KougatKnave3 Napisano Luty 2, 2015 Share Napisano Luty 2, 2015 Więc kiedy śpiewa, staram się niepostrzeżenie zwinąć bilet. Jak pijak śpiewa, to nie myśli o niczym innym. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Luty 2, 2015 Autor Share Napisano Luty 2, 2015 Ano. Udało ci się spokojnie go wziąć i odejść. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Luty 2, 2015 Share Napisano Luty 2, 2015 Podchodzę do Xylyn i pokazuje bilecik z sukcesem. - Mam go. Teraz chodźmy stąd zanim się zorientują - powiedziałem i idziemy do miejsca gdzie się zatrzymaliśmy. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Luty 2, 2015 Autor Share Napisano Luty 2, 2015 Wróciliście. Yay! Macie bilet! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Luty 2, 2015 Share Napisano Luty 2, 2015 Więc piszę list do Rarity, że zdobyłem bilet i z pytaniem gdzie mieszka na czas ślubu. Trzeba wszystko zaaranżować by nikt nic nie podejrzewał. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Luty 2, 2015 Autor Share Napisano Luty 2, 2015 BlueBlood aktualnie przebywa w komnacie tuż pod Celestią. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Luty 2, 2015 Share Napisano Luty 2, 2015 Ok... teraz się pytam gdzie ONA miesza, czyli Rarity. W zamku, czy poza. Tak czy siak, trzeba trochę poudawać. Po wysłaniu i dostaniu odpowiedzi, kładę się spać. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Luty 3, 2015 Autor Share Napisano Luty 3, 2015 Rarcia mieszka pod komnatą Luny wraz z resztą powierniczek. Ale czy noc to nie idealna pora na wizytę u Blueblooda? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Luty 3, 2015 Share Napisano Luty 3, 2015 Dobra. Więc zmieniam się w jakiegoś ptaka i lecę podsłuchiwać Blueblooda. Wcześniej pisze do Rarity o dobrej nocy i, że jutro się spotkamy koło wejścia do pałacu. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Luty 3, 2015 Autor Share Napisano Luty 3, 2015 Blue Blood siedzi w swojej komnacie. Przy balkonie stoją trzy klacze w czarnych, obcisłych wdziankach. Wow... BB ma prywatne zabójczynie! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Luty 3, 2015 Share Napisano Luty 3, 2015 Staram się przysłuchać tej rozmowie. Dowiem się jakie ma plany i może uda mi się je powstrzymać przed jakimś potencjalną zbrodnią. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Luty 3, 2015 Autor Share Napisano Luty 3, 2015 Mają zająć się Twilight po ślubie, a wtedy jego królową zostanie jedna z nich. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Luty 3, 2015 Share Napisano Luty 3, 2015 Czyli... on... o cholera. Wzbijam się w powietrze i lecę do miejsca gdzie ma być Rarity. Stukam w szybę Gazylion razy w okno, dopóki albo nie pęknie albo mnie nie wpuszczą. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Luty 3, 2015 Autor Share Napisano Luty 3, 2015 Wpuścili. Shy od razu zaczęła się tobie przyglądać. Jesteś ptaszkiem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Luty 3, 2015 Share Napisano Luty 3, 2015 - Rarity... Wiem... co... Blueblood... planuje. Pierdolić organizacje... MUSIMY JĄ TERAZ WYCIĄGNĄĆ! - powiedziałem spanikowany i zasapany... padam na ziemie i dyszę... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Luty 3, 2015 Autor Share Napisano Luty 3, 2015 - Czemu on tak ćwierka, Shy? - zapytała Dash. Shy cię od razu podniosła i przytuliła. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Luty 3, 2015 Share Napisano Luty 3, 2015 Po chwili odpoczynku proszę by mnie odstawiono... zmieniam się i mówię tak by zrozumieli. - Blueblood po ślubie, zamierza ZAMORDOWAĆ Twilight - powiedziałem spanikowany. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Luty 3, 2015 Autor Share Napisano Luty 3, 2015 - NIEEEEEEEEEEEEEEEEEE!!! - wrzasnęły wystraszone. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Luty 3, 2015 Share Napisano Luty 3, 2015 - CICHO! - powiedziałem do nich. - Musimy zmienić plan. Okazuje się, że ma to się stać ZARAZ po ślubie, czyli jak wyjdą z sali to od razu zostanie zabita przez zabójcę. Jutro musimy działać. Pierdolimy z planowaniem. Wieczorem idziemy do Twilight... przyjdziecie jutro do domu Rodziców Twilight. Sprowadźcie też Shininga. Teraz go potrzebujemy bardziej niż wcześniej. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Luty 3, 2015 Autor Share Napisano Luty 3, 2015 Pokiwały. No to czas działać jak najszybciej. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Luty 3, 2015 Share Napisano Luty 3, 2015 - Do zobaczenia jutro - powiedziałem i lecę spowrotem do hotelu i tam spędzam noc. Następnie z Moją całą ekipą idziemy do domu Rodziców Twi. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Luty 3, 2015 Autor Share Napisano Luty 3, 2015 Oni są w sklepie jakimś. Trochę im to potrwa. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Luty 3, 2015 Share Napisano Luty 3, 2015 To czekamy na nich z powierniczkami i Shiningiem. Jest on? I czy reszta czeka już w środku. Jak tak to wchodzimy. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Luty 3, 2015 Autor Share Napisano Luty 3, 2015 Wszyscy w końcu zgromadzili się w salonie. YaY! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Luty 3, 2015 Share Napisano Luty 3, 2015 Rodzice Twi, Shining Armor (Opcjonalnie z jego żoną), powierniczki i moi uczniowie. Więc przybieram moją postać Podmieńca. - Witajcie, jestem Feather Wing. Byłem kiedyś prywatnym Ochroniarzem Twilight. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts