Dalej kogoś szukasz? Jeśli tak, tutaj masz moją próbkę głosu (robiłem to na my little portal) ale i tak nie pokazałem 100%: http://soundcloud.com/MyLittlePortalVAS Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się