w3es2r4 Napisano Sierpień 22, 2012 Share Napisano Sierpień 22, 2012 Ja czekam aż serwer będzie na 1.3 , aktualnie jestem tak leniwy że nawet wersji nie zmienię. xd Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Imka2000 Napisano Sierpień 22, 2012 Share Napisano Sierpień 22, 2012 Flutteryay przydała by się Bo większość userow tego forum poszukuje serwera mc i nawet nie wie o istnieniu tego serwa Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cygnus Napisano Sierpień 22, 2012 Share Napisano Sierpień 22, 2012 Reklama - tak, ale tylko na forum. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Imka2000 Napisano Sierpień 22, 2012 Share Napisano Sierpień 22, 2012 No właśnie o to mi ciągle chodzi Reklama tylko na forum ,bo jak gdzie indziej się to zareklamuje to wiadomo że jest ponad 99% że większość graczy kruży będą chcieli wbić to Hejterzy i Trole. Zanim byśmy się obejrzeli wszystko było by zniszczone podpalone zalane lawą wodą wy buchnięte przez TNT i nawet nie chce wiedzieć co jeszcze... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Flutteryay Napisano Sierpień 22, 2012 Share Napisano Sierpień 22, 2012 Okay, okay, zapytam Tarretha czy kogoś... A teraz wychwalajcie moją pienkną sygnaturę Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Imka2000 Napisano Sierpień 22, 2012 Share Napisano Sierpień 22, 2012 YAY Fajną masz nową sygnaturkę Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Flutteryay Napisano Sierpień 22, 2012 Share Napisano Sierpień 22, 2012 Okay, reklama jest Dostanę nagrodę? xd Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Imka2000 Napisano Sierpień 22, 2012 Share Napisano Sierpień 22, 2012 To twa nagroda Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Applejack12 Napisano Sierpień 22, 2012 Share Napisano Sierpień 22, 2012 Dajcie mi IP serwa to zagram nick na Minecraft mam ProjectIGI. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Imka2000 Napisano Sierpień 22, 2012 Share Napisano Sierpień 22, 2012 Wystarczy że ściągniesz to co w linkach a serw pojawi się automatycznie A tak BTW : Czemu mnie nie ma na zdjęciu? :O Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pawii1 Napisano Sierpień 22, 2012 Share Napisano Sierpień 22, 2012 u mnie jest 404 not found :( gdy klikam w instalator windows. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FOXX Napisano Sierpień 22, 2012 Share Napisano Sierpień 22, 2012 1. Link z pierwszego posta mi nie wchodzi więc pobrałem z innej strony Mine Little Pony. Jeszcze jakieś modyfikacje mam pobrać? 2. IP servera poproszę. Gdyż nie mogę znaleźć. 3. Czy budowanie domów poza granicami miasta jest możliwe? (na niektórych serwach nie można było budować poza granicami miasta) Mam stary sprzęt i zbyt wielka ilość graczy oraz elementów wokół mnie uniemożliwia grę. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Flutteryay Napisano Sierpień 22, 2012 Share Napisano Sierpień 22, 2012 1. Tych modyfikacji jest w cho... i jeszcze więcej. 2. Fluttershy.pl bodajże? 3. Tego nie wiem. OH MA GEEZ IMKA TEN PLUSZAK HNNNNNNNNNNNNG A nie ma Cię na zdjęciu bo wzięłam jakieś pierwsze lepsze. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bonifacus Napisano Sierpień 22, 2012 Share Napisano Sierpień 22, 2012 Flutter, trzeba potem zrobić inne zdjęcie... najlepiej jak siedzi na nim więcej, niż 2 osoby. UWAGA! SERWER SIĘ POPSUŁ I NIE MAMY SKINÓW- przepraszamy za usterki, próbujemy to naprawić, ale bez siekierki nic z tego nie wychodzi :/ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cygnus Napisano Sierpień 22, 2012 Share Napisano Sierpień 22, 2012 Kto ma Hamachi niech wyłączy sieć (nie program) Hamachi, Hamachi ***** bęc! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
luk123 Napisano Sierpień 22, 2012 Share Napisano Sierpień 22, 2012 jak pobrać uploadera, bo mi nie działa ten z 1 posta? i pytanie dotyczące wielkości działek, jakie są ograniczenia (bo mnie niestety trzeba ograniczać)? PS. nie mam Hamachi (i nigdy nie będę miał) PS2. czy jest dostępna postać Windigo? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cloud Kicker Napisano Sierpień 22, 2012 Share Napisano Sierpień 22, 2012 Na kliknij środkowym przyciskiem na instalator Windows aby się otworzył w nowej karcie, u mnie podziałało . Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Imka2000 Napisano Sierpień 22, 2012 Share Napisano Sierpień 22, 2012 Kurcze... ja musze zainstalować od nowa ten MC udapter czy jak mu tam szło ale choć nie mam hamichi i tak mi nie działa link a rada Cloud Kickera nie zadziałała . I co teraz? :/ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bluedraft Napisano Sierpień 22, 2012 Share Napisano Sierpień 22, 2012 Brzmi ciekawie, tylko zastanawia mnie jedna rzecz, pro po skinów trzeba wybrać swojego z istniejących czy można zamówić swojego OC? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gost Napisano Sierpień 22, 2012 Share Napisano Sierpień 22, 2012 I oto nadchodzi zbawca wraz z linkiem do Updatera ;P Oto i on: http://www.speedyshare.com/3VqGQ/MCUpdater.exe Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Flutteryay Napisano Sierpień 22, 2012 Share Napisano Sierpień 22, 2012 ^2UP: Patrz Wiej-i-Torrronto-i-inni-bo-mają-OC Pewnie że można. http://www.minelittlepony.com/ponymaker.html Do robienia skinów, na obecną wersję chyba. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Imka2000 Napisano Sierpień 22, 2012 Share Napisano Sierpień 22, 2012 Już mi się ściągnęło ale gdy na samym początku gdy włączam ten plik trzeba wciskać ok . Ja tak wciskałam jeż ze sto razy to się dzieje mniej więcej tak: Wciskam ok znika na chwile i znowu się pojawia i tak ciągle ... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Flutteryay Napisano Sierpień 22, 2012 Share Napisano Sierpień 22, 2012 A co mi tam nawet swojego OC zrobiłam może być do prezentacji modelu kucyka w Minecrafcie czy coś. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gost Napisano Sierpień 22, 2012 Share Napisano Sierpień 22, 2012 imka, zawsze możesz pobrać to: https://rapidshare.com/#!download|532p2|1685925296|.minecraft.rar|16456|0|0 potem wybierasz urochom wpisujesz: %appdata% usuwasz folder: .minecraft wklejasz to co pobrałaś odpalasz minecrafta i powinno działać Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Imka2000 Napisano Sierpień 22, 2012 Share Napisano Sierpień 22, 2012 Tu muszę się zarejestrować? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts