KougatKnave3 Napisano Styczeń 29, 2015 Share Napisano Styczeń 29, 2015 - Więc... masz już wymyślone imię dla dziecka? - spytałem się czekając na odpowiedź wciąż jedząc. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Styczeń 29, 2015 Autor Share Napisano Styczeń 29, 2015 - Wiesz... Myślałam, że może razem nad tym pomyślimy... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Styczeń 29, 2015 Share Napisano Styczeń 29, 2015 - Pomyślimy... mamy sporo czasu. Damy radę? - spytałem się spoglądając w jej oczy i namiętnie całując. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Styczeń 29, 2015 Autor Share Napisano Styczeń 29, 2015 Mruknęła twierdząco, odwzajemniając. Buzi buzi... Minęły 3 miesiące... Okazało się w końcu, że Sentry dziwnie zniknął, a Twilight niedługo wyjdzie za Blueblooda.. Night urodzi za kilka tygodni. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Styczeń 29, 2015 Share Napisano Styczeń 29, 2015 Więc ja siedzę skołowany pisząc List do Rarity. Dopiero teraz się dowiedziałem o tym, że Sentry nagle dziwnie zniknął. "Ale jak to? Czemu się teraz dowiaduje, skoro to się stało kilka dni temu? Mamy mało czasu na przygotowania, nie pozwolę by Twi wyszła za tego snoba" Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Styczeń 29, 2015 Autor Share Napisano Styczeń 29, 2015 "Byłeś zbyt zajęty szkoleniami..." Ano. Masz teraz sześciu uczniów. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Styczeń 29, 2015 Share Napisano Styczeń 29, 2015 "Tak czy siak, trzeba było mnie poinformować. Uczniowie są już wystarczająco doświadczeni. Możemy przygotować akcje w celu zapobiegnięcia ślubu, bo jeśli się uda, a moje informacje są poprawne... to po małżeństwie będzie problem" Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Styczeń 30, 2015 Autor Share Napisano Styczeń 30, 2015 "Wiem, ale co wtedy z Twilight? I tak musi za kogoś wyjść..." Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Styczeń 30, 2015 Share Napisano Styczeń 30, 2015 "Zaprowadzimy ją poza granicę. Wtedy ją to prawo nie interesuje, więc na spokojnie będzie mogła flirtować ze swoim wybranym" Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Styczeń 30, 2015 Autor Share Napisano Styczeń 30, 2015 "Powiedziała, że to i tak nie ważne, bo on kocha inną". Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Styczeń 30, 2015 Share Napisano Styczeń 30, 2015 "Niby kogo? Czemu ona nie chce nic powiedzieć. Przez te 3 miesiące dowiedziałem się tylko tyle, że to pegaz. TYLKO TYLE! Chce bym jej pomógł, ale jednocześnie nie daje, żadnych informacji na jego temat..." Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Styczeń 30, 2015 Autor Share Napisano Styczeń 30, 2015 "Bo. To. TY." Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Styczeń 30, 2015 Share Napisano Styczeń 30, 2015 Dłużej nie odpisuje... "Ale... Jak... ona też to czuje?" Napisałem i wysłałem. No to kurwa Critical Hita dostałem. POWAŻNEGO ZA 10 000 HP. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Styczeń 30, 2015 Autor Share Napisano Styczeń 30, 2015 "Tak." Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Styczeń 30, 2015 Share Napisano Styczeń 30, 2015 "Ale... czemu mi nie mówiła? Mogła powiedzieć... a poza tym... jestem podmieńcem więc... poniekąd mam prawo do dużej miłości" Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Styczeń 30, 2015 Autor Share Napisano Styczeń 30, 2015 "Wstydziła się tego, że coś do ciebie czuje, a ty masz klacz..." Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Styczeń 30, 2015 Share Napisano Styczeń 30, 2015 Westchnąłem "Ja się bałem, że mnie wyśmieje, ale dobrze. Przygotuje wszystko. Gdzie odbędzie się ślub? Czas zrobić to co umiem najlepiej. Ostro Wkurwić Władze" Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Styczeń 30, 2015 Autor Share Napisano Styczeń 30, 2015 "W Canterlot. Co zamierzasz?" Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Styczeń 30, 2015 Share Napisano Styczeń 30, 2015 "powiedzmy, że zrobię egzamin dla moich uczniów... po prostu wjebiemy się na ślub i "Porwiemy" Twilight. Ale jej przyjaciele i rodzina o tym będą wiedzieć, więc ciii" Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Styczeń 30, 2015 Autor Share Napisano Styczeń 30, 2015 "Dobrze. Jakby co jesteśmy w kontakcie." Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Styczeń 30, 2015 Share Napisano Styczeń 30, 2015 "Dobrze... spotkamy się w Canterlocie kilka dni przed ślubem" napisałem i wysłałem. Następnie idę do Night i mówię jej o sytuacji z Twi... i to co się okazało w sprawie jej Specjalnego Kuca. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Styczeń 30, 2015 Autor Share Napisano Styczeń 30, 2015 Zasmuciła ją sytuacja Twi. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Styczeń 30, 2015 Share Napisano Styczeń 30, 2015 - Dlatego zrobię to co umiem najlepiej. Pójdę na weselę... ale nie jako gość, moje kochanie - powiedziałem z MOIM uśmiechem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Styczeń 30, 2015 Autor Share Napisano Styczeń 30, 2015 Kiwnęła. - Kiedy? - zapytała. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Styczeń 30, 2015 Share Napisano Styczeń 30, 2015 - Ślub za 7 dni. Jutro po południu jadę. Muszę teraz poinformować moich uczniów. To będzie ich ostateczny egzamin - powiedziałem do niej. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts