KougatKnave3 Napisano Styczeń 28, 2015 Share Napisano Styczeń 28, 2015 Mnie obchodzi tylko to, by był na jej twarzy uśmiech. Jeśli chce być z tym ogierem, to nie mam prawa się sprzeciwiać. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Styczeń 28, 2015 Autor Share Napisano Styczeń 28, 2015 Twój wybór, twoja decyzja. Więc pomóż. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Styczeń 28, 2015 Share Napisano Styczeń 28, 2015 Więc jestem szczęśliwy. Tak więc spędzam z dziewczynami ten czas, do czasu przybycia rydwanu po nie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Styczeń 28, 2015 Autor Share Napisano Styczeń 28, 2015 W końcu przyleciał. Wszystkie przytuliły cię na koniec, że pękałeś z przejedzenia, potem zapakował się Silk i polecieli... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Styczeń 28, 2015 Share Napisano Styczeń 28, 2015 Patrzę na odlatujący Rydwan. - Pojechali - powiedziałem jakby z bólem. Będę tęsknił, a nie wiem czy kiedyś będzie jeszcze czas byśmy się spotkali. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Styczeń 28, 2015 Autor Share Napisano Styczeń 28, 2015 Kto wie... Może jeszcze przylecą... Na tą chwilę masz też swoje zajęcia, swoje życie... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Styczeń 28, 2015 Share Napisano Styczeń 28, 2015 Wiem... więc idę do Lin Changa z Night by się dowiedzieć, co Cesarz zdecydował w sprawie ochrony dla wioski. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Styczeń 28, 2015 Autor Share Napisano Styczeń 28, 2015 Zdecydował, że to TY masz stworzyć oddział, który będzie miał za zadanie ochronić wioskę. Nawet jest dla was miejsce na ćwiczenia. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Styczeń 28, 2015 Share Napisano Styczeń 28, 2015 Patrzę się w szoku. JA mam szkolić rekrutów? Ale oni wybuchną jak ich dotknę. Sprawdzam list od cesarza, czy aby Lin nie robi sobie ze mnie jaj. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Styczeń 28, 2015 Autor Share Napisano Styczeń 28, 2015 Ani trochę. Sto procent powagi. Więc masz nie lada zadanie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Styczeń 28, 2015 Share Napisano Styczeń 28, 2015 - Więc zrobię co w mojej mocy. Nauczę ich wszystkiego co umiem... mam nadzieje, że Naomi mi pomoże z sprzętem - powiedziałem zastanawiając się czy się zgodzi, czy będzie chciała kasy. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Styczeń 28, 2015 Autor Share Napisano Styczeń 28, 2015 To Nomi. Raczej się zgodzi z chęcią. A nawet jeśli, to Lin wszystko opłaci. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Styczeń 28, 2015 Share Napisano Styczeń 28, 2015 Więc idę jej przekazać cudowną nowinę o tym, że jestem Kurwa kapitanem straży. Po drodze jak Night zareagowała na to? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Styczeń 28, 2015 Autor Share Napisano Styczeń 28, 2015 Pogratulowała z całusem. Yay! Zaraz rzygniesz tęczą. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Styczeń 28, 2015 Share Napisano Styczeń 28, 2015 Informuje Nomi o tym co się stało. Teraz trzeba urządzić Szkołę, zrobić parę rzeczy do niej... ja i Nomi będziemy mieli PEŁNE ręce i kopyta roboty. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Styczeń 28, 2015 Autor Share Napisano Styczeń 28, 2015 Pogratulowała, powiedziała, że słyszała... Macie jedno pole i jeden magazyn do zagospodarowania na treningi. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Styczeń 28, 2015 Share Napisano Styczeń 28, 2015 Więc wszystko ustalamy. Mam nawet pomysły które by trochę zmodernizowały nasz garnizon na tle innych. Dziele się tymi pomysłami z Nomi. Na przykład... Plecak do Szybowania. Z takimi skrzydłami, który umożliwia im szybowanie na dalekie odległości. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Styczeń 29, 2015 Autor Share Napisano Styczeń 29, 2015 Nieźle... Powiedziała, że zajmie się projektami i wykonaniem, a ty i Night resztą. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Styczeń 29, 2015 Share Napisano Styczeń 29, 2015 Dobrze. Więc idę z night i zaczynamy ogarniać nowe koszary. Trzeba sporo rzeczy załatwić. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Styczeń 29, 2015 Autor Share Napisano Styczeń 29, 2015 Tam jest pusto. Po prostu pusto. Jak wy to macie ogarniać? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Styczeń 29, 2015 Share Napisano Styczeń 29, 2015 Proste. Kupujemy meble, maszyny do ćwiczeń robimy. Standard. Choć moi wojownicy, raczej pod Stealth będą kierowani. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Styczeń 29, 2015 Autor Share Napisano Styczeń 29, 2015 Nom. To w końcu czeba już tylko rekrutów... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Styczeń 29, 2015 Share Napisano Styczeń 29, 2015 Więc idę do Leeny by ją wziąść. - Potrzebuje, byś ty i Night pochodziła po wiosce i się popytała czy ktoś by chciał dołączyć do formującego się oddziału. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Styczeń 29, 2015 Autor Share Napisano Styczeń 29, 2015 Kiwnęła i wszystkie wyszły. Czekać teraz... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Styczeń 29, 2015 Share Napisano Styczeń 29, 2015 Więc ja i Nomi załatwiamy meble i sprzęt do koszar. Bo trzeba będzie jakiś sprzęt itp. Więc idziemy wszystko załatwić. Lin niech zajmie się uzbrojeniem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts