Nightmare Napisano Luty 3, 2015 Autor Share Napisano Luty 3, 2015 Pokiwali. - Wiemy. I...? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Luty 3, 2015 Share Napisano Luty 3, 2015 - Jak już wiecie, przysiągłem ochraniać Twi do swojej śmierci... i nawet to robię po tym jak musiałem odejść. Okazuje się, że niemal natychmiast po ślubie... Twilight ma zostać zabita przez zabójczynie Blueblooda. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Luty 3, 2015 Autor Share Napisano Luty 3, 2015 Wszyscy wydali zbiorowy pisk strachu. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Luty 3, 2015 Share Napisano Luty 3, 2015 - Dlatego dziś wieczorem idę po nią i ukryje ją u mnie. Będę mógł ją chronić przed agentami Blueblooda i nie dopuścić do jej śmierci. Potrzebuje tylko rozkładu strażników, i wejść i wyjść z zamku. Nie zostawię jej tam - powiedziałem z strachem o jej życie... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Luty 3, 2015 Autor Share Napisano Luty 3, 2015 Pokiwali. Cadance dziwnie się na ciebie gapi... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Luty 3, 2015 Share Napisano Luty 3, 2015 - Więc tak. Potrzebna będzie jakaś dywersja. Coś co sprawi, że strażnicy rzucą się tam tak, byśmy mogli dostać się do Twi przed Ceremonią. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Luty 3, 2015 Autor Share Napisano Luty 3, 2015 - Mogę zrobić kostium Podmieńca - powiedziała Rarcia. Dash zaoferowała, że go włoży. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Luty 3, 2015 Share Napisano Luty 3, 2015 Myślę... - Dasz radę ich odciągnąć odpowiednio na długo? W sumie to nawet by pasowało... bo, szukamy źródła pożywienia... - czuje się trochę przejedzony... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Luty 3, 2015 Autor Share Napisano Luty 3, 2015 Ona zrobiła salto. Za mało miejsca. Zwaliła żyrandol na stół i nastała ciemność... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Luty 3, 2015 Share Napisano Luty 3, 2015 - Uznam to za tak - powiedziałem to i westchnąłem. - Jak co pomogę ci przy stroju Rarity. Leena - powiedziałem i odwróciłem się do niej. - Twoim i reszty uczniów zadaniem będzie dowiedzenie się, jak najwięcej o tych zabójczyniach. Uczyłem was zbierać informacje więc idźcie. Uważajcie. Pamiętacie co macie robić jak by was złapali. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Luty 3, 2015 Autor Share Napisano Luty 3, 2015 Pokiwały. Po chwili już ich nie było. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Luty 3, 2015 Share Napisano Luty 3, 2015 - Shining - powiedziałem i spojrzałem na niego... tam gdzie ostatnio stał. - Ilu strażników chroni Twilight. Czytaj Pilnuje jej? - spytałem się wciąż z troską o Twi. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Luty 3, 2015 Autor Share Napisano Luty 3, 2015 - Czterech przy drzwiach na zewnnątrz i dwóch przy drzwiach w środku. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Luty 4, 2015 Share Napisano Luty 4, 2015 Zmieniam się w Blueblooda - Choć jestem pewien, że dwóch z nich posłucha mojego znakomitego rozkazu - powiedziałem jego tonem, a potem wracam do oryginalnej postaci. - Zmienię się w tego bufona i odciągnę dwóch strażników. Resztę wykończę razem z Leeną. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Luty 5, 2015 Autor Share Napisano Luty 5, 2015 - Problem. On jest w środku wraz z nią. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Luty 5, 2015 Share Napisano Luty 5, 2015 Zaczynam myśleć. - Więc jego też będzie trzeba... jakoś... wyciągnąć... - spoglądam na Rarity i się uśmiecham. I have Idea! A co było by gdyby... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Luty 5, 2015 Autor Share Napisano Luty 5, 2015 Odwzajemniła gapienie. - Chyba nie myślisz... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Luty 5, 2015 Share Napisano Luty 5, 2015 - "Oh... Przejrzałam na oczy. Ty jesteś ideałem męskości, Księciu Blueblood". Wierz mi. Z tego co słyszałem na ulicy, to potrafisz sobie owinąć wokół kopyta każdego ogiera. Jeśli on jest taki jak słyszałem... niemal natychmiast się zgodzi. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Luty 5, 2015 Autor Share Napisano Luty 5, 2015 Zbaraniała. Chyba ma burzę mózgów w głowie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Luty 5, 2015 Share Napisano Luty 5, 2015 Podchodzę i spoglądam na nią z troską. - Wiem jakie miałaś z nim doświadczenie. Ale musimy to zrobić dla dobra Twiligh. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Luty 5, 2015 Autor Share Napisano Luty 5, 2015 Pokiwała niechętnie. - Więc kiedy? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Luty 5, 2015 Share Napisano Luty 5, 2015 - Jutro... wyjdziesz z nim gdzieś, na chwilę... poudajesz... i powiesz, do następnego razu. Po tym jak wyprowadzimy Twilight, zobaczysz mnie jako orła... wtedy to będzie znak, że kończysz udawać. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Luty 5, 2015 Autor Share Napisano Luty 5, 2015 Pokiwała. No to załatwione. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Luty 5, 2015 Share Napisano Luty 5, 2015 Więc podchodzę do stołu i planuje na ręcznie rysowanej mapie gdzie są strażnicy, czyli info od Shininga. Najlepiej jak będę sam na chwilkę. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Luty 5, 2015 Autor Share Napisano Luty 5, 2015 Więc wszyscy się rozeszli. Tylko Xylyn została z tobą. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts