Nightmare Napisano Marzec 20, 2015 Autor Share Napisano Marzec 20, 2015 Pokiwała z uśmiechem. Chyba już się zaaklimatyzowała. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Marzec 20, 2015 Share Napisano Marzec 20, 2015 Całuje ją lekko - Domyślasz się gdzie może być Flash Sentry? - spytałem się jej. Mnie na pewno ciekawi. Czekam na jej odpowiedź. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Marzec 20, 2015 Autor Share Napisano Marzec 20, 2015 - Zapewne w Kryształowym Imperium - powiedziała Twilight i przewróciła stronę książki. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Marzec 20, 2015 Share Napisano Marzec 20, 2015 - Aha... - Powiedziałem i zacząłem na nią patrzeć. Księżniczka... moja księżniczka. Obiecałem, że będę cię chronił, i zamierzam tego dotrzymać. Choć by nie wiem co. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Marzec 20, 2015 Autor Share Napisano Marzec 20, 2015 (edytowany) Trochę psychopatycznie to brzmi. Ty się patrzysz, ona czyta. Jeść ci się trochę chce. Edytowano Marzec 20, 2015 przez Nightmare Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Marzec 20, 2015 Share Napisano Marzec 20, 2015 Więc obejmując ją i całując, sprawdzam co ma czyta, jeśli znowu tą samą książkę którą kiedyś jej na urodziny sprawiłem... to ja kurcze nie ogarniam. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Marzec 20, 2015 Autor Share Napisano Marzec 20, 2015 Nie, to jest inna. Ta od ciebie leży na półce. Ona odwzajemniła, przymykając oczy. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Marzec 20, 2015 Share Napisano Marzec 20, 2015 Więc głaszcząc ją, obejmuje ją. Tak czy siak kiedy zasnie to wpatruje się w nią. Co zrobi jak się dowie o tym co się dzieje w Equestrii. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Marzec 20, 2015 Autor Share Napisano Marzec 20, 2015 Zasnęła, trzymając książkę. Jak słodko... Zapewne, gdy się dowie, to wesprze którąś ze stron. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Marzec 20, 2015 Share Napisano Marzec 20, 2015 Ale którą. Tak czy siak mam teraz inny problem. W więzieniu... opowiadałem im o mojej paczce, lecz nie było nas 3... tylko czterech. Czy logiczne wam się wydaje by zamknąć małego źrebaka z jakimś wielkim oprychem? Nie. Strażnicy byli na tyle łaskawi, że dali mnie do celi z klaczą... OrangeMagic... ona mi dała więcej matczynej miłości niż cała moja rodzina razem wzięta... lubiła mnie jak bym był synem, bo własnego nie mogła posiadać... mimo iż była PseudoFeministką. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Marzec 20, 2015 Autor Share Napisano Marzec 20, 2015 Ciekawe, czy jeszcze żyje. Pewnie czas najwyższy sprawdzić. Ale teraz jest cicha noc... Spokój... Tu nie ma wojny. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Marzec 20, 2015 Share Napisano Marzec 20, 2015 Więc kładę delikatnie Twi do łóżka a ja idę po coś do pisania i papier. Następnie piszę... "OrangeMagic Długo się nie odzywałem i za to chcę cie przeprosić. Piszę by się dowiedzieć co u ciebie słychać i jak się miewasz. Za parę dni przyjadę do PonyVille więc może jak będziesz chciała to będę mógł cię odwiedzić. Twój "Synek" Feather Wing" Poczekałem aż atrament wyschnie, a następnie wysyłam list do niej. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Marzec 20, 2015 Autor Share Napisano Marzec 20, 2015 Wysłano. Ziew. Późno już. Za oknami słychać nocne odgłosy. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Marzec 20, 2015 Share Napisano Marzec 20, 2015 Więc kładę się pomiędzy Night a Twi, obejmując je obie. I zapewne z doczepioną Xylyn na głowie, zasypiam. Ciekawe co tam u niej. Chciałbym jej pomóc, by mogła normalnie żyć, a nie w celi... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Marzec 20, 2015 Autor Share Napisano Marzec 20, 2015 Obudziłeś się bez Night. Ona chyba już w kuchni buszuje. Śniadanko dla przyszłej mamy! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Marzec 20, 2015 Share Napisano Marzec 20, 2015 Więc wychodzę (lub nie) z uścisku Twi i idę do Kuchni. Jeśli tam będzie Night to ją witam Całusem i pytam się jak jej zdrowie. Przyszedł list? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Marzec 20, 2015 Autor Share Napisano Marzec 20, 2015 Żaden list nie przyszedł. Cisza. Night czuje się w miarę dobrze. Ale jest głodna. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Marzec 20, 2015 Share Napisano Marzec 20, 2015 Podchodzę do lodówki. - Co sobie młoda mama życzy na śniadanie - spytałem się jej z uśmiechem. Ciekawe co będzie chciała zjeść. Tak czy siak, czekam na odpis i odpowiedź Night. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Marzec 20, 2015 Autor Share Napisano Marzec 20, 2015 List nie przyszedł, a ty zrobiłeś Night dużą sałatkę. Po jedzeniu podziękowała ślicznie i poszła się umyć w łaźni. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Marzec 20, 2015 Share Napisano Marzec 20, 2015 (edytowany) Jeśli chce pomocy to pomagam. Następnie sprawdzam co robi Leena w swoim pokoju. Do 12 nigdy nie wychodzi, a ona aż tak długo nie śpi. Edytowano Marzec 21, 2015 przez peros81 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Marzec 21, 2015 Autor Share Napisano Marzec 21, 2015 Ona tam sobie siedzi i medytuje.Nawet słodko wygląda. Chyba się zasiedziała. A Night sama sobie da radę. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Marzec 21, 2015 Share Napisano Marzec 21, 2015 Widać że się uczy po moich lekcjach. Kiedyś mówiłem, że podczas medytacji się nie wolno rozpraszać ani o niczym myśleć, a jak sie nie przestrzegało... to z kija w łeb. Nawet ją to obowiązywało. - Hey. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Marzec 21, 2015 Autor Share Napisano Marzec 21, 2015 Cisza. Kompletny brak reakcji. Chyba lekcje coś dały. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Marzec 21, 2015 Share Napisano Marzec 21, 2015 No... - Jak co, śniadanie gotowe - powiedziałem i odwracam się. - Jak będziesz się chciała czegoś nauczyć dzisiaj, to przyjdź, dobrze? - dodałem i wyszedłem. Idę poczytać gazetę. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Marzec 21, 2015 Autor Share Napisano Marzec 21, 2015 Cisza. A w gazecie nic nowego. Wciąż w Equestrii wojna domowa, a u was się zbliża święto. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts