Nightmare Napisano Luty 1, 2015 Autor Share Napisano Luty 1, 2015 Przejrzała, powiedziała, że zapomniała pieniędzy i poszła. Sporo kucy teraz chce u was kupować. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Luty 1, 2015 Share Napisano Luty 1, 2015 Przy okazji coś zarobimy! Więc otwieramy stragan i sprzedajemy i czekamy do wieczora. Potem razem z Leeną, Xylyn i innym idziemy w stronę domu Rodziców Twilight. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Luty 1, 2015 Autor Share Napisano Luty 1, 2015 Tam czeka Rarcia. Jesteście wygłodzeni i zmęczeni. SSprzedaliście połowę towaru. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Luty 1, 2015 Share Napisano Luty 1, 2015 Więc wracając kupimy coś do jedzenia. Witam Rarity i wchodzimy jeśli można. Posiłkiem nie pogardzimy, ale nie chcemy się narzucać. Kto tam jest? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Luty 1, 2015 Autor Share Napisano Luty 1, 2015 Rodzice śpią. Rzuciliście się na jedzenie by Rarcia. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Luty 1, 2015 Share Napisano Luty 1, 2015 Ja staram się jeść w miarę kulturalnie. Następnie spoglądam na Rarity. - A co z jej bratem? Pomoże nam, czy go nie pytałaś? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Luty 1, 2015 Autor Share Napisano Luty 1, 2015 - Nawet go nie widziałam... - powiedziała. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Luty 1, 2015 Share Napisano Luty 1, 2015 - Rozumiem. Więc, trzeba się jakoś przedostać do środka. Tutaj potrzebuje twojej pomocy. Ja i Ty musimy zdobyć zaproszenia na ślub. Masz dwa na zbyciu? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Luty 1, 2015 Autor Share Napisano Luty 1, 2015 - Mam jedno, ale słyszałam, że kilku kucyków w karczmie dostało. Raczej z nich nie skorzystają po pijaku Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Luty 1, 2015 Share Napisano Luty 1, 2015 - Dobrze. Potrzeba mi tylko jedno. Ja i ty, wejdziemy tam jako "Para" zaproszona na ślub. Jak dobrze, słyszałem, mając te przepustki, możemy się poruszać po zamku przed ślubem, po wzynaczonych miejscach. Jeśli się nam uda, spotkamy Shining Armora i go wtajemniczymy Jak myślisz? Pomoże nam? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Luty 1, 2015 Autor Share Napisano Luty 1, 2015 Pokiwała. - więc kiedy skoczysz po zaproszenie? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Luty 1, 2015 Share Napisano Luty 1, 2015 - Zaraz. Mam nadzieje, że chętnie pomoże. A co z pozostałymi powierniczkami? Wiedzą o naszym małym "Przekręcie"? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Luty 2, 2015 Autor Share Napisano Luty 2, 2015 Pokiwała. - O wszystkim już się dowiedziały. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Luty 2, 2015 Share Napisano Luty 2, 2015 - To znakomicie. Najważniejsze, żeby nie rzucać się w oczy. Kolejna sprawa. Jak mocno pilnują Twi? Dostane się do niej jako ptak? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Luty 2, 2015 Autor Share Napisano Luty 2, 2015 - Raczej nie. Za to w tej postaci możesz poszpiegować BlueBlooda. Wiesz, jakie ma plany w związku z Twilight. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Luty 2, 2015 Share Napisano Luty 2, 2015 Kiwnąłem głową. - Dobrze. Więc tak. Idę teraz do karczmy i postaram się wykraść lub wygrać ten bilet. Jutro pochodzimy po zamku i poszukamy Armora - powiedziałem do Rarity i idę do karczmy, a ekipa niech wraca do obozu. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Luty 2, 2015 Autor Share Napisano Luty 2, 2015 Wszyscy już tam poleźli. W karczmie leje się piwo litrami, wszyscy świętują, śmieją się i balują... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Luty 2, 2015 Share Napisano Luty 2, 2015 Spoglądam na Xylyn która pewnie tu ze mną przyleciała. - Rozejrzyj się, czy ktoś może mieć przy sobie bilet. Masz puchate i miękkie łapki, więc nie powinni poczuć, jak wyjmujesz ten bilet. Ja tego gościa zagadam rozmową. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Luty 2, 2015 Autor Share Napisano Luty 2, 2015 Pokiwała. Podleciała... I zaraz wróciła do ciebie, dusząc się smrodem alkoholu. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Luty 2, 2015 Share Napisano Luty 2, 2015 Skrzywiłem się. No to będzie problem. - Okey... ja jestem bardziej przyzwyczajony do alkoholu, podziękuj Gryfom - powiedziałem i poprosiłem ją by czekała. Następnie szukam biletu. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Luty 2, 2015 Autor Share Napisano Luty 2, 2015 Jakiś ogier siedzi w kącie, pegaz, chyba jest zaproszony, bo siedzi z butelką i biletem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Luty 2, 2015 Share Napisano Luty 2, 2015 Podchodzę do niego. - Witam pana, szukam towarzysza do picia, i mam ze sobą sporo złota - powiedziałem do niego z uśmiechem. Cel namierzony. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Luty 2, 2015 Autor Share Napisano Luty 2, 2015 - Yay! Bier flachę i chlej! - zawołał i wziął kilka łyków. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Luty 2, 2015 Share Napisano Luty 2, 2015 Więc zamawiam sobie i jemu trunek i tak staram się go napoić, by padł... nie powinno to potrwać długo. Kiedy się uda, to biorę bilet i idę do Xylyn. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Luty 2, 2015 Autor Share Napisano Luty 2, 2015 Nie. Zaczął śpiewać jakieś pieśni o klaczach i wódce... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts