KougatKnave3 Napisano Styczeń 27, 2015 Share Napisano Styczeń 27, 2015 NIE UCIEKNĘ! Twi na mnie, a po bokach Rarity i Night... i'm Fucked. POWAŻNIE. Proszę by nie bolało. Udaje, że wciąż śpię. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Styczeń 27, 2015 Autor Share Napisano Styczeń 27, 2015 Jeszcze śpią... Możesz się wymknąć tepnięciem... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Styczeń 27, 2015 Share Napisano Styczeń 27, 2015 NIE MOGĘ. Tepnięcie także je tepnie, bo mnie dotykają. Zniosę karę jak prawdziwy ogier... który zginie. No chyba, że będę udawać, że śpię... wtedy to pomyślą, że one tu przylazły... chyba, że świadomie to zrobili. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Styczeń 27, 2015 Autor Share Napisano Styczeń 27, 2015 Obudziła się Twi... Po prostu zlazła i poszła się uczesać. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Styczeń 27, 2015 Share Napisano Styczeń 27, 2015 Żadnej reakcji? Ale najważniejsze... JEST LUKA! Więc powoli i z gracją staram się wyjść. Jak się uda to wychodzę z pomieszczenia. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Styczeń 27, 2015 Autor Share Napisano Styczeń 27, 2015 Ale tam się Twi czesze... na pewno chcesz tam iść? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Styczeń 27, 2015 Share Napisano Styczeń 27, 2015 I tak pewnie ma już odbezpieczony ręcznik. Wychodzę i mówię do niej - Dzień dobry Twilight - powiedziałem do niej z uśmiechem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Styczeń 27, 2015 Autor Share Napisano Styczeń 27, 2015 - Dobry - powiedziała z uśmiechem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Styczeń 27, 2015 Share Napisano Styczeń 27, 2015 Biorę szczoteczkę i myję zęby. - Wygodnie było? - Spytałem się uświadamiając jej, że spała na mnie. Dla mnie tak... ale nie powiem tego na głos. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Styczeń 27, 2015 Autor Share Napisano Styczeń 27, 2015 Kiwnęła głową z uśmiechem. Wyszorowałeś kiełki. Yay! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Styczeń 27, 2015 Share Napisano Styczeń 27, 2015 - Powiedz szczerze. Sama przyszła czy coś innego. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Styczeń 27, 2015 Autor Share Napisano Styczeń 27, 2015 - Wiesz, tak blisko było... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Styczeń 27, 2015 Share Napisano Styczeń 27, 2015 - Rarity też? - spytałem się podnosząc brew i z uśmieszkiem. Kurwa dosłownie czuje się jak cesarz... ale wiem jedno... NIE MUSZĘ JEŚĆ ŚNIADANIA! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Styczeń 27, 2015 Autor Share Napisano Styczeń 27, 2015 Ano nie musisz. Twi lekko się zarumieniła. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Styczeń 27, 2015 Share Napisano Styczeń 27, 2015 Uśmiecham się do niej. - Mi to nie przeszkadza... o dziwo, jakoś nawet jestem najedzony. Więc... dziękuje - powiedziałem. Znając Rarity i jeśli wciąż ma TO COŚ... to pewnie teraz tuli Night. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Styczeń 27, 2015 Autor Share Napisano Styczeń 27, 2015 A nie. Właśnie Night wyszła z pokoju zaspana. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Styczeń 27, 2015 Share Napisano Styczeń 27, 2015 Całuje ją lekko - Cześć kochanie - powiedziałem robiąc jej coś na pobudkę. Następnie czekam na jej reakcje na to, że obudziła się z Rarity... która pewnie ją tuliła. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Styczeń 27, 2015 Autor Share Napisano Styczeń 27, 2015 (edytowany) Kichnęła. No tak, na zewnątrz śnieg zaczyna padać. Ignorując cały świat poszła z powrotem do łóżka. Edytowano Styczeń 27, 2015 przez Nightmare Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Styczeń 27, 2015 Share Napisano Styczeń 27, 2015 Uśmiecham się do niej. Podaje Twi też herbatę. - Dzisiaj wieczorem lecicie co? - spytałem się jakby smutny. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Styczeń 27, 2015 Autor Share Napisano Styczeń 27, 2015 Kiwnęła i zaczęła popijać. Wyszła Rarcia. Poszła sobie zaparzyć. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Styczeń 27, 2015 Share Napisano Styczeń 27, 2015 - Jak tam była sprawa z Bluebloodem? Znów zaczął cię nachodzić? - spytałem się z troską do niej. Ja przysięgam, walnę tego księciunia. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Styczeń 27, 2015 Autor Share Napisano Styczeń 27, 2015 - Na razie dał sobie spokój... Kilka razy Rarity przyszła do mnie z torebką. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Styczeń 27, 2015 Share Napisano Styczeń 27, 2015 - Wątpię by tym razem numer z udawanym chłopakiem wypalił. TO prawda jeśli chodzi o Alicorny? Że musicie znaleźć partnera do określonego wieku? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Styczeń 28, 2015 Autor Share Napisano Styczeń 28, 2015 - Niestety tak... Celestia i Luna mają to za sobą już setki lat temu... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Styczeń 28, 2015 Share Napisano Styczeń 28, 2015 - Ile masz czasu? Wybacz, że pytam... ale muszę wiedzieć ile zostało nam czasu na przekonanie tego twojego Ogiera, by jakoś cię TAK polubił. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts