Nightmare Napisano Luty 8, 2015 Autor Share Napisano Luty 8, 2015 Przytuliła cię zaspana. Burczy ci w brzuchu. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Luty 8, 2015 Share Napisano Luty 8, 2015 Więc kładę się i robię miejsce dla Twi... powinniśmy się wszyscy pomieścić. Więc kładę się, i obejmuje Twi i Night. Następnie zasypiam się, pożywiając w międzyczasie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Luty 8, 2015 Autor Share Napisano Luty 8, 2015 Obudziłeś się najedzony. Ale teraz musisz zrobić im śniadanie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Luty 8, 2015 Share Napisano Luty 8, 2015 Więc wstaje i idę do kuchni. Mam nadzieje, że zasmakuje im moja sałatka na śniadanie. Więc ją robię. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Luty 11, 2015 Autor Share Napisano Luty 11, 2015 Zrobiłeś pyszną, zieloną sałatkę. Mniam! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Luty 12, 2015 Share Napisano Luty 12, 2015 Mnaim. Więc teraz układam wszystkim po porcji, tak by jak się obudzili to mieli już gotowy, świeży posiłek. No... zaczyna się ten Nowy Okres, że tak powiem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Luty 21, 2015 Autor Share Napisano Luty 21, 2015 Powoli zaczęli wstawać i się schodzić. Wszyscy wygłodniali gapią się na sałatkę. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Luty 21, 2015 Share Napisano Luty 21, 2015 Rozdaje po równo. - Więc smacznego, jedzcie do woli - powiedziałem kładąc miskę z dokładką na stole i zaczynamy jeść. Spoglądam na Twilight. - A co ze Spikiem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Luty 21, 2015 Autor Share Napisano Luty 21, 2015 - Zapewne Fluttershy go weźmie do siebie. Nigdy by nie przepuściła takiej okazji. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Luty 21, 2015 Share Napisano Luty 21, 2015 - A nie będzie za tobą tęsknił? Myślałem, że on jest "Twoim Asystentem Numer Jeden" - spytałem się trochę z niedowierzaniem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Luty 21, 2015 Autor Share Napisano Luty 21, 2015 - Napiszę do niego przy najbliższej okazji - powiedziała z uśmiechem i odsunęła się od stołu. Następnie pędem ruszyła po pergamin i pióro. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Luty 21, 2015 Share Napisano Luty 21, 2015 Uśmiecham się i pije herbatkę. Potem spoglądam na Night. - Jak tam zdrowie, kochanie? - spytałem się jej. W końcu za niedługo sporo schudnie, że tak powiem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Luty 21, 2015 Autor Share Napisano Luty 21, 2015 - Jest dobrze - powiedziała. Nom, już niedługo... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Luty 21, 2015 Share Napisano Luty 21, 2015 - To dobrze... - powiedziałem do niej i ją pocałowałem lekko. Następnie idę i sprzątam już po skończonym posiłku. No... spoglądam na Xylyn i się pytam czy jej czegoś nie potrzeba. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Luty 21, 2015 Autor Share Napisano Luty 21, 2015 Ona zaczęła wyjmować składniki z szafek. Chyba będzie ciastka robić. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Luty 21, 2015 Share Napisano Luty 21, 2015 - Może pomóc ci, moja przyjaciółko - spytałem się Xylyn. Jak się zgodzi to jej pomagam w tym, a jak nie to i tak pomagam. Jak się uda, to Spike dołączy. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Marzec 13, 2015 Autor Share Napisano Marzec 13, 2015 Zrobiliście odrobinę spalone ciastka, ale Spie i Xylyn zajadali ze smakiem. Btw, może by tak obiad? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Marzec 13, 2015 Share Napisano Marzec 13, 2015 Więc zrobię sałatkę. Sprawdzam przed robotą jak czują się domownicy (Twi, Night, Lenna, Xylyn i Spike[Jeśli dołączył]), następnie robię sałatkę z kuskusem jak będą materiały. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Marzec 13, 2015 Autor Share Napisano Marzec 13, 2015 Jednego składnika brakuje: kuskusu. I gdzie ty to teraz znajdziesz... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Marzec 13, 2015 Share Napisano Marzec 13, 2015 NA TARG! Pytam się kto by ze mną poszedł (Prócz Xylyn, bo z jej kodeksem nawet do kibla by weszła... gdyby nie ta umowa, o ciastkach codziennie), a następnie idziemy na targ. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Marzec 13, 2015 Autor Share Napisano Marzec 13, 2015 A tam ceny drożeją, towarów sporo, ale kuskusu nie ma. Xylyn obleciała stragany i nic. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Marzec 13, 2015 Share Napisano Marzec 13, 2015 - No to klops. Wygląda na to, że Sałatka z Kuskusem będzie bez kuskusu. Dobrze, że i wtedy dobrze smakuje - powiedziałem a następnie kupuje ukradkiem ciastko i wracamy. W połowie drogi... - Masz - podaje Xylyn ciacho. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Marzec 13, 2015 Autor Share Napisano Marzec 13, 2015 Przytuliła cię mocno i rzuciła się na ciacho. To się nazywa miłość od pierwszego wejrzenia. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Marzec 13, 2015 Share Napisano Marzec 13, 2015 Jeśli tak wyglądają zaręczyny wśród jej ludu, to mnie Night i Twi zabiją. Tak czy siak, wracamy do domu, kiedy ona siedzi na mym łbie i wpierdala ładnie ciacho, zgadłem? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Marzec 13, 2015 Autor Share Napisano Marzec 13, 2015 Nie zgadleś, bo już wpierdoliła. W środku cisza i spokój. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts