KougatKnave3 Napisano Marzec 19, 2015 Share Napisano Marzec 19, 2015 Czy ona kiedykolwiek wstanie? Zaczyna mnie powoli to niepokoić. Tak czy siak co robi Lenna, Spike i Twi? Po dowiedzeniu się idę przeczytać gazetę. Co takiego się dzieje w kraju i poza nim, zwłaszcza po "porwaniu" księżniczki. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Marzec 19, 2015 Autor Share Napisano Marzec 19, 2015 Oni sobie robią różne rzeczy, np. jedzą, Leena ćwiczy, Spike żre, a Twi sobie czyta. W kraju różne bunty, rebelie, itp... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Marzec 19, 2015 Share Napisano Marzec 19, 2015 W Equestrii są bunty? Czytam dokładniej ten artykuł. Więc ciekawe jak to wszystko wytłumaczyli. Na kogo zwalili winę... proszę o dokładne opisy. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Marzec 19, 2015 Autor Share Napisano Marzec 19, 2015 Jest strona Celestii, która mówi, że światło dobre, cień zły i Celka jest władczynią. Strona Luny mówi, że cień i mrok dobre, światło złe, Luna władczynią. Jest jeszcze najmniejsza grupa zwana stroną Chrysalis, która mówi, że życie jest ważne, a śmierć należy się jedynie najgorszym. Miasta wybierają swoje strony, ale nie wpuszczają nikogo z innych. Niemałe zamieszanie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Marzec 19, 2015 Share Napisano Marzec 19, 2015 Spoglądam na miejsce gdzie jest Twilight. Następnie wycinam ten nagłówek i informując wcześniej rodzinę, idę z Xylyn do Langa... wtajemniczając ją w moje odkrycie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Marzec 19, 2015 Autor Share Napisano Marzec 19, 2015 Poszliście tam. On oczywiście ma dla was ryż i żeń-szeń. Mniam! Xylyn usiadła ci na głowie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Marzec 19, 2015 Share Napisano Marzec 19, 2015 Witam się z nim i pokazuje mu wycinek. - Pomyślałem, że mogę cię o tym poinformować. Z powodu, że chciałem uratować Twilight przed śmiercią, to wywołaliśmy wojnę domową. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Marzec 19, 2015 Autor Share Napisano Marzec 19, 2015 - Jedynie przyspieszyliście ją. To wszystko zbierało się już od dawna - powiedział, popijając herbatkę spokojnie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Marzec 19, 2015 Share Napisano Marzec 19, 2015 - Tak czy siak, prędzej czy później ten konflikt dojdzie do nas. Już pewnie Celestia i Luna wysyłają emisariuszy do innych krajów w celu zdobycia poparcia. Co zrobi z tym Cesarz? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Marzec 19, 2015 Autor Share Napisano Marzec 19, 2015 - Celestia i Luna są teraz po dwóch stronach konfliktu - powiedział. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Marzec 19, 2015 Share Napisano Marzec 19, 2015 - Wiem. Celestia by zdobyć poparcie dla siebie, a Luna, dla siebie. Mają wojnę domową. Trzy strony przeciw sobie. Po prostu wiem, że prędzej czy później ten konflikt dojdzie do nas. Musimy powiadomić Cesarza... muszę go powiadomić... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Marzec 19, 2015 Autor Share Napisano Marzec 19, 2015 - Uspokój się. Po pierwsze jest to za daleko. Po drugie - są zajęte swoimi sprawami. Jeśli chcesz, to możesz tam pojechać by się temu przyjrzeć - powiedział. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Marzec 19, 2015 Share Napisano Marzec 19, 2015 - Nawet chętnie. I już nawet wiem, gdzie się udam... jeśli dobrze rozumiem i dobrze wtedy przestudiowałem mapę, PonyVille jest jednym z ważnych ośrodków miejskich. Leży w centrum krainy, i prowadzi wiele dróg właśnie przez nią. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Marzec 19, 2015 Autor Share Napisano Marzec 19, 2015 Pokiwał głową i podał wam po misce ryżu i kubeczku herbaty. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Marzec 19, 2015 Share Napisano Marzec 19, 2015 Więc jem i popijam. - Wyruszę za kilka dni. Muszę odpocząć po ostatnich nerwach, moim rekrutom przyda się jeszcze szkolenie, a i Night niedługo rodzi. Jak załatwię co trzeba, to wyruszę niemal natychmiast. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Marzec 19, 2015 Autor Share Napisano Marzec 19, 2015 Pokiwał ponownie. Podano żeń-szeń. Xylyn zaczęła gryźć plasterek. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Marzec 19, 2015 Share Napisano Marzec 19, 2015 Więc pije. - Jak się ma Kraj Wiśnij? Wszystko dobrze? - spytałem się. Ostatnio byłem zajęty zbieraniem informacji i pracą w innym królestwie, więc nie wiem nic o obecnej sytuacji u nas. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Marzec 19, 2015 Autor Share Napisano Marzec 19, 2015 - Tak, zbiory były w tym roku nader obfite. Za miesiąc będzie święto Satsujin, więc będziecie mogli się trochę rozerwać. Wiesz, festiwale, gry, uczty - powiedział. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Marzec 19, 2015 Share Napisano Marzec 19, 2015 - Słyszałem. Mam nadzieje, że uda mi się do tego czasu załatwić sprawy z Equestrią. Poza tym mnie coś innego intryguje. Kiedyś przeczytałem o tym, że pomiędzy Cesarstwem Kwitnącej Wiśni, Saddle Arabią i Equestrią niekiedy giną statki... zaintrygowało mnie to. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Marzec 19, 2015 Autor Share Napisano Marzec 19, 2015 - Nie musisz się tym martwić - powiedział z uśmiechem. Xylyn zaczęła wciągać kolejny kawałek żeń-szenia. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Marzec 19, 2015 Share Napisano Marzec 19, 2015 Więc z uśmiechem dokańczam spotkanie i następnie wracam do domu. Mmmm czas teraz powrócić do domu i odpocząć przez resztę dnia. Może night wstała. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Marzec 19, 2015 Autor Share Napisano Marzec 19, 2015 Twi powiedziała, że wstała by zjeść, a teraz leży. A tobie się chce spać... I głodny... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Marzec 20, 2015 Share Napisano Marzec 20, 2015 Więc całuje Twi głęboko i pytam się. - Jak samopoczucie? - Spytałem się. Nie mogę jej powiedzieć, że w Equestrii wojna domowa jest. Będzie chciała wrócić, a wtedy Blueblood napewno ją dorwie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Marzec 20, 2015 Autor Share Napisano Marzec 20, 2015 - Dobrze - powiedziała i cię przytuliła. Raczej nic nie wie. Czyta sobie jakąś przygodówkę. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Marzec 20, 2015 Share Napisano Marzec 20, 2015 Więc ją obejmuje i pytam się - Za niedługo, bo za tydzień lecę do Equestrii bo mam trochę spraw do załatwienia. Dasz radę? - spytałem się spoglądając na nią. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts