Nightmare Napisano Marzec 22, 2015 Autor Share Napisano Marzec 22, 2015 Wrzasnęła trochę dalej, po klaczowemu. Dwóch pegazów wyjęło spod skrzydeł noże i liny, po czym wybiegli. Reszta to dwa ziemskie i jednorożec. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Marzec 22, 2015 Share Napisano Marzec 22, 2015 Więc lecę za tymi dwoma i obserwuje ich. Jeśli się któryś oddali to go usuwam i zmieniam się w niego. Jeśli mi się udało, to w kogo się zmieniłem? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Marzec 22, 2015 Autor Share Napisano Marzec 22, 2015 Są razem. Gdy nie zobaczyli klaczy, ruszyli z powrotem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Marzec 22, 2015 Share Napisano Marzec 22, 2015 Więc jeśli mam drugie ostrze (A mam) to wyciągam i zeskakuje na nich chcąc wbić im ostrza w głowę. Jaki rezultat? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Marzec 22, 2015 Autor Share Napisano Marzec 22, 2015 A nie masz. Wbiłeś jednemu, a wtedy drugi zrobił ci ranę na nodze. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Marzec 22, 2015 Share Napisano Marzec 22, 2015 Więc wyjmuje ostrze i staram się zabić tamtego z jak najmniejszymi obrażeniami na samym sobie. Jeśli mi się uda to zmieniam się w któregoś pegaza. (Jak się uda, to jak wyglądam?) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Marzec 22, 2015 Autor Share Napisano Marzec 22, 2015 A się nie udaje. Tamten całkiem nieźle walczy. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Marzec 22, 2015 Share Napisano Marzec 22, 2015 - Nieźle... - powiedziałem do niego i wspomagam się magią jeśli będę mógł... zapewne przetrzymują Fluttershy. Walczę by go zabić. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Marzec 22, 2015 Autor Share Napisano Marzec 22, 2015 Dosyć mocno cię zranił. Sam niewiele ucierpiał. Xylyn zaczęła lataç dookoła niego. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Marzec 22, 2015 Share Napisano Marzec 22, 2015 I wyszłem na cieniasa... dobrze wiedzieć, że jestem do dupy skoro byle bandyta może mnie tak poranić. Więc jak mam go kurwa pokonać? Hmm? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Marzec 22, 2015 Autor Share Napisano Marzec 22, 2015 - Może nie rzucać się z małym ostrzem na nóż? W końcu, gdy go zraniłeś mocniej, zaczął wiać. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Marzec 22, 2015 Share Napisano Marzec 22, 2015 Więc raz kozie śmierć. Zamachnąłem się i rzucam ostrzę celując w jego głowę. Nie może mi uciec, bo ostrzeże wtedy tamtych i będzie do dupy. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Marzec 22, 2015 Autor Share Napisano Marzec 22, 2015 Ostrze odcięło mu kawał ucha. To wystarczyło. Upadł, krwawiąc. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Marzec 22, 2015 Share Napisano Marzec 22, 2015 Podchodzę i dokańczam dzieła podcinając mu gardło. Potem oba ciała chowam tak by nie znaleźli ich za wcześnie. Następnie przybieram postać jednego pegaza, jak wyglądam? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Marzec 22, 2015 Autor Share Napisano Marzec 22, 2015 Ciemnozielony, szara grzywa. Wziąłeś nóż i linę. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Marzec 22, 2015 Share Napisano Marzec 22, 2015 Więc idę do Domku Fluttershy. Staram się zachowywać w miarę naturalnie... dobrze, spokój i powaga. Idę po ciebie Fluttershy... jeśli to ty tam naprawdę jesteś. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Marzec 22, 2015 Autor Share Napisano Marzec 22, 2015 Wszyscy od razu spojrzeli na ciebie pytająco. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Marzec 22, 2015 Share Napisano Marzec 22, 2015 Wciskam im kit, że on poszedł jeszcze przeszukać teren, a ja postanowiłem wrócić. Staram się do wieczora zachowywać mniej więcej jak oni. Staram się też usłyszeć kto konkretnie jest zamknięty w komurce pod schodami. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Marzec 22, 2015 Autor Share Napisano Marzec 22, 2015 Nic o mieszkańcu komórki nie mówili. Raz tylko, gdy szloch był glośny, ziemniak tam poszedł. Szloch zastąpił wrzask. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Marzec 22, 2015 Share Napisano Marzec 22, 2015 Sprawdzam co się tam dzieje, i przy okazji zobaczyć kogo tam trzymają... więc kogo tam tak trzymają? Stawiam na Fluttershy bo tylko ona może tak płakać. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Marzec 22, 2015 Autor Share Napisano Marzec 22, 2015 Nic nie mogłeś zauważyć. Gdy ogier wyszedł, trzymał kilka piór żółtych. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Marzec 22, 2015 Share Napisano Marzec 22, 2015 Fluttershy. Więc czekam do wieczora aż oni pozasypiają... następnie jeśli zasną to sprawdzam jak głęboko śpią. Więc jaki wynik? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Marzec 22, 2015 Autor Share Napisano Marzec 22, 2015 Jednorożec ma wartę. Przy okazji wygląda przez okno. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Marzec 22, 2015 Share Napisano Marzec 22, 2015 Więc staram się podejść cicho i mu poderżnąć gardło tak by tamci się nie zbudzili. Teraz faza w której wszystkich zabijam, po cichu ala Assasyn. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Marzec 22, 2015 Autor Share Napisano Marzec 22, 2015 Wszystkich wybiłeś. Została tylko Shy. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts