Nightmare Napisano Styczeń 30, 2015 Autor Share Napisano Styczeń 30, 2015 Pokiwała i poszła do domu was przygotować. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Styczeń 30, 2015 Share Napisano Styczeń 30, 2015 Chciałbym by leciała ze mną... ale nie może, przez wiadomo co. Tak czy siak idę do koszar, i powinni być tam uczniowie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Styczeń 31, 2015 Autor Share Napisano Styczeń 31, 2015 Są wszyscy i trenują. Skradanie się gdy wróg nie patrzy. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Styczeń 31, 2015 Share Napisano Styczeń 31, 2015 - Słuchajcie... mamy ważne zadanie. Czy słyszeliście o kimś zwanym jako Blueblood? - spytałem się. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Styczeń 31, 2015 Autor Share Napisano Styczeń 31, 2015 Prawie nikt nie wie. Leena o nim od was słyszała. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Styczeń 31, 2015 Share Napisano Styczeń 31, 2015 - Stereotypowy książę. Czyli boi się zmoczyć kopytko i tylko władza mu w głowie. Blueblood jest podobny, tylko, że on robi to za każdą cenę... i podejrzewam, że ma pewne plany względem naszego narodu. Nie możemy dopuścić by doszedł do władzy. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Styczeń 31, 2015 Autor Share Napisano Styczeń 31, 2015 Pokiwali wszyscy czekając na polecenia. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Styczeń 31, 2015 Share Napisano Styczeń 31, 2015 - Cesarz przysłał mi dwa miesiące temu list. Że jest podobno spisek między gryfami a Pewnym księciem z Equestrii. Było sporo celów, aż w końcu padło na Blueblooda. On chcę osiągnąć władzę, poprzez małżeństwo z Twilight Sparkle, a potem ją zamknie gdzieś, a swoje ciotki, Celestie i Lune, potraktuje tak samo, albo otruje. Naszym zadaniem jest znalezienie dowodu na jego winę i przerwanie ślubu. Sama ceremonia jest za 7 dni, jutro o 14 wyjeżdżamy do Canterlot w postaci Falańskich Kupców. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Styczeń 31, 2015 Autor Share Napisano Styczeń 31, 2015 Pokiwali głowami. - Jeszcze coś? - zapytała Leena. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Styczeń 31, 2015 Share Napisano Styczeń 31, 2015 - NA razie nie. Dokładnie opowiem wam jutro, ale teraz odpocznijcie. Trening dziś wam odpuszczam - powiedziałem i czekam na ich reakcje. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Styczeń 31, 2015 Autor Share Napisano Styczeń 31, 2015 Ucieszyli się i rozeszli by przygotować. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Styczeń 31, 2015 Share Napisano Styczeń 31, 2015 Więc ja idę też się przygotować. Prosze Xylyn czy by czasem nie została z Night, choć wątpię, że się zgodzi. Jak nie, to proszę Nomi. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Styczeń 31, 2015 Autor Share Napisano Styczeń 31, 2015 Nomi zostanie, bo Xylyn musi być zawsze przy tobie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Styczeń 31, 2015 Share Napisano Styczeń 31, 2015 Dziękuje jej i idę się pakować. Jak co do posiłków mam Rarity... bo wątpię, że Xylyn się zgodzi, a o Leenie nawet nie wspominam. Tak czy siak pakuje się resztę dnia. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Styczeń 31, 2015 Autor Share Napisano Styczeń 31, 2015 Spakowała cię Night. No to wszystko załatwione. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Styczeń 31, 2015 Share Napisano Styczeń 31, 2015 Więc siadam koło niej i spoglądam na jej brzuch. Jaki już ma "Rozmiar", że tak to ujmę? I czy wiadomo co już wyjdzie a POWINNO być wiadomo. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Styczeń 31, 2015 Autor Share Napisano Styczeń 31, 2015 Na pewno nie trojaczki. Tego możesz być pewien. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Styczeń 31, 2015 Share Napisano Styczeń 31, 2015 Chwała bogom... chociaż tyle dobrego. Tak czy siak, spędzam trochę czasu, że swoją żonką kochaną i potem się pod wieczór kładziemy. - Night... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Styczeń 31, 2015 Autor Share Napisano Styczeń 31, 2015 - Hmmm? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Styczeń 31, 2015 Share Napisano Styczeń 31, 2015 - Słuchaj... dowiedziałem się czegoś o tym Wybranku Twilight - zacząłem... mam lekkie obawy co się stanie. Ale... ona musi wiedzieć. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Styczeń 31, 2015 Autor Share Napisano Styczeń 31, 2015 - Hmmm? Tak? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Styczeń 31, 2015 Share Napisano Styczeń 31, 2015 - Okazało się, że tym ogierem... byłem... ja... - powiedziałem nie kryjąc szoku. Twi razem z Night i Rarity są na pierwszym miejscu w osobach o które chcę się troszczyć... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Styczeń 31, 2015 Autor Share Napisano Styczeń 31, 2015 Cisza. - Aha... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Styczeń 31, 2015 Share Napisano Styczeń 31, 2015 - Też mnie to zaszokowało... - powiedziałem opierając się o ścianę i zwijając się w kulkę. Tak tam cały czas siedzę. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Styczeń 31, 2015 Autor Share Napisano Styczeń 31, 2015 Podeszła i cię przytuliła. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts