KougatKnave3 Napisano Styczeń 27, 2015 Share Napisano Styczeń 27, 2015 Więc jemy. Sprawdzam jak się klacze bawią. Czy się chyba raczej nudzą. Tak czy siak po spożyciu i spędzeniu czasu, wracamy do domu. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Styczeń 27, 2015 Autor Share Napisano Styczeń 27, 2015 Zjadły i do domu. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Styczeń 27, 2015 Share Napisano Styczeń 27, 2015 Więc dziękuje Lin Changowi i wracamy do domu. Dzień udany. Po zjedzeniu kolacji itp. Wchodzę do wanny. Ktoś potem wejdzie? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Styczeń 27, 2015 Autor Share Napisano Styczeń 27, 2015 CAŁA EKIPA! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Styczeń 27, 2015 Share Napisano Styczeń 27, 2015 Uśmiechnięty. Znów się czuje jak jakiś cesarz. Tuląc Night, spędzamy czas na rozmowie. Jutro wieczorem lecą spowrotem... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Styczeń 27, 2015 Autor Share Napisano Styczeń 27, 2015 Pogadali... Popluskali się... Potem nastąpiło ukrycie się klaczy, bo muszą się ubrać. Mrrrrr... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Styczeń 27, 2015 Share Napisano Styczeń 27, 2015 ... JAK SIĘ UBRAĆ! CAŁE ŻYCIE PARADUJĄ NAGO... wdech i wydech... tak czy siak idę na balkon i spoglądam. Jaka jest pora? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Styczeń 27, 2015 Autor Share Napisano Styczeń 27, 2015 Ale ubieranie tak czy siak, czyli dbanie o siebie, czyli czesanie, suszenie.... Itp... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Styczeń 27, 2015 Share Napisano Styczeń 27, 2015 Wiem. Siedzę i czekam aż ktoś przyjdzie. Która jest godzina? Chodzi mi o porę dnia. Westchnąłem i siedzę. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Styczeń 27, 2015 Autor Share Napisano Styczeń 27, 2015 Już cimno. One załatwiły te sprawy i idą spać. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Styczeń 27, 2015 Share Napisano Styczeń 27, 2015 Więc siedzę... trochę smutny bo jutro już odjeżdżają... szkoda, że nie mieszkamy w jednym mieście... moglibyśmy się codziennie spotykać. ALE KURWA CELESTIA. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Styczeń 27, 2015 Autor Share Napisano Styczeń 27, 2015 No niestety. Co zrobisz? Trochę ci tylko śpiąco... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Styczeń 27, 2015 Share Napisano Styczeń 27, 2015 Siedzę. Może ktoś jednak przyjdzie. Lawendowy albo biały? Kto wie. Tak czy siak siedzę i spoglądam na księżyc w całej swojej okazałości. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Styczeń 27, 2015 Autor Share Napisano Styczeń 27, 2015 A przyszedł Silk. Masz biały. - Hejo. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Styczeń 27, 2015 Share Napisano Styczeń 27, 2015 - Hey - powiedziałem uśmiechnięty. Westchnąłem - Znasz się trochę na podmieńcach? BO potrzebuje rady - dodałem po chwili. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Styczeń 27, 2015 Autor Share Napisano Styczeń 27, 2015 - O co chodzi? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Styczeń 27, 2015 Share Napisano Styczeń 27, 2015 - Czuje się dziwnie rozdarty. Kocham Night, i to bardzo... ale ku mojemu zdziwieniu okazuje się, że coś mogę czuć do jeszcze innych osób. Czy to dla podmieńca normalne? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Styczeń 27, 2015 Autor Share Napisano Styczeń 27, 2015 - Naturalna reakcja. Wiesz, zbiory nadmiaru pożywienia, zapasy... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Styczeń 27, 2015 Share Napisano Styczeń 27, 2015 - Wiem, tylko nie wiem jak zareagować. Na 100% Night nie zgodzi się na Bigamie. Nie widziałeś jak się zachowywała kiedy myślała, że ją zdradziłem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Styczeń 27, 2015 Autor Share Napisano Styczeń 27, 2015 Kiwnął. No to co zrobić... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Styczeń 27, 2015 Share Napisano Styczeń 27, 2015 - Co ty byś zrobił na moim miejscu? - spytałem się i spojrzałem na niego. Chcę tylko rady... nie całego wykładu. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Styczeń 27, 2015 Autor Share Napisano Styczeń 27, 2015 - No nie wiem... Chyba zostałbym przy swojej klaczy. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Styczeń 27, 2015 Share Napisano Styczeń 27, 2015 Westchnąłem. - Rozumiem. Więc muszę zapomnieć o moim Podmieńczym popędzie... dzięki za rozmowę. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Styczeń 27, 2015 Autor Share Napisano Styczeń 27, 2015 - Ja tylko mówię. Nie wiem, jak to jest być podmieńcem. Więc prawie na pewno się mylę. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Styczeń 27, 2015 Share Napisano Styczeń 27, 2015 - To jest jak byś czuł miłość do najbliższej ci osoby. Tylko, że ta "osoba" to parę twoich znajomych. Z Rarity to jasne... mieliśmy mały epizod i naszą obietnicę... a Twi... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts