KougatKnave3 Napisano Marzec 22, 2015 Share Napisano Marzec 22, 2015 Dobra... nie zmniejszyłbym siły wybuchu. Ale to mi uświadomiło jedno... idę do mamy i mówię. - Musimy się wydostać z miasteczka, prędzej czy później dostaniemy porządną salwą i będą Porządne ofiary w kucach. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Marzec 22, 2015 Autor Share Napisano Marzec 22, 2015 - Rzucają! - usłyszałeś od wejścia. Droga z tamtej strony jest odcięta. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Marzec 22, 2015 Share Napisano Marzec 22, 2015 Więc staram się wydostać stamtąd Dzieciaki. One są dla mnie w tej chwili najważniejsze. - Zaraz pogadamy - powiedziałem do matki i ruszam na ratunek. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Marzec 22, 2015 Autor Share Napisano Marzec 22, 2015 (edytowany) Przenieśliście maluchy tylnym wejściem. Jeden z ekipy odwracał uwagę, a reszta wzięła leki. Gdy wszyscy się wydostali, jakoś dotarliście do restauracji. Edytowano Marzec 22, 2015 przez Nightmare Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Marzec 22, 2015 Share Napisano Marzec 22, 2015 Podchodzę do mamy - Musimy wydostać się z miasta. Prędzej czy później zginiemy wszyscy, a ja mam od tygodnia córkę i nie chcę już jej nie zobaczyć. Co z Zamkiem Twilight... kto tam jest? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Marzec 22, 2015 Autor Share Napisano Marzec 22, 2015 - Pół zamku to gruz, reszta jest pusta - powiedziała. Zaraz... Co z Silkiem? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Marzec 22, 2015 Share Napisano Marzec 22, 2015 - A biblioteka? - Spytałem się. Nie tylko o Silka się martwię... ale też o to, że tam jest też przejście które nam by pomogło. Czekam na odpowiedź. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Marzec 22, 2015 Autor Share Napisano Marzec 22, 2015 - Nie mam pojęcia - rzuciła. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Marzec 22, 2015 Share Napisano Marzec 22, 2015 - Przejdę się tam. Jeśli dobrze pamiętam, jest tam przejście które prowadzi poza miasteczko i to się może nam przydać. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Marzec 22, 2015 Autor Share Napisano Marzec 22, 2015 Kiwnęła. Więc masz pozwolenie. Gdzieś niedaleko źrebak dostał ataku astmy. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Marzec 22, 2015 Share Napisano Marzec 22, 2015 Daje mu leki... więc idziemy z Xylyn do Pałacu Twiligh i sprawdzamy jak się miewa ten domek i czy najważniejsze... biblioteka cały czas stoi. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Marzec 22, 2015 Autor Share Napisano Marzec 22, 2015 W bibliotece było brudno, ale stała. Cały zamek był podniszczony i zaniedbany. Pół rzeczywiście leżało. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Marzec 22, 2015 Share Napisano Marzec 22, 2015 - SILK! TO JA, FEATHER WING! - Wołam go. Powinien wyjść. Proszę Xylyn by pilnowała czy ktoś czasem nie idzie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Marzec 22, 2015 Autor Share Napisano Marzec 22, 2015 Cisza. Zobaczyłeś w kącie stos książek. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Marzec 22, 2015 Share Napisano Marzec 22, 2015 Podchodzę tam i szukam książki z którą był powiązany Silk... on chyba nie... jeśli tak... to kurwa ta wojna jest zjebana... heh. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Marzec 22, 2015 Autor Share Napisano Marzec 22, 2015 Silk był powiązany z biblioteką. Nie zapominaj. Na dnie stosu była srebrzysta ciesz. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Marzec 22, 2015 Share Napisano Marzec 22, 2015 C... czy to Silk? Mam nadzieje, że nie. Tak czy siak wciąż go szukam dla pewności, jeśli będzie to się cieszę... jak nie... to sprawdzam czy cały tunel jest zdatny do przejścia. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Marzec 22, 2015 Autor Share Napisano Marzec 22, 2015 Tak jakby, ale nie do końca. Nie mogłeś go znaleźć, a tunel został zapieczętowany. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Marzec 22, 2015 Share Napisano Marzec 22, 2015 Staram się go jakoś odpieczętować, do tej pory, aż mi się uda, albo już uznam, że to bezsensowne. Więc jaki jest Efekt? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Marzec 22, 2015 Autor Share Napisano Marzec 22, 2015 Jest zapieczętowany zaklęciem. Raczej nie ma sensu próbować. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Marzec 22, 2015 Share Napisano Marzec 22, 2015 Więc idę spowrotem poddając się. - Xylyn... pójdziemy jeszcze do domku Fluttershy. Ona na pewno ma jakieś leki, a nie możemy wrócić tak bez niczego - powiedziałem i idziemy. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Marzec 22, 2015 Autor Share Napisano Marzec 22, 2015 Gdy szliście, zorientowałeś się, że jest dziwnie cicho... nie ma zwierząt. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Marzec 22, 2015 Share Napisano Marzec 22, 2015 Wyciągam ostrzę i wskazuje do Xylyn by była cicho... podchodzę do okna i sprawdzam ukradkiem co się tam dzieje. Za cicho... u niej zawsze słychać zwierzaki, nawet jak jej nie ma. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Marzec 22, 2015 Autor Share Napisano Marzec 22, 2015 W środku jest z pięciu ogierów. Pieką nad kuchenką wiewiórkę. Słyszysz cichy szloch z komórki pod schodami. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Marzec 22, 2015 Share Napisano Marzec 22, 2015 - 5 ogierów, pieką wiewiórkę... broni nie widzę, więc pewnie nie mają jej przy sobie. Mam prośbę... oddal się trochę i krzyknij... - powiedziałem. Xylyn jest ekspertką w Krzyczeniu. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts