Nightmare Napisano Marzec 15, 2015 Autor Share Napisano Marzec 15, 2015 Przytuliłeś ją, a ona się w ciebie wtuliła. Mrrrrrr... Jak słodko. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Marzec 15, 2015 Share Napisano Marzec 15, 2015 - Jak u twoich rodziców i Brata? Wiadomo jak się ma sytuacja po twoim "Zniknięciu" - spytałem się Twilight zaciekawiony. Rodzice i jej brat się zgodzili by tu została. Więc nie jestem pewnie ich wrogiem. Nie chce by ktoś mnie porównywał do Mordercy i Gwałciciela. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Marzec 15, 2015 Autor Share Napisano Marzec 15, 2015 Wiedzą, że tu jestem i mówią, że lepiej bym była tu niż z BlueBloodem - powiedziała. Objęła cię kopytkami pod wodą. Mrrrrrrr... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Marzec 15, 2015 Share Napisano Marzec 15, 2015 Uśmiecham się do ciebie - Cieszę się, że udało nam się ciebie uratować. Początkowo planowałem wejść na twój "Ślub" podczas frazy "Jeśli ktoś ma coś przeciwko to niech powie, lub zamilknie na wieki" Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Marzec 15, 2015 Autor Share Napisano Marzec 15, 2015 Uśmiechnęła się. Będziecie tak siedzieć, czy zrobicie coś więcej? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Marzec 15, 2015 Share Napisano Marzec 15, 2015 - Więc... może zrobimy coś jeszcze - objąłem ją mocniej i pocałowałem - Czy dokańczamy kąpiel i wpuszczamy Spika? - spytałem się. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Marzec 15, 2015 Autor Share Napisano Marzec 15, 2015 Zachichotała. - Jego łuski mają naturalny połysk. Nie potrzebują tyle mycia... - zamruczała, odwzajemniając. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Marzec 15, 2015 Share Napisano Marzec 15, 2015 Więc przerzucam ją na swoje kolana, tak by siedziała przodem do mnie. - Więc mamy sporo czasu - powiedziałem i łączymy się w pocałunku. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Marzec 15, 2015 Autor Share Napisano Marzec 15, 2015 Już czułeś jak powoli ładujesz się miłością... Om nom nom... Twi ododwzajemniła. To jak? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Marzec 15, 2015 Share Napisano Marzec 15, 2015 Więc zaczynamy. Po skończonym "posileniu się" odprężamy się i dokańczamy. Jak głośno wyszło? Bardzo czy raczej nie? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Marzec 15, 2015 Autor Share Napisano Marzec 15, 2015 Tak średnawo. Ty się oobjadłeś, a Twiligh zmęczona poszła spać. Spike wymienił wodę i sam wlazł się umyć. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Marzec 15, 2015 Share Napisano Marzec 15, 2015 Więc jeśli niczego nie ma do roboty to się kładę i jeśli nie zasnę, to po prostu leże i myślę o ostatnich wydarzeniach. Mam nadzieje, że Blueblood nie znajdzie jej za szybko. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Marzec 15, 2015 Autor Share Napisano Marzec 15, 2015 Słyszałeś pluskanie Spike'a. Po tym szum wylewanej wody, a wreszcie cisza. Zwykła cisza. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Marzec 15, 2015 Share Napisano Marzec 15, 2015 Więc staram się zasnąć a jak nie to czekam do rana. Ahh... kolejny udany dzień. Tak czy siak, jutro/dziś będzie kolejny i kolejny... normalne życie. Czekam/śpię do rana. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Marzec 15, 2015 Autor Share Napisano Marzec 15, 2015 Przespałeś się spokojnie. Rano obudziło cię słońce. Reszta jest na nogach, tylko Night jeszcze śpi. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Marzec 15, 2015 Share Napisano Marzec 15, 2015 Ach mój słodki leniuszek. Całuje ją lekko i wstaje, by zrobić sobie jedzenie. Ciekawe co robi Xylyn. Pewnie ciacha już wpierdala. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Marzec 15, 2015 Autor Share Napisano Marzec 15, 2015 Raczej zamiast Night zajmuje się waszym ogródkiem. Wygląda to bardzo ładnie, jak taka malutka pomarańczowa plamka lata nad warzywami w małą konewką... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Marzec 15, 2015 Share Napisano Marzec 15, 2015 Uśmiecham się i wychodzę do niej. - Pomóc ci? - spytałem się. Jeśli tak to pomagam. Ja i ona, jesteśmy jak Twi i Spike. Tylko, że ja nie stałem za jej narodzinami, a znalazłem ją ranną w śniegu. Tak czy siak, jak się zgodzi, to pomagam. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Marzec 15, 2015 Autor Share Napisano Marzec 15, 2015 - Już nie trzeba - odparła, odstawiając konewkę. Jak ślicznie wygląda wasz domek... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Marzec 15, 2015 Share Napisano Marzec 15, 2015 Można go dać na pocztówkę tego miasteczka. - To prawda, że w lesie 30 km stąd, mieszkają twoi pobratymcy? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Marzec 19, 2015 Autor Share Napisano Marzec 19, 2015 - O ile się nie przenieśli... - odpowiedziała, oglądając uważnie warzywa. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Marzec 19, 2015 Share Napisano Marzec 19, 2015 - Nie powinni. Co ty na to, byśmy poszli sprawdzić jak się mają? Rodzinę spotkasz itd - spytałem się jej. Powiedziałbym by ona se poleciała, ale mówiłem już czemu tego nie zrobi. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Marzec 19, 2015 Autor Share Napisano Marzec 19, 2015 - Może kiedy indziej - powiedziała i wyciągnęła z kapusty gąsienicę. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Marzec 19, 2015 Share Napisano Marzec 19, 2015 - Dobrze - powiedziałem i pomagam jej. Następnie sprawdzam co robi reszta domowników. Jeszcze dziś wolne, a jutro wracamy do szkolenia rekrutów. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Marzec 19, 2015 Autor Share Napisano Marzec 19, 2015 Reszta zajmuje się swoimi sprawami. Night śpi. To się nazywa leń. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts