Tiramisu Napisano Sierpień 26, 2012 Share Napisano Sierpień 26, 2012 Ja także mam problem z odnalezieniem serwera i nie wiem czy to moja wina czy serwera /)^3^(\ <---------AWESOME! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Torrronto Napisano Sierpień 26, 2012 Share Napisano Sierpień 26, 2012 Boniek, musisz wbić bo Thunderbolt załamany że Rainbow Dash nie ma :c Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tiramisu Napisano Sierpień 26, 2012 Share Napisano Sierpień 26, 2012 Ale wczoraj był Grief >.< ... Impra też dobra... Po czym zlapalo mnie cos i wszystkim porozdawałem zarcia (Tym co skrzynki mieli {cos okolo 64 arbuza i 16 chleba }) /)^3^(\<------------AWESOME~! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Flutteryay Napisano Sierpień 26, 2012 Share Napisano Sierpień 26, 2012 A i owszem Thunderbolt załamany i trollował Fluttershy na temat wskoczenia do lawy >:O Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bakteria Napisano Sierpień 26, 2012 Share Napisano Sierpień 26, 2012 Tunderbolt to cały czas jakieś jeziorka lawy wyszukuje nadal prowadzisz rzeźnie ? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Flutteryay Napisano Sierpień 26, 2012 Share Napisano Sierpień 26, 2012 ŻADNEJ RZEŹNI NA MOJEJ FARMIE! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bakteria Napisano Sierpień 26, 2012 Share Napisano Sierpień 26, 2012 Oj tam co ci szkodzi ? a kiedy server będzie działać ? Bo bar Ruska Wóda otwarty Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Flutteryay Napisano Sierpień 26, 2012 Share Napisano Sierpień 26, 2012 A w sumie. Miejcie rzeźnię ale nie dziwcie się jak obudzicie się bez jakiegoś organu Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bakteria Napisano Sierpień 26, 2012 Share Napisano Sierpień 26, 2012 Dobra to potem ci potne krówki i owieczki a kiedy server będzie działał ? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Unbridle Napisano Sierpień 26, 2012 Share Napisano Sierpień 26, 2012 Ja bym z Wami pograła,ale fakt,że serwer jest na 1.2.5 przeszkadza mi w graniu z Wami. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ShadowRider Napisano Sierpień 26, 2012 Share Napisano Sierpień 26, 2012 Cholera, czemu mam can't reach the server? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gost Napisano Sierpień 26, 2012 Share Napisano Sierpień 26, 2012 Bo serwer jest wyłączony prawdopodobnie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ShadowRider Napisano Sierpień 26, 2012 Share Napisano Sierpień 26, 2012 Bo serwer jest wyłączony prawdopodobnie. Aha, a kiedy będzie włączony? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TheKisielPL Napisano Sierpień 26, 2012 Share Napisano Sierpień 26, 2012 Czy server będzie kiedyś up to date? Bo mam oryginalnego minecrafta i nie mogę się zalogować na starszą wersję:/. I trochę głupio mi ściągać pirata jak mam oryginał. A zresztą... i tak sciągnę Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bakteria Napisano Sierpień 26, 2012 Share Napisano Sierpień 26, 2012 Będzie up date ale dopiero jak wszystkie mody będą dostępne na 1.3.1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
asie Napisano Sierpień 26, 2012 Autor Share Napisano Sierpień 26, 2012 Cholera, czemu mam can't reach the server? Innym też nie żyje server, czy tylko mi ? Nom... Mi też MC nie działa... :c A wczoraj imprezka zarąbista była Oj tam Boniek ;P Nie wypada tyle pracować, strzel sobie przerwe Ja także mam problem z odnalezieniem serwera i nie wiem czy to moja wina czy serwera /)^3^(\ <---------AWESOME! A dzisiaj... tak tak mi też serw nie odpowiada Communitacion Error. Serwer naprawiony. Problem polega na tym ze hostujemy na najgorszym dostawcy serwerow dedykowanych w Europie. Tylko dlatego, ze jest najtanszy EDIT: Postanowilem wylaczyc drugi serwer MC hostowany na tej samej maszynie. Licze, ze to rozwiaze problem, lecz jest to tylko tymczasowe rozwiazanie! EDIT2: Dalej sie tnie, ale bedzie troche lepiej Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bakteria Napisano Sierpień 26, 2012 Share Napisano Sierpień 26, 2012 Mi nadal nie działa Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
asie Napisano Sierpień 26, 2012 Autor Share Napisano Sierpień 26, 2012 Mi nadal nie działa Zanim sie zaladuje to z 6 minut... Serwer jest praktycznie predkosci Toma. Przyjme dotacje na lepszy Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bakteria Napisano Sierpień 26, 2012 Share Napisano Sierpień 26, 2012 Spoko a u kogo macie ? i ile za niego płacicie ? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
asie Napisano Sierpień 26, 2012 Autor Share Napisano Sierpień 26, 2012 Spoko a u kogo macie ? i ile za niego płacicie ? VPS hostowany przez kumpla na Kimsufi (najgorszy dedykowiec), 75zl miesiecznie za 3 adresy IP, 3GB RAM, 500GB HDD i 2 rdzenie Core i5... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
asie Napisano Sierpień 26, 2012 Autor Share Napisano Sierpień 26, 2012 Ile kosztuje postawienie sobie samemu servera, nie wyszlo by tajniej niz od serverowni ? Zbyt mala przepustowosc oraz nie ma 24/7. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Imka2000 Napisano Sierpień 26, 2012 Share Napisano Sierpień 26, 2012 Mam 2 pytania 1 kiedy będzie update (nie wiem jak się dokładniej to pisze ) Bo może te nie potrzebne mody które jeszcze nie są na 1.3 to je można po porostu osunąć 2 Czemu mi MC uppader nie działa ani serwer MC? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bakteria Napisano Sierpień 26, 2012 Share Napisano Sierpień 26, 2012 A co wy na to żeby w Y craft za 21 slotów 51 złotych zobacz Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
asie Napisano Sierpień 26, 2012 Autor Share Napisano Sierpień 26, 2012 A co wy na to żeby w Y craft za 21 slotów 51 złotych zobacz Problem polega na tym, ze do tego typu serwera potrzebuje VPS lub dedyka imka2000: ZADEN mod nie jest jeszcze zrobiony poza Mine Little Pony. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FOXX Napisano Sierpień 26, 2012 Share Napisano Sierpień 26, 2012 A ja mam fajny FAIL z minecraftem, przez którego nie mogę grać na mulit :( Gdy wchodzę na serwer to mc zacina się na chwilę, odzyskuje sprawność i nagle się wyłacza. Wind'a mi się zacina i muszę kompa resetować. Na singlu jest wszystko OK. Normalnie kocham ten komputer <3 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts