KougatKnave3 Napisano Styczeń 31, 2015 Share Napisano Styczeń 31, 2015 - I co ja mam teraz zrobić? - spytałem się. Za kilka dni każą mam wybierać? Mam wybrać albo Night albo Twi? Nie jest to zbytnio rozsądne. Wybiorę jedną, druga strzeli Forever Foch. Będę zwlekać, obie wejdą w ten status... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Styczeń 31, 2015 Autor Share Napisano Styczeń 31, 2015 Albo będziesz miał dwie żony o ile się zgodzą... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Styczeń 31, 2015 Share Napisano Styczeń 31, 2015 Nie zgodzą się... siedzę tak skulony wciąż cicho powtarzając "Co robić". Mam nadzieje, że nie fochnie się ona nagle i nie wyjdzie... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Luty 1, 2015 Autor Share Napisano Luty 1, 2015 Wciąż cię tuli. Ona taka nie jest. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Luty 1, 2015 Share Napisano Luty 1, 2015 Obejmuje ją. - Co mam zrobić? Ty i Twi mnie kochacie, a ja nie chcę cię stracić i nie chcę by Twi była z tym Bluebloodem... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Luty 1, 2015 Autor Share Napisano Luty 1, 2015 Wciąż cię tuli i myśli. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Luty 1, 2015 Share Napisano Luty 1, 2015 Obejmuje ją... Spoglądam na nią z nadzieją, że chociaż tym razem będzie wiedziała co robić... ja się pomylę zapewne. Bo taki już jestem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Luty 1, 2015 Autor Share Napisano Luty 1, 2015 - Sam powiedziałeś, że jeśli wyjedzie za granicę, to obowiązek ślubu nie będzie już na niej ciążył. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Luty 1, 2015 Share Napisano Luty 1, 2015 - Wiem... ale jej uczucie do mnie pozostanie - powiedziałem smutny... wstałem. Nomi jak co pomoże ci pod moją nie obecność... to trochę potrwa, zbieranie wtyczek i szukanie wejść i drogi ucieczki... maks tydzień. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Luty 1, 2015 Autor Share Napisano Luty 1, 2015 Pokiwała. Dała ci jeszcze całusa. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Luty 1, 2015 Share Napisano Luty 1, 2015 Więc pakuje się z pomocą Night, a potem kładę się do łóżka z nią. - Kopie? Właśnie, wiadomo jaka to płeć i co najważniejsze... ile ich jest? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Luty 1, 2015 Autor Share Napisano Luty 1, 2015 - Prawdopodobnie klaczka - powiedziała Night. Już niedługo... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Luty 1, 2015 Share Napisano Luty 1, 2015 TAK!! JEDNA! Całuje ją namiętnie. - Wychowamy ją na porządną klaczkę... obiecuje ci to - powiedziałem i ją bardziej obejmuje. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Luty 1, 2015 Autor Share Napisano Luty 1, 2015 Zarumieniła się i odwzajemniła. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Luty 1, 2015 Share Napisano Luty 1, 2015 Więc tuląc ją, zasypiam. Już wkrótce stanie się to czego się bałem od dawna. Czyli kochające mnie Twi i Night jednocześnie, a ja nie wiem co zrobić... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Luty 1, 2015 Autor Share Napisano Luty 1, 2015 Obudziłeś się rano. Czas wyjeżdżać.. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Luty 1, 2015 Share Napisano Luty 1, 2015 Więc całuje Night na pożegnanie i spoglądam na Xylyn. Leci czy zostaje? Tak czy siak, idę potem z Leną (i Xylyn jeśli się zgodzi) do uczniów i w przebraniach kupców idziemy do Canterlotu. Pytam się czy mają podrobione papiery, sprzęt itp. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Luty 1, 2015 Autor Share Napisano Luty 1, 2015 Wszystko mają. Xylyn jest jako zwierzak z innej krainy. Nie podoba jej się ta rola. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Luty 1, 2015 Share Napisano Luty 1, 2015 - Spokojnie... po powrocie zrobię ci tony ciastek - powiedziałem do niej z uśmiechem. W między czasie sprawdzam jakie są nastroje ekipy. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Luty 1, 2015 Autor Share Napisano Luty 1, 2015 Są poważni i idealnie przygotowani do ról kupców. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Luty 1, 2015 Share Napisano Luty 1, 2015 Więc idziemy sobie do Canterlot. Nie licząc mnie, Leeny, Xylyn i Tamtego młodego co pierwszy z nią był, to jest jeszcze 6. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Luty 1, 2015 Autor Share Napisano Luty 1, 2015 Zainteresowanie zdobyła Xylyn i dopiero po wmówieniu paru osobom, że to "jadowita samica smokolisa z okresem" się od niej odczepili. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Luty 1, 2015 Share Napisano Luty 1, 2015 Więc po dotarciu szukamy miejsca na nocleg. Jak dobrze pamiętam, ochroną ślubu będzie kierował Shining Armor, więc powinien być u rodziców. Rarity będzie czekać zaraz tam. Idę tam w postaci Falańskiego kupca. Rarity mnie rozpozna, bo mam Xylyn. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Luty 1, 2015 Autor Share Napisano Luty 1, 2015 Rarcia jest przy fontannie na głównym placu. Zobaczyła was i podeszła, uudając, że chce kupić biżuterię. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Luty 1, 2015 Share Napisano Luty 1, 2015 - Witam piękną panią. Ma pani dzisiaj szczęście, mam najlepszą biżuterię z Falany, albo jak wy wolicie, z Kraju Wiśni. Proszę zobaczyć! - powiedziałem z akcentem i pokazałem jej co mam. Wśród jednych jest liścik, który mówi, że ma pójść do Rodziców Twi i powiedzieć im, że przyjdę do nich w sprawie przymusowego ślubu. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts