KougatKnave3 Napisano Luty 8, 2015 Share Napisano Luty 8, 2015 A co innego nam pozostaje? Dopóki jesteśmy w Equestrii, Twi nie jest bezpieczna. Jak wydostaniemy się poza granice, to założymy obóz. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Luty 8, 2015 Autor Share Napisano Luty 8, 2015 Tam sobie zzzz zrobicie. Dotarliście do granicy. Jesteście wykończeni. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Luty 8, 2015 Share Napisano Luty 8, 2015 - Rozkładamy tu obóz - powiedziałem i zaczynamy się rozkładać. Posyłam dwóch po drewno, a reszta niech robi obóz. Ja daje posłanie i kładę tam Twilight. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Luty 8, 2015 Autor Share Napisano Luty 8, 2015 Już niedługo się obudzi. Dzień wstaje. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Luty 8, 2015 Share Napisano Luty 8, 2015 Więc odpoczywamy. Jak się obudzi, albo będą wszyscy wypoczęci, to idziemy dalej. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Luty 8, 2015 Autor Share Napisano Luty 8, 2015 Oba na raz. - Gdzie ja...? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Luty 8, 2015 Share Napisano Luty 8, 2015 Głaskam ją. - Spokojnie. Jesteśmy poza Equestrią. Nie musisz już wychodzić za Blueblooda - powiedziałem do niej z uśmiechem. Ah... tęskniłem za nią. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Luty 8, 2015 Autor Share Napisano Luty 8, 2015 Uśmiechnęła się i cię przytuliła. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Luty 8, 2015 Share Napisano Luty 8, 2015 - Gadałem z tym Twoim Wymarzonym Ogierem - powiedziałem spoglądając na nią, odwzajemniając uścisk. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Luty 8, 2015 Autor Share Napisano Luty 8, 2015 Zarumieniła się. - I...? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Luty 8, 2015 Share Napisano Luty 8, 2015 Oby Candance i Rarity miały racje. - I się zgadzam - powiedziałem do niej i objąłem ją. Teraz się dowiem czy to prawda... jak nie to trudno. Jak tak to mam przesrane bo będzie Cat Fight. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Luty 8, 2015 Autor Share Napisano Luty 8, 2015 Wtuliła się w ciebie mocno. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Luty 8, 2015 Share Napisano Luty 8, 2015 Odwzajemniam. - Mogłaś powiedzieć... nie musiałaś się z tym kryć - powiedziałem do niej, wciąż ją tuląc. Następnie oddalam by spojrzeć w jej oczy. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Luty 8, 2015 Autor Share Napisano Luty 8, 2015 - Masz Night... Nie chciałam się wtrącać. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Luty 8, 2015 Share Napisano Luty 8, 2015 - Ona chyba to akceptuje. Jestem Podmieńcem, i duża ilość miłości... no cóż... jest jak wyśmienity posiłek - powiedziałem do niej i czekam na jej reakcje. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Luty 8, 2015 Autor Share Napisano Luty 8, 2015 - Masz Night... Nie chciałam się wtrącać. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Luty 8, 2015 Share Napisano Luty 8, 2015 - Nie wtrącasz się. Ja też do ciebie coś czuje od bardzo dawna - powiedziałem do niej z uśmiechem. Wciąż ją trzymam w objęciach. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Luty 8, 2015 Autor Share Napisano Luty 8, 2015 Dalej cię tuli z uśmiechem. Awwwww... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Luty 8, 2015 Share Napisano Luty 8, 2015 - Więc raczej nawet teraz nie musisz wychodzić za tego Blueblooda. Bo skoro twój wybranek się zgodził... to nie ma pośpiechu. Wracamy do domu? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Luty 8, 2015 Autor Share Napisano Luty 8, 2015 Pokiwała. Wciąż cię tuli. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Luty 8, 2015 Share Napisano Luty 8, 2015 Więc wstajemy i idzemy do domu, w Kraju Wiśni. - Jak wrócimy napiszemy list do twojej rodziny. Oni wiedzą już. Twój Brat pomógł mi w wyszukaniu ścieżki dla ciebie. Choć powinnaś podziękować Rarity. Gdyby nie ona, ja bym się nie dowiedział o twoim ślubie, a rzekomo miał cię zabić sekundę po wyjściu z ceremonii. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Luty 8, 2015 Autor Share Napisano Luty 8, 2015 Pokiwała. W drodze cię przytuliła kilka razy. Po paru godzinach ddotarliście zmordowani na miejsce. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Luty 8, 2015 Share Napisano Luty 8, 2015 - Dobrze. Na dwa dni odpuszczamy trening. Jesteście znakomitą ekipą i nie można zamienić was na innych - powiedziałem do nich z uśmiechem i podwajam ich żołd. Następnie z Lenną, Xylyn i Twilight wracamy do domu. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Luty 8, 2015 Autor Share Napisano Luty 8, 2015 Yay! Night śpi. Jest sśrodek nocy. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Luty 8, 2015 Share Napisano Luty 8, 2015 Więc powoli ją budzę całusem. - Wróciłem kochanie - powiedziałem do niej. Teraz przekazuje jej wieść o Twi... i szykuje się na Ręcznik Attack. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts