KougatKnave3 Napisano Marzec 21, 2015 Share Napisano Marzec 21, 2015 Sprawdzam czy jest do mnie jakiś List. Jak tak to sprawdzam co w nim jest, a jak nie to trudno... wiem, że ona zna to zaklęcie do wysyłania wiadomości, ale też mam świadomość, że strażnicy muszą też kontrolować zawartość listu... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Marzec 21, 2015 Autor Share Napisano Marzec 21, 2015 Nie ma listów. Cisza. Więc... Co porobisz? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Marzec 21, 2015 Share Napisano Marzec 21, 2015 Wysyłam List do Rarity. "Rarity, Mam dwie prośby. Pierwsza z nich to taka, czy mogła byś mnie na parę dni przygarnąć? Przyjeżdżam do Equestrii by dowiedzieć się więcej o waszej Wojnie Domowej, i potrzebuje zakwaterowania. Oczywiście, za wszystko zapłacę, bo nie chce być darmozjadem. Po drugie... mogłabyś sprawdzić czy w Więzieniu jest klacz o imieniu OrangeMagic? Łatwo ją rozpoznasz. Wygląda jak Applejack tylko, że jest jednorożcem i ma rozpuszczoną grzywę, nie ma kapelusza, za znaczek ma pióro, i została skazana na Dożywocie za Zgwałcenie, wykastrowanie i podpalenie 19 ogierów, 2 gryfów i 3 Fallanian. Z szacunkiem i uściskami... Twój Przyjaciel... Feather Wing" Wysyłam Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Marzec 21, 2015 Autor Share Napisano Marzec 21, 2015 "Drogi Feather, Oczywiście, że cię przenocuję, ale zakazuję ci płacić. Propos więzienia, jest to aktualnie niemożliwe. Znajduję się w tym momencie w Hoofington, a ono w Ponyville. Przepraszam, Rarity" Takąż odpowiedź dostałeś. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Marzec 21, 2015 Share Napisano Marzec 21, 2015 "Nie szkodzi. Jak będziesz mogła to mi powiedz. Niepokoje się o nią. Poza tym dziękuje, że mnie przenocujesz. Będę twoim dłużnikiem" wysyłam Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Marzec 21, 2015 Autor Share Napisano Marzec 21, 2015 "Nie ma sprawy" - odpisała na koniec. Więc załatwione, teraz pytanie, kiedy. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Marzec 21, 2015 Share Napisano Marzec 21, 2015 "Przylecę za max Tydzień. Z tego co wiem za parę dni urodzi Night a obiecałem jej, że będę przy tym. Miłego pobytu w Hoofington" wysłałem i sprawdzam co Night robi. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Marzec 21, 2015 Autor Share Napisano Marzec 21, 2015 Już skończyła się myć i aktualnie leży, czytając. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Marzec 21, 2015 Share Napisano Marzec 21, 2015 Więc ja wychodzę na spacer... Jeśli Night się zgodzi to też może iść. Spaceruje(my) po wiosce. Ach jak ja się nie mogę doczekać tego święta. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Marzec 21, 2015 Autor Share Napisano Marzec 21, 2015 Nie bardzo chciała. Już teraz widać, jak wszyscy zaczynają rozkładać kolorowe stragany, a w powietrzu czuć zapach smażonego ciasta. Mmmm... Będzie pysznie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Marzec 21, 2015 Share Napisano Marzec 21, 2015 Przecież jest za miesiąc... ja tam nie ogarnę tej kultury. Tak czy siak dokańczam spacer. Potem zostaje nic innego jak czekać do porodu Night. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Marzec 21, 2015 Autor Share Napisano Marzec 21, 2015 Za miesiąc, ale już teraz ludzie się cieszą. Night sobie zdążyła zasnąć. Jutro będzie trzeba ją przenieść do szpitala. Tam będzie mogła urodzić. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Marzec 21, 2015 Share Napisano Marzec 21, 2015 Dobrze. Więc sprawdzam co robi Xylyn. Przed nami sporo czasu wolnego... tylko co my z tym czasem zrobimy. Hmmm. No nic. Pomyślimy potem. Wpierw trzeba dom przygotować też na to święto... dostosujmy się do tutejszych. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Marzec 21, 2015 Autor Share Napisano Marzec 21, 2015 Czyli wszystko ubierane na kolorowo.Było już wszystko przygotowane do porodu Night, który odbył się równe trzy dni później. A ty gapiłeś się na granatową pegazkę o fioletowej grzywie z jaśniejszym pasemkiem. Ma żółte oczy po mamie. To pytanie... Jakie imię jej nadacie? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Marzec 21, 2015 Share Napisano Marzec 21, 2015 Siadam koło Night. Szybko poszło. Ale wiem, że koszmary o Bliźniakach się już skończą. Spoglądam na Night i ją całuje. - Wytrzymałaś... oto nasza nagroda. Niezliczone lata nie przespanych nocy i gazyliony pieluch. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Marzec 21, 2015 Autor Share Napisano Marzec 21, 2015 Uśmiechnęła się i przytuliła małą, która gapiła się na ciebie wielkimi ślepiami. To się robi creepy... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Marzec 21, 2015 Share Napisano Marzec 21, 2015 I tak do czasu aż nie opuści domu... Ciekawe jak ją nazwiemy. - Strasznie tak wygląda jak patrzy. CreepyEye nie jest odpowiednie... może... Moonlit Ebony? - spytałem się Night i czekam na jej reakcje. Wrzask czy akceptacja? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Marzec 21, 2015 Autor Share Napisano Marzec 21, 2015 Ona nie mruga. Tylko się gapi. - Ładnie brzmi - przyznała Night. I w ten sposób po godzinie leżała sobie w waszym łóżku, a mała Ebony w kołysce. Leży sobie na boku i się na ciebie gapi... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Marzec 21, 2015 Share Napisano Marzec 21, 2015 Ona chce pożreć moją duszę... Czy Ebony się to podoba? Chyba zmienię imię na CreepyEye. Podchodzę do niej i lekko ją podnoszę. Jaka reakcja? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Marzec 21, 2015 Autor Share Napisano Marzec 21, 2015 Gapu gapu. Gapi się. Wzięła kopytko w mordkę. Gapu gapu. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Marzec 21, 2015 Share Napisano Marzec 21, 2015 Więc spędzam czas z małą Ebony. Po skończonej zabawie usypiam ją a ja idę się pakować. Czas najwyższy wyjechać i dowiedzieć się co się dzieje w Equestrii. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Marzec 21, 2015 Autor Share Napisano Marzec 21, 2015 Zamknęła oczy i zasnęła. Jak słodko. Już nie jest taka creepy. Jest ok. A ty już się spakowałeś. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Marzec 21, 2015 Share Napisano Marzec 21, 2015 Więc idę i żegnam się z domownikami, potem razem z Xylyn wychodzimy i lecimy do PonyVille. W drodze jako orzeł mówię - Co myślisz o... Ebony, tylko szczerze. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Marzec 21, 2015 Autor Share Napisano Marzec 21, 2015 - Jest dziwna... Z tym wzrokiem... - powiedziała Xylyn, kładąc uszy. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Marzec 21, 2015 Share Napisano Marzec 21, 2015 - Nie mam pojęcia po kim to ma. Ale chyba z wiekiem to zejdzie... tak czy siak, spędzimy w Ponyville tydzień lub dwa, zależy jak szybko dowiemy się o tym co trzeba wiedzieć. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts