Nightmare Napisano Luty 7, 2015 Autor Share Napisano Luty 7, 2015 Udało się. Dziad prawie śpi przy drzwiach. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Luty 7, 2015 Share Napisano Luty 7, 2015 Zmieniam się spowrotem w normalnego ja. Upewniam się, czy mam swój strój z Eq. Jak tak to wyciągam dmuchawkę z strzałkami usypiającymi. Ile ich mam? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Luty 7, 2015 Autor Share Napisano Luty 7, 2015 Dokładnie cztery. Miały być na strażników w środku. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Luty 7, 2015 Share Napisano Luty 7, 2015 Więc używam ich by dać obecnych tutaj, prócz Twi, efekt Głębokiego Snu. Nawet wybuch MegaCzaru ich nie obudzi. Więc target to, ogier strażnik i Blueblood, bo oni tu są nie? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Luty 7, 2015 Autor Share Napisano Luty 7, 2015 Na balkonie jeden, w środku dwóch i śpiąca Twi. Widzisz dwa kucykowe kształty w łazience. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Luty 7, 2015 Share Napisano Luty 7, 2015 Więc tak. Tego na balkonie staram się ogłuszyć tak by mnie nie zauważyli. Potem szybko strzelam w tamtych wciąż będąc w ukryciu. Jeśli mi się uda, to po kryjomu sprawdzam kto jest w łazience. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Luty 7, 2015 Autor Share Napisano Luty 7, 2015 ... W łazience jest BlueBlood i szaroniebieska klacz o ciemniejszej niż sierść grzywie. Jedna z trzech zabójczyń. Brzydko się bawią. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Luty 7, 2015 Share Napisano Luty 7, 2015 Zajmie im to trochę. Więc podchodzę cicho do Twi, i lekko ją budzę. Wciąż mam zasłoniętą twarz itp. Staram się zrobić by nie krzyknęła. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Luty 7, 2015 Autor Share Napisano Luty 7, 2015 Śpi twardo. Pewno zaklęcie Bb by się nie obudziła. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Luty 7, 2015 Share Napisano Luty 7, 2015 Więc jeśli nie ma Alarmów itp, to biorę ją na grzbiet. Następnie staram się stąd wydostać. Nie powinna być ciężka... jeśli ma taką samą wagę co Rarity, to bez problemu wręcz powiem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Luty 7, 2015 Autor Share Napisano Luty 7, 2015 Ale Podmieńce do najsilniejszych nie należą. Podniesiesz, ale nie poniesiesz. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Luty 7, 2015 Share Napisano Luty 7, 2015 Telekinezy nie użyje. No chyba, że się da. Jak tak to wylatuje stąd cichaczem. Jak nie to muszę na szybko wymyślić coś innego. Ewentualnie zmienię się w swoje stare ja i wtedy ją wyniosę na grzbiecie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Luty 7, 2015 Autor Share Napisano Luty 7, 2015 Albo zawołasz uczniów i razem ją zabierzecie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Luty 7, 2015 Share Napisano Luty 7, 2015 W sumie... wysyłam do nich wiadomość i czekam wciąż pilnując by nagle Blueblood i tamta zabójczyni nie skończą tak z dupy. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Luty 7, 2015 Autor Share Napisano Luty 7, 2015 WWyleźliście na balkon i usłyszeliscie jak otwiera się łazienka... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Luty 7, 2015 Share Napisano Luty 7, 2015 Więc ja i wolni uczniowie. SALWA Z STRZAŁEK USYPIAJĄCYCH! Jak teraz się wyda, że ją bierzemy, to będzie POWAŻNY kłopot. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Luty 7, 2015 Autor Share Napisano Luty 7, 2015 Oboje padli na ziemię. Szybko! Ruchy! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Luty 7, 2015 Share Napisano Luty 7, 2015 - JAZDA! - więc zaczynamy spierdalać do punktu zbornego... czyli miejsca gdzie mają nas zabrać stąd. Musimy po drodze zgubić pościg. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Luty 8, 2015 Autor Share Napisano Luty 8, 2015 Zwialiście. No to załatwione. Nikt za wami nie idzie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Luty 8, 2015 Share Napisano Luty 8, 2015 Więc idziemy do miejsca przeznaczenia. Biorę Twi na swoje barki i idę. Jak idę to nie powinno być trudne. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Luty 8, 2015 Autor Share Napisano Luty 8, 2015 Jest spoko. Jakoś tam dotarliście. Teraz tylko za granicę. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Luty 8, 2015 Share Napisano Luty 8, 2015 Więc idziemy. Zaklęcie powinno jeszcze działać jak dojdziemy do domu. Spoglądam na ekipę czy wszyscy są. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Luty 8, 2015 Autor Share Napisano Luty 8, 2015 Wszyscy są. Do czyjego domu? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Luty 8, 2015 Share Napisano Luty 8, 2015 Mojego... w Kraju Wiśni. Tam kładę ją do łóżka mojego i Night i czekamy aż się obudzi. Dla pewności, siedzę przy niej i wyczekuje aż wstanie albo coś się innego stanie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Luty 8, 2015 Autor Share Napisano Luty 8, 2015 Przecież kraj wiśni jest kilka godzin drogi od granicy Equestri.. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts