KougatKnave3 Napisano Grudzień 21, 2014 Share Napisano Grudzień 21, 2014 Tak bym miał pewność, że nikt mi nie będzie zbytnio przeszkadzał. Najlepiej z jakiś tanich, a solidnych materiałów. Sprawdzam czy takowe są do kupna tutaj, czy trzeba sprowadzać. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Grudzień 21, 2014 Autor Share Napisano Grudzień 21, 2014 Cegły niedrogie i chmurki. Na przedmieściach są wolne miejsca. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Grudzień 21, 2014 Share Napisano Grudzień 21, 2014 No to tam stawiam i tak robimy by był taki mały, ale nie ciasny domek. Następnie obliczam ile by coś takiego by potrwało w produkcji. Miesiące? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Grudzień 21, 2014 Autor Share Napisano Grudzień 21, 2014 Tak z pół roku, jeśli poprosić pegazy o pomoc. Szybciej jeśli jednorożce. Jeszcze kwestia, z czego. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Grudzień 21, 2014 Share Napisano Grudzień 21, 2014 No to sobie poczekam. Jak wróci Twi to spytam się, czy ma jakieś do polecenia firmy budowlane. Tak czy siak, spędzam czas z Night i Rarity, wracając. Potem idę pochodzić po Ponyville. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Grudzień 21, 2014 Autor Share Napisano Grudzień 21, 2014 Ale z jakiego materiału dom... Tylko co tu porobić... Z deka nudy,.. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Grudzień 21, 2014 Share Napisano Grudzień 21, 2014 Chmurka... Jak Rarity będzie chciała pooglądać, to mogę ją ponieść. Mam siłę i spokojnie ją podniosę. Tak czy siak, szukamy jakiegoś sposobu na zabicie nudy. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Grudzień 21, 2014 Autor Share Napisano Grudzień 21, 2014 Robi się wieczór... Dzisiaj meteoryty spadają. Może pooglądacie? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Grudzień 21, 2014 Share Napisano Grudzień 21, 2014 Więc proponuje udanie się tam i pooglądanie meteorytów. No... dzisiaj będzie piękne niebo. HEAVY RAIN! Spadające Skały, albo jak mój tata... znaczy, kuc który mnie począł powiedział... Spadające piłki. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Grudzień 21, 2014 Autor Share Napisano Grudzień 21, 2014 Klacze zrobiły piknik poza miastem. Kocyk i kanapeczki. Jak zapadnie zmrok to kładziecie się i oglądać. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Grudzień 21, 2014 Share Napisano Grudzień 21, 2014 Więc ja się kładę tak by być pośrodku. Wcześniej jednak jemy i spędzamy czas na rozmowię. Potem kładę się w ustalonym miejscu i patrzę, czy położą się po bokach czy inaczej. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Grudzień 21, 2014 Autor Share Napisano Grudzień 21, 2014 Po bokach... Jak to dziwnie wygląda... Zaczynają spadać gwiazdy. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Grudzień 21, 2014 Share Napisano Grudzień 21, 2014 Wiec się rozkładam i spoglądam na nie. Ach... jak przyjemnie. Ciekawe co się stanie. Czy doczekam się rodziny. Może tak, może nie... ciekawi mnie, z kim. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Grudzień 21, 2014 Autor Share Napisano Grudzień 21, 2014 Albo zostaniesz bardzo prywatnym strażnikiem Twilight, albo będziesz szukać... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Grudzień 21, 2014 Share Napisano Grudzień 21, 2014 Mam lekkie obawy o mój mózg, bo go ciągnie do szefowej. Tak czy siak liczę ile spadło... mam to w zwyczaju, Rarity dobrze wie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Grudzień 21, 2014 Autor Share Napisano Grudzień 21, 2014 Jakieś dwadzieścia. Skończyły się około pierwszej. Ziew... A dookoła ciebie klacze zasnęły. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Grudzień 21, 2014 Share Napisano Grudzień 21, 2014 Więc nie byłbym sobą gdybym je zostawił. Więc jak leżę, tak zasypiam. BTW. Jak one śpią, tak rozłożone, czy jakoś innaczej? Sry, że pytam, ale trzeba wiedzieć, nie? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Grudzień 21, 2014 Autor Share Napisano Grudzień 21, 2014 Takie z mordkami w twoją stronę. Na boku. A ty do której się mordką obrócisz? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Grudzień 21, 2014 Share Napisano Grudzień 21, 2014 Emm Emm Emm Emm Emm... pierdole, śpię na grzbiecie. Tylko taka pozycja była wygodna na pryczy. A to, że je obejme obie w trakcie snu... to już nie będzie moja wina. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Grudzień 21, 2014 Autor Share Napisano Grudzień 21, 2014 Gdy się obudziłeś, tuliłeś obie. Klacze się na ciebie dziwnie gapią. Eeeeeee... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Grudzień 21, 2014 Share Napisano Grudzień 21, 2014 Głowa w kierunku Rarity, teraz na Night, teraz na Rarity, teraz na Night. - Eeee... nie mam bladego pojęcia co się dzieje teraz, ale jest dziwnie - powiedziałem z głupim uśmiechem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Grudzień 21, 2014 Autor Share Napisano Grudzień 21, 2014 Gapu gapu. Może je już puścisz? Jest dziesiąta... Pewno Twi wróciła już... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Grudzień 21, 2014 Share Napisano Grudzień 21, 2014 Powoli puszczam... bez gwałtownych ruchów... wstaje i oddalam się lekko zakłopotany... - To, może ja już pójdę... - powiedziałem czerwony jak burak, a następnie taktyczny odwrót. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Grudzień 21, 2014 Autor Share Napisano Grudzień 21, 2014 Wróciłeś do zamku. Właśnie Twiloght siedzi w bibliotece. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Grudzień 21, 2014 Share Napisano Grudzień 21, 2014 Podchodzę do niej i się witam. Następnie pytam jak minęła jej podróż i jak było na przedstawieniu które miała oglądać. Mózgu... tylko bez Gwałtownych Wyczynów. Już dzisiaj dałeś popis. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts