KougatKnave3 Napisano Marzec 21, 2015 Share Napisano Marzec 21, 2015 Ale starczy na ponad miesiąc... Powinniśmy do tego czasu stąd wyjść. - Tak czy siak nie wystarczy na wieczność. Musimy znaleźć sposób by wydostać się z Equestrii... musi być jakaś droga wyjścia. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Marzec 21, 2015 Autor Share Napisano Marzec 21, 2015 Nie za dużo byś chciał? Starczy na pięć godzin max. Potem musisz znaleźć coś mocniejszego. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Marzec 21, 2015 Share Napisano Marzec 21, 2015 - Jakieś pomysły jak można się stąd wydostać? Jak co mogę popytać wśród mojej siatki, oni na pewno wiedzą jak się wydostać. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Marzec 21, 2015 Autor Share Napisano Marzec 21, 2015 - Wiedzą, nie będąc tu ani razu? Lepiej zacznij się zbierać. Przenosiny do szpitala. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Marzec 21, 2015 Share Napisano Marzec 21, 2015 - Akurat nie tylko wśród Fallańczyków mam informacje. Wierz lub nie, ale mam wtyki nawet w rodzinie królewskiej - powiedziałem dumny przybierając postać Starego ja. - Napiszę list do Candance, ona mi powie jak co obejść... jak nie, to napiszę do Twi. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Marzec 21, 2015 Autor Share Napisano Marzec 21, 2015 - Najpierw załatw kontakt z Celestią lub Luną. Potem pogadamy. Świat nie jest taki kolorowy. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Marzec 21, 2015 Share Napisano Marzec 21, 2015 - Celestia... pamiętaj, że to ona mnie skazała. Pamiętasz jak mówiłem o swoim procesie... prędzej u Luny. Pogadamy potem, wpierw przenieśmy wszystko do szpitala. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Marzec 21, 2015 Autor Share Napisano Marzec 21, 2015 - Nigdy nie noś wszystkiego. Zawsze komuś może się przydać - rzuciła. Cała grupa stanęła przed drzwiami. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Marzec 21, 2015 Share Napisano Marzec 21, 2015 Kiwnąłem. Zdecydowanie ona umie bardziej przewodzić. Więc nie mam nic innego niż podążać za nią... więc jak będzie w tym szpitalu? Sprawdzam też, jak trzyma się Xylyn. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Marzec 21, 2015 Autor Share Napisano Marzec 21, 2015 W szpitalu były dzieci. Tuzin małych dzieciaków, wszyscy byli niegdyś pacjentami. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Marzec 21, 2015 Share Napisano Marzec 21, 2015 Spoglądam na nie... Dzieci widzące wojne to nie najlepsza wiadomość... ale co mogę poradzić? Nic... mam nadzieje, że jakoś Z zewnątrz dojdą Lunie i Celestii do rozsądku. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Marzec 21, 2015 Autor Share Napisano Marzec 21, 2015 Orange dała małym paczkę czekolady z Cukrowego kącika. Wszystkie prawie się na nią rzuciły, mimo uszkodzeń ciała czy chorób. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Marzec 21, 2015 Share Napisano Marzec 21, 2015 Spoglądam na Nie z uśmiechem. Dawno nie jadły dzieciaki. Niech napełnią sobie brzuchy, wytrzymały i dostały nagrodę za to... ja idę przeszukać szpital. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Marzec 21, 2015 Autor Share Napisano Marzec 21, 2015 Jakieś leki... ale wskrzynkach oznaczonych imionami, wraz z dawkowaniem. Niektóre z nich miały całkiem sporo. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Marzec 22, 2015 Share Napisano Marzec 22, 2015 Tak czy siak biorę skrzynki razem z tymi karteczkami. Powinny być blisko grupy, gdzie dzieciaki teraz będą. Informuje mamę o znalezisku. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Marzec 22, 2015 Autor Share Napisano Marzec 22, 2015 Pokiwała i dała dzieciakom leki. Jeden tylko nie musiał brać prawie nic. Mały ogierek z zamglonymi oczkami. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Marzec 22, 2015 Share Napisano Marzec 22, 2015 Ślepy... szkoda mi go. Ma tu chyba jakiś przyjaciół... nie? Tak czy siak pomagam dzieciom dawkować leki, by wzięły odpowiednią ilość i w poprawnej kolejności. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Marzec 22, 2015 Autor Share Napisano Marzec 22, 2015 Wszystkie maluchy jakoś sobie radzą. Pon tylko tym się różni, że się obija o wszystko. Dzieci wzięły leki i poszły spać. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Marzec 22, 2015 Share Napisano Marzec 22, 2015 Jakoś mu pomagam, prowadzę go. Jak już dołączy do reszty to pomagam mu zasnąć. Następnie sprawdzam czy coś jest do roboty. Biedne dzieciaki. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Marzec 22, 2015 Autor Share Napisano Marzec 22, 2015 Jest. Ktoś musi skoczyć do najbliższego spożywczaka po jedzenie dla małych. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Marzec 22, 2015 Share Napisano Marzec 22, 2015 - Zgłaszam się do tej roboty. Ja i Xylyn damy radę, nie? - spytałem spoglądając na moją Asystentkę. No chyba, że śpi... to idę sam. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Marzec 22, 2015 Autor Share Napisano Marzec 22, 2015 Leci z tobą. Bez trudu znaleźliście spożywczak. Gorzej, że za mało jedzenia. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Marzec 22, 2015 Share Napisano Marzec 22, 2015 - Bierzemy to co się da, i ile się da - powiedziałem do Xylyn i bierzemy potrzebne jedzenie. Następnie niesiemy je do Szpitala gdzie mamy obóz... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Marzec 22, 2015 Autor Share Napisano Marzec 22, 2015 Trochę mało, ale dzieciaki zjadły i podziękowały. Dwa mają gorączkę. Jeden się słabo czuje. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Marzec 22, 2015 Share Napisano Marzec 22, 2015 Sprawdzam co się dzieje z tym co się słabo czuje. Staram się nimi opiekować jak najlepiej potrafię, gdyż mają jeszcze całe życie przed sobą. Co robi mama? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts