KougatKnave3 Napisano Luty 5, 2015 Share Napisano Luty 5, 2015 Więc planuje i spoglądam gdzie jest najwięcej strażników. Wymkniemy się drogom która będzie najmniej obstawiona. Wejdę do pomieszczenia jako Blueblood... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Luty 5, 2015 Autor Share Napisano Luty 5, 2015 - Nie ukrywaj, że kochasz Twilight - powiedziała nagle Cadance, która stanęła przed tobą. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Luty 5, 2015 Share Napisano Luty 5, 2015 Westchnąłem. - Tak kocham. Chciałbym być z nią... tylko pomyśl jak by to wyglądało - powiedziałem spoglądając na nią. - Z tego co mi mówiono, Podmieńce niemal zrównały z ziemią Canterlot. Po czymś takim jak usłyszy się, że księżniczka chodzi z Podmieńcem, to albo ją, albo jego, albo oboje zlinczują, powieszą, ukamienują. Po prostu się o nią boje, nie chce by miała tak jak ja w dzieciństwie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Luty 5, 2015 Autor Share Napisano Luty 5, 2015 - Nie przesadzaj tak. Nic takiego się nie stanie. Szczególnie, jeśli wyjedziecie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Luty 5, 2015 Share Napisano Luty 5, 2015 - Mam nadzieje. Chce z nią być, ale jednocześnie nie chce stracić Night... - Powiedziałem spoglądając na nią. - Twi i Night, jakimś cudem odkopały moje dawne ja. Przed poznaniem jej... byłem niczym menel. Żebrałem, niekiedy nawet kradłem... tylko by przeżyć. Odrzucałem pomoc, bo bałem się, że jak komuś znowu zaufam, to powtórzy się historia, jak mnie Celestia niesprawiedliwie wsadziła za kratki. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Luty 5, 2015 Autor Share Napisano Luty 5, 2015 Kiwnęła, słuchając uważnie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Luty 5, 2015 Share Napisano Luty 5, 2015 - Twi chyba mówiła ci o tej aferze 11 lat temu. Chciałem uratować najlepszą przyjaciółkę, a skończyło się na tym, że oskarżono mnie o morderstwo Kapitana Straży i próbę gwałtu. Z tego co się Rarity dowiedziała, Celestia miała dowód mojej niewinności... ale jednak mnie skazała na 10 lat... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Luty 5, 2015 Autor Share Napisano Luty 5, 2015 Cadance pokiwała. Nie przerywa. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Luty 5, 2015 Share Napisano Luty 5, 2015 - ... W więzienu byłem sam. Nikt mnie nie odwiedzał. Nikt nie pytał się, jak się tam czuje. Rodzice się odwrócili ode mnie... pewnie nawet nie wiedzą, że wyszedłem, bo ich to gówno obchodzi. Miałem wtedy lekkie nadzieje, że Rarity przyjdzie wtedy, jednak nigdy nie przyszła. Przez 5 lat byłem bezbronnym dzieckiem... następne 5 lat byłem Tyranem w więzieniu... brutalnym i bezlitosnym... nie ufałem nikomu... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Luty 5, 2015 Autor Share Napisano Luty 5, 2015 Wreszcie możesz się przed kimś wygadać. Cadance nie przerywa i słucha uważnie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Luty 5, 2015 Share Napisano Luty 5, 2015 - Nigdy nie miałem łatwego, życia. Coś zawsze kopało mnie w tyłek... wszystko było na moją niekorzyść. Dlatego, kiedy miałem okazje, to zgodziłem się na propozycje Twilight na zostanie jej Prywatynm Ochroniarzem. Miałem już do niej to uczucie, i pragnąłem by miała najcudowniejsze życie którego mi nie dano... zawiodłem, i teraz staram się odpokutować. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Luty 5, 2015 Autor Share Napisano Luty 5, 2015 Pokiwałaa. Ona wszystko rozumie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Luty 5, 2015 Share Napisano Luty 5, 2015 Podchodzę do niej. - Kocham ją, tylko nie mam pewności czy to co mi Rarity powiedziała, jest prawdą. Wierze jej w każdym zdaniu... ale... mam pewne wątpliwości czy ona to odwzajemnia. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Luty 6, 2015 Autor Share Napisano Luty 6, 2015 - Na pewno - upewniła cię. Ona wyczuwa to na kilometr. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Luty 6, 2015 Share Napisano Luty 6, 2015 Spoglądam na nią. - Niby skąd i od jak dawna? Bo trochę dziwnie by było gdyby tak z dupy w tym samym dniu co ją Blueblood "przywłaszczył" Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Luty 6, 2015 Autor Share Napisano Luty 6, 2015 - Od już dłuższego czasu. Więcej nie powiem, gdyż byłoby to naruszenie jej prywatności. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Luty 6, 2015 Share Napisano Luty 6, 2015 Ale przytakuje z uśmiechem. - Dziękuje... za wysłuchanie mnie - wracam wzrokiem na mapę zamku. - Obiecuje, że Twilight przy mnie nie stanie się żadna krzywda - dodałem i planuje do wieczora... wtedy zaczniemy akcje. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Luty 6, 2015 Autor Share Napisano Luty 6, 2015 Pokiwała. I wyszła. Wieczorem wszyscy przyszli do ciebie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Luty 6, 2015 Share Napisano Luty 6, 2015 Więc zdradzam im szczegóły planu. Wpierw wejdzie Rarity i spróbuje tak zmanipulować Bluebloodem, by udał się z nią na "Randkę". Naprawdę to będzie odwrócenie uwagi. Wtedy ja zmienie się w niego i pójdę do Twilight. Potem zachowując się jak ten gnój, wyprowadzę ją poza miasto, a reszta pójdzie z górki. W wypadku niepowodzenia, Leena ma zostawić Szybowniki (plecaki do latania by Nomi) w umówionym miejscu. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Luty 6, 2015 Autor Share Napisano Luty 6, 2015 No to do roboty! Czas rozpocząć akcję! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Luty 6, 2015 Share Napisano Luty 6, 2015 Więc odprowadzam Rarity i czekam, aż wyjdzie z Bluebloodem. Jak potoczy się jej część zadania? Czekam na wynik. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Luty 6, 2015 Autor Share Napisano Luty 6, 2015 Eeeeeeeeeeeee... Przyszła do ciebie, bo jej nie wpuszczają, bo BB śpi. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Luty 6, 2015 Share Napisano Luty 6, 2015 Myślę... Inny plan. - Przedostanę się sam do pałacu, warto było jednak spróbować. Jeśli będę miał szczęście... to się nie obudzi - obejmuje ją w podzięce i zmieniając się w orła lecę do pomieszczenia gdzie ma być Twilight. Staram się wypatrzeć strażników. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Luty 6, 2015 Autor Share Napisano Luty 6, 2015 Jeden na balkonie siedzi u Twi. w środku cisza. Tam śpi Twi i Blue Blood. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Luty 6, 2015 Share Napisano Luty 6, 2015 Czemu mam ochotę ukręcić mu kark? Tak czy siak, staram się jakoś wylądować, nie rozpraszając strażnika. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts