Nightmare Napisano Styczeń 28, 2015 Autor Share Napisano Styczeń 28, 2015 - Kilka miesięcy... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Styczeń 28, 2015 Share Napisano Styczeń 28, 2015 - Mało czasu - powiedziałem smutno i ją obejmuje. - Nie martw się. Z moją pomocą, ten ogier zauważy w tobie to piękno które masz. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Styczeń 28, 2015 Autor Share Napisano Styczeń 28, 2015 Zarumieniła się. Mrrrrr... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Styczeń 28, 2015 Share Napisano Styczeń 28, 2015 Więc obejmując siedzimy i popijając herbatę spoglądamy na horyzont. Jest mało czasu. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Styczeń 28, 2015 Autor Share Napisano Styczeń 28, 2015 Popijacie sobie... Mniam. Śnieg pada... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Styczeń 28, 2015 Share Napisano Styczeń 28, 2015 - Powiedz mi... ten ogier w którym się kochasz... co on lubi i najczęściej robi? - spytałem się jakbym miał plan... bo... chyba mam. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Styczeń 28, 2015 Autor Share Napisano Styczeń 28, 2015 - Najczęściej stara się pokazać swoją wartość innym -powiedziała. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Styczeń 28, 2015 Share Napisano Styczeń 28, 2015 O... jak ja. - Aha, ciekawe. Powiedz mi. Rzekomo już Celestia wybrała ci "Awaryjnego" kandydata. Podobno to nie jest Blueblood. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Styczeń 28, 2015 Autor Share Napisano Styczeń 28, 2015 - Tak... Wybrała Flasha Sentryego - powiedziała Twilight. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Styczeń 28, 2015 Share Napisano Styczeń 28, 2015 Czemu mam ochotę go walnąć, zamordować, pociachać jego zwłoki, a potem rzucić Koboltom na porzarcie? - Poznałaś go? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Styczeń 28, 2015 Autor Share Napisano Styczeń 28, 2015 Kiwnęła. - Podczas poszukiwać skradzionej korony. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Styczeń 28, 2015 Share Napisano Styczeń 28, 2015 - I co o nim sądzisz? - spytałem się spoglądając na nią zaciekawiony... i jakby trochę z zazdrością. Tak... wspomniałem, co mój mózg czuje. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Styczeń 28, 2015 Autor Share Napisano Styczeń 28, 2015 - Jest spoko, ale... To bardziej przyjaciel - powiedziała. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Styczeń 28, 2015 Share Napisano Styczeń 28, 2015 - Spokojnie. Nawet jeśli nie uda nam się... to przynajmniej wiesz, że możesz mu zaufać, i nikt wam nie karze wskakiwać do wyra od razu po ślubie. Rzekomo tak samo było z Luną. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Styczeń 28, 2015 Autor Share Napisano Styczeń 28, 2015 Zachichotała i pokiwała głową. Ale i tak mało czasu. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Styczeń 28, 2015 Share Napisano Styczeń 28, 2015 - Poza tym... w Equestrii jest tolerowana Bigamia, więc jeśli wkońcu przekonasz swojego wymarzonego ogiera, to możecie żyć w trójkącie, albo przekonać Flasha, że możecie skończyć związek. On chyba też widzi w tobie przyjaciółkę. Więc póki się nie trafi nic poważnego... nie masz się o co bać. Tak czy siak, będę ci go pomagał zdobyć. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Styczeń 28, 2015 Autor Share Napisano Styczeń 28, 2015 Zarumieniła się. Przytuliła cię z uśmiechem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Styczeń 28, 2015 Share Napisano Styczeń 28, 2015 A jeśli się nie uda to ja mogę zastąpić ogiera, hyhy. Okey. - Jak się czujesz? Wiesz. Jakoś cię uspokoiłem z tym ślubem? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Styczeń 28, 2015 Autor Share Napisano Styczeń 28, 2015 Kiwnęła. Yay! No to teraz zniechęcić ją do tamtego ogiera... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Styczeń 28, 2015 Share Napisano Styczeń 28, 2015 Flasha Sentry? Jak go zobaczę to zamorduje. Oczywiście dlatego, że to ja... o dziwota... chce się chajtnąć z Twi. No... nie można mieć tego co się chce. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Styczeń 28, 2015 Autor Share Napisano Styczeń 28, 2015 W sensie do tego ogiera, którego ona kocha... Ale jego też możesz. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Styczeń 28, 2015 Share Napisano Styczeń 28, 2015 Oj... jego nie tknę. Skoro go Twi kocha... to nie ma sensu się go pchać i zniechęcić. Poza tym, jeszcze się Twi wkurwi. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Styczeń 28, 2015 Autor Share Napisano Styczeń 28, 2015 Mówię, żeby to TWI do niego zniechęcić przecie... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Styczeń 28, 2015 Share Napisano Styczeń 28, 2015 Jak się skapnie, to prędzej do mnie się zniechęci. Ale ona... go chyba naprawdę kocha. Nie mam... prawa się mieszać. Mogę pomóc. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Styczeń 28, 2015 Autor Share Napisano Styczeń 28, 2015 Więc pomóż... Ale wtedy pożegnasz się z szansą zaproszenia jej do waszej rodziny... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts