KougatKnave3 Napisano Marzec 13, 2015 Share Napisano Marzec 13, 2015 - Wróciłem! - Krzyknąłem jak zwykle i idę pichcić Sałatkę Bez Kuskusu. Nie ma kuskusu to bez kuskusu. Więc jak skończę to pokładam po równo. - Skusisz się, czy ciachem się najadłaś? - spytałem się Xylyn. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Marzec 13, 2015 Autor Share Napisano Marzec 13, 2015 Nie zje. Woli resztki nadpalonych ciastek. Reszta już przy stole, tylko Night brakuje. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Marzec 13, 2015 Share Napisano Marzec 13, 2015 - Gdzie Night? - Spytałem się obecnych tutaj. Właśnie. Dziwne. Mam nadzieje, że nie zaczęło się... TO. Jak tak... to kurwa za wcześnie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Marzec 14, 2015 Autor Share Napisano Marzec 14, 2015 - Chyba w łóżku... - powiedział Spike. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Marzec 14, 2015 Share Napisano Marzec 14, 2015 Więc idę do niej z talerzem i sprawdzam jak się miewa. Następnie jeśli nie śpi to kładę talerz i siadam koło niej. Jeśli śpi, to kładę talerz i wychodzę. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Marzec 14, 2015 Autor Share Napisano Marzec 14, 2015 Śpi sobie smacznie. Położyłeś talerz i wylazłeś. Trochę wcześnie, ale reszta teraz zbiera się w kolejce do łaźni. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Marzec 14, 2015 Share Napisano Marzec 14, 2015 Więc staje koło Twi wpatrując się w nią. Ciekawe czy można byłoby razem... no ciekawe jak by zareagowała na to. Tak czy siak, jeśli będzie chciała to fajnie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Marzec 14, 2015 Autor Share Napisano Marzec 14, 2015 Wystarczy, że ją zapytasz. Spike jest na końcu, Xylyn już się myje w misce. Leena teraz. Co z Night? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Marzec 14, 2015 Share Napisano Marzec 14, 2015 Śpi. Nie będę jej przeszkadzać. Szepczę więc z zapytaniem do Twi czy może jej pomóc w łaźni... jeśli nie to smutecek. Jeśli tak to Yay. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Marzec 14, 2015 Autor Share Napisano Marzec 14, 2015 No to Yay! Po jakimś czasie przyszła wasza kolej. Od razu uderzyła w ciebie fala gorącego powietrza. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Marzec 14, 2015 Share Napisano Marzec 14, 2015 Wchodzimy i zamykam by nam nie przeszkadzano. Spoglądam co ona zaczyna robić. No... mózg happy bo ma Twi... ja też. Więc co ona robi? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Marzec 14, 2015 Autor Share Napisano Marzec 14, 2015 Ona powoli wlazła do wrzątku. Gorącoooooo... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Marzec 14, 2015 Share Napisano Marzec 14, 2015 Więc powoli, też wchodzę i spoglądam na nią. Obejmuje ją jeśli pozwoli i odprężamy, a po chwili... zaczynam ją myć jeśli pozwoli, mówiąc... - Czy księżniczka, życzy sobie by została umyta? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Marzec 14, 2015 Autor Share Napisano Marzec 14, 2015 Zarumieniła się.- Proszę, nie nazywaj mnie tak... - powiedziała cicho. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Marzec 14, 2015 Share Napisano Marzec 14, 2015 - Nawet gdy... - spoglądam jej głęboko w oczy - ... próbuje cię poderwać? - spytałem się i ją lekko pocałowałem. Jaka jej reakcja? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Marzec 14, 2015 Autor Share Napisano Marzec 14, 2015 Zarumieniła się mocno. Powoli zanurzyła się w wodzie po szyję. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Marzec 14, 2015 Share Napisano Marzec 14, 2015 Robię podobnie. Więc jeśli się zgodzi to po jakimś czasie zaczynam ją myć. To jak? Zgodziła się? Jak tak to wpierw biorę szampon do Grzywy. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Marzec 14, 2015 Autor Share Napisano Marzec 14, 2015 Nie oponuje, więc to chyba dobrze. Ma długą grzywę, wylałeś tam trochę szamponu. Piana! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Marzec 14, 2015 Share Napisano Marzec 14, 2015 Więc myje. - Jak tam? Podoba się tutaj? - spytałem się kiedy rozprowadzam pianę tak by obejmowała całą grzywę. Oczekuję odpowiedzi. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Marzec 14, 2015 Autor Share Napisano Marzec 14, 2015 Pokiwała powoli. Woda dalej gorąca, chyba ktoś do ognia dorzucił. Jest jak w garnku. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Marzec 14, 2015 Share Napisano Marzec 14, 2015 Myje dalej. - Myślisz o podjęciu jakiejś pracy? - spytałem się jej. Ciekawe czy będzie chciała pomóc Mojemu Przyjacielowi w władaniu, czy będzie chciała biblioteke założyć. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Marzec 14, 2015 Autor Share Napisano Marzec 14, 2015 - Trochę... -przyznała. Dobrdordoryć piany, teraz mycie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Marzec 14, 2015 Share Napisano Marzec 14, 2015 Więc spłukuje pianę i dokańczam mycie włosów. - Jak co w miasteczku nie ma Biblioteki. Możesz też pomóc Langowi w zarządzaniu. Masz sporo opcji do wyboru. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Marzec 15, 2015 Autor Share Napisano Marzec 15, 2015 Kiwnęła. Dobra, umyte. Twi oparła się o krawęć balii i przymknęła oczy, oddychając gorącym powietrzem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Marzec 15, 2015 Share Napisano Marzec 15, 2015 Tak czy siak sprawdzam czy jakieś inne części jej ciała potrzebują uwagi. Kopyta itp. Dzieciństwo z Rarity odcisnęło coś na mnie. Tak czy siak, obejmuje ją. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts