KougatKnave3 Napisano Marzec 21, 2015 Share Napisano Marzec 21, 2015 Podchodzę i obejmuje "Mamę" - Widać, że pod moją nieobecność sporo się zmieniło. Wiecie co się stało? - spytałem się Mamy. Mam nadzieje, że będzie chociaż wiedzieć po której stronie się Ponyville odpowiedziało. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Marzec 21, 2015 Autor Share Napisano Marzec 21, 2015 - Wiem tylko, że jest wojna domowa i Ponyville jest rozrywane przez kucyki, jedni wrzeszczą o Lunie, drudzy o Celestii - powiedziała. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Marzec 21, 2015 Share Napisano Marzec 21, 2015 Westchnąłem. - Czyli nie jest bezpiecznie. Muszę was stąd wydostać. Tutaj nie jest bezpiecznie - powiedziałem i spojrzałem na Xylyn... - Xyl, sprawdź czy droga jest czysta. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Marzec 21, 2015 Autor Share Napisano Marzec 21, 2015 Pokiwała i poleciała. - Nami się nie przejmuj, radzimy sobie. Lepiej zajrzyj do piwnicy szpitala. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Marzec 21, 2015 Share Napisano Marzec 21, 2015 - A co tam jest? I nie, nie pozwolę byście tutaj zostali, zbyt niebezpiecznie jest tutaj - powiedziałem stanowczo do "mamy". Nie chcę znów jej stracić... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Marzec 21, 2015 Autor Share Napisano Marzec 21, 2015 - My sobie radzimy. Tam zebrali się bezstronni. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Marzec 21, 2015 Share Napisano Marzec 21, 2015 - Wiem gdzie możemy się Ja, ty i tamci zadekować. Mam przyjaciela w Kraju Wiśni... jest szefem wioski, tam też mieszkam z rodziną... jest tam sporo miejsca po atakach koboltów... możecie tam zamieszkać. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Marzec 21, 2015 Autor Share Napisano Marzec 21, 2015 - Teraz nie ma na to czasu, zrozum wreszcie. Zamknęli granice. Nikt stąd nie wyjedzie. Od teraz również ty. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Marzec 21, 2015 Share Napisano Marzec 21, 2015 Uśmiecham się do niej. - Nie wiesz, że rozmawiasz z jednym z najlepszych Szpiegów w Fallanie? Mamy gotowe przejście na takie sytuacje. Wiesz po której stronie jest Hoofington? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Marzec 21, 2015 Autor Share Napisano Marzec 21, 2015 Westchnęła. - To jest MAGIA. Tego nie da się OMINĄĆ. - powiedziała. I zwyczajnie wyszła z pokoju. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Marzec 21, 2015 Share Napisano Marzec 21, 2015 Jakoś tu wleciałem jako orzeł więc musi być sposób. Poza tym nie odpowiedziała mi na pytanie. Siadam i spoglądam przez okno z swoją "miną". Ja tylko kurwa chciałem pomóc i już coś źle zrobiłem... czekam aż Xyl wróci. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Marzec 21, 2015 Autor Share Napisano Marzec 21, 2015 - Nic nie rozumiesz, mimo, że to proste... Każdy może wejść, ale nikt nie może wyjść... Rozumiesz? - odezwał się jakiś starszy kuc, przysypiając na ziemi. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Marzec 21, 2015 Share Napisano Marzec 21, 2015 - Domyśliłem się, starcze... myślę nad czymś innym - powiedziałem. Wiem, że wiadomości idą normalnie w obie strony. Więc biorę coś do pisania z torby i piszę. "Twilight/Night/Spike/Leena Jeśli któraś(yś) z was to czyta to zanieście ten list do Langa... to co mu chce przekazać dałem w kamuflaż a on tylko zna sposób na zobaczenie. Lang... sytuacja jest porypana, na ulicach są zamieszki i bunty. Utknołem w Ponyville, nie mogę się wydostać poza pole. Jeśli możesz to daj mi jakiś sposób na dostanie się do was. Ponyville jest doszczendnie zniszczone przez wojnę... Strony Celestii i Luny są tak zajęte sobą, że nie wiedzą jaki terror to wprowadziło. Proszę, dajcie mu to. Feather Wing" Następnie wysyłam list do Dziewczyn. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Marzec 21, 2015 Autor Share Napisano Marzec 21, 2015 Przesłane. No to załatwione. Zieeeew... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Marzec 21, 2015 Share Napisano Marzec 21, 2015 Czekam na Xylyn, i spoglądam ilu tu jest ludzi. Matko... widać, że ta wojna nawet kryminalistów i normalne kuce jednoczy... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Marzec 21, 2015 Autor Share Napisano Marzec 21, 2015 Akurat tutaj są sami więźniowie. Następnym razem przyjrzyj się lepiej. Po paru minutach wróciła przerażona Xylyn. - Oni się tam zabijają! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Marzec 21, 2015 Share Napisano Marzec 21, 2015 Więc obejmuje ją - Wiem... nie będziemy mogli odejść do czasu aż nie otworzą granic. Poza tym... chcę pomóc tym ludziom, więc trochę tutaj zabawimy - powiedziałem do niej. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Marzec 21, 2015 Autor Share Napisano Marzec 21, 2015 Pokiwała i cię przytuliła. - To straszne... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Marzec 21, 2015 Share Napisano Marzec 21, 2015 - Nie przejmuj się. Pomożemy jakoś zakończyć ten konflikt. W końcu włamaliśmy się do Samego Canterlotu i Uratowaliśmy Księżniczkę przed jej Ostatnim Ślubem w Życiu. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Marzec 21, 2015 Autor Share Napisano Marzec 21, 2015 Pokiwała z uśmiechem. Nagle wbiła Orange. Na zewnątrz rozległy się strzały. - Ruszyć dupska, idziemy! - krzyknęła. Wszyscy zaczęli zbierać się z podłogi. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Marzec 21, 2015 Share Napisano Marzec 21, 2015 Podchodzę do mamy z Xylyn na grzbiecie. Już dość się nalatała. - Co się dzieje? Strzelają do nas? - spytałem się spoglądając na nią. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Marzec 21, 2015 Autor Share Napisano Marzec 21, 2015 Pokiwała. - Przenosimy się do butiku - zawołała. Po chwili cała ekipa była na nogach. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Marzec 21, 2015 Share Napisano Marzec 21, 2015 Kiwnąłem i pomagam w przenosinach. Mam nadzieje, że nie dostaniemy jakimś odłamkiem czy coś. Jeśli zachodzi potrzeba to osłaniam grupę by mieli czas na ucieczkę. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Marzec 21, 2015 Autor Share Napisano Marzec 21, 2015 Za budynkiem słyszałeś odgłos magicznych strzałów. Grupa bezpiecznie ewakuowała się do piwnicy butiku. Tam było już zgromadzone trochę zapasów pod deskami w podłodze. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Marzec 21, 2015 Share Napisano Marzec 21, 2015 Więc pomagam tak jak mogę... robię wszystko co potrzebne by pomóc całej grupie i przetrwać podczas tej wojny domowej. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts