Nightmare Napisano Styczeń 27, 2015 Autor Share Napisano Styczeń 27, 2015 - Wybacz, ale skąd duch ma wiedzieć, co to miłość? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Styczeń 27, 2015 Share Napisano Styczeń 27, 2015 - Nie mam pojęcia... tak jak ty o byciu podmieńcem. Tak czy siak raczej to kara niż zaleta. Nie chcę skrzywdzić, Night, Rarity i Twi... ale... kiedy jestem w ich pobliżu... to czuje jakby głód. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Styczeń 27, 2015 Autor Share Napisano Styczeń 27, 2015 Kiwnął głową. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Styczeń 27, 2015 Share Napisano Styczeń 27, 2015 - Nie powstrzymany głód... w pobliżu Night, Rarity albo Twi. Pomyśl co jest jak są dwie, albo wszystkie. Jednym z efektów był właśnie Incydent z Winogronami. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Styczeń 27, 2015 Autor Share Napisano Styczeń 27, 2015 Pokiwał głową współczująco. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Styczeń 27, 2015 Share Napisano Styczeń 27, 2015 - Są dwie opcje. Jedna to zostać jak jest, lecz powoli będę się zmieniać... albo... wejść w Bigamie. Powiesz mi jak ona jest postrzegana w Equestrii? Tutaj jest akceptowana jakoś. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Styczeń 27, 2015 Autor Share Napisano Styczeń 27, 2015 - Tam też jakoś jej nie tępią. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Styczeń 27, 2015 Share Napisano Styczeń 27, 2015 Więc nie zostanę ukamieniowany. - Dobrze... jakoś to wszystko przemyślę i zdecyduje. Jak ci się tu podoba? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Styczeń 27, 2015 Autor Share Napisano Styczeń 27, 2015 - Jest bardzo spokojnie. Szkoda, że to nie tu stoi biblioteka. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Styczeń 27, 2015 Share Napisano Styczeń 27, 2015 - Ja i Lin Chang planujemy rozbudować tą wioskę. Kto wie, może już za kilka lat będzie stał dobry mur, parę nowych budynków i biblioteka. Potrzeba było by nadzorcy. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Styczeń 27, 2015 Autor Share Napisano Styczeń 27, 2015 - Nie o to mi chodzi... Szkoda, że nie stoi tu moja biblioteka. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Styczeń 27, 2015 Share Napisano Styczeń 27, 2015 - Jeśli się uda, to przeniesiemy książki. Jak nie... to podpierdolimy cały budynek, coś się wymyśli - powiedziałem do niego z uśmiechem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Styczeń 27, 2015 Autor Share Napisano Styczeń 27, 2015 Uśmiechnął się. Spojrzał na ciebie z wdzięcznością. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Styczeń 27, 2015 Share Napisano Styczeń 27, 2015 Jakoś go klepie po plecach. - Dobrze. Jak tam w zamku? Przeszkadzają ci? - spytałem się go. Tak czy siak fajnie by było gdyby tutaj był. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Styczeń 27, 2015 Autor Share Napisano Styczeń 27, 2015 - Jest spokój, jeśli obcy ma wejść, to zamykam drzwi. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Styczeń 27, 2015 Share Napisano Styczeń 27, 2015 - TO dobrze, że nikt cię nie niepokoi. Tak czy siak, co będziesz teraz robił i... co to za książkę przyniosłeś? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Styczeń 27, 2015 Autor Share Napisano Styczeń 27, 2015 - Żeby wiesz, część biblioteki, mogę chodzić tutaj, bo jestem w pobliżu cząstki tamtego miejsca... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Styczeń 27, 2015 Share Napisano Styczeń 27, 2015 - A co to konkretnie za książka? - spytałem się spoglądając na nią z nutką ciekawości. Jak pozwoli to ją biorę do rąk i czytam tytuł. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Styczeń 27, 2015 Autor Share Napisano Styczeń 27, 2015 - Gorgony i inne stworzenia fobijne - powiedział Silk. A ty nie możesz rozczytać tytułu. Inny język. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Styczeń 27, 2015 Share Napisano Styczeń 27, 2015 - Aha... słyszałem o nich. Klacze z wężowymi włosami które są tak brzydkie, że zamieniają w kamień samym spojrzeniem - powiedziałem. Teraz myślę czy czasami moja ciotka nie było Gorgoną... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Styczeń 27, 2015 Autor Share Napisano Styczeń 27, 2015 Kiwnął. No to co teraz porobicie? Noc już ciemna. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Styczeń 27, 2015 Share Napisano Styczeń 27, 2015 Ja się żegnam z Silkiem bo idę spać do sypialni. Wtulam się w Night i zasypiam. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Styczeń 27, 2015 Autor Share Napisano Styczeń 27, 2015 Zzzzzz... Obudziłeś się... A tu cię tlą trzy klacze na raz... WUT?! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Styczeń 27, 2015 Share Napisano Styczeń 27, 2015 Życie... moje kochane życie... NIE POMAGASZ KURWA!!! Udaje, że śpię. Bo ODRUCHOWO pomyślą, że je tu przytaszczyłem w nocy i skoczą po ręczniki. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Styczeń 27, 2015 Autor Share Napisano Styczeń 27, 2015 Albo kopytami zaczną okładać. Wciąż śpią. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts