Nightmare Napisano Marzec 23, 2015 Autor Share Napisano Marzec 23, 2015 Na razie jest spokój. Nikt się nią specjalnie nie interesuje. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Marzec 23, 2015 Share Napisano Marzec 23, 2015 Więc pilnuje wciąż nie dostając nagrody za uratowanie klaczy w opałach przed 5 zboczeńcami... nawet dziękuje nie powiedziała... sprawdzam co robi mama i Xylyn. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Marzec 23, 2015 Autor Share Napisano Marzec 23, 2015 Dostałeś nagrodę. Pochwałę od Orange. Xylyn siedzi na twojej głowie, a mamusia pomaga Shy. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Marzec 24, 2015 Share Napisano Marzec 24, 2015 Wolałbym od Shy... Bo jakby ma w dupie że pomogłem jej z bandytami... Ale cóż... Może aż tak nie zasłużyłem? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Marzec 24, 2015 Autor Share Napisano Marzec 24, 2015 Wiesz, może dlatego, że dzieci potrzebują więcej pomocy i ona jest ranna? Tak, czy siak, głodny jesteś. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Marzec 24, 2015 Share Napisano Marzec 24, 2015 Wystarczyło powiedzieć "Dziękuje"... nawet tego nie usłyszałem, ale akceptuje to bo teraz pomaga innym. Wytrzymam, bo mama jest teraz zajęta. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Marzec 24, 2015 Autor Share Napisano Marzec 24, 2015 Burrrruuurrrrr... Tak, to twój brzuch. Tak, jesteś głodny. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Marzec 24, 2015 Share Napisano Marzec 24, 2015 Cicho... Nie mam jedzenia na razie. Tak czy siak pilnuje czy nic nam nie zagraża. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Marzec 24, 2015 Autor Share Napisano Marzec 24, 2015 Bruuuuuuurrrrr... Zero zagrożenia. Na razie spokój. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Marzec 24, 2015 Share Napisano Marzec 24, 2015 Więc siedzeń i czekam aż coś się wydarzy... Muszę być czujny. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Marzec 24, 2015 Autor Share Napisano Marzec 24, 2015 BRUUUURRRRRRUUU! Jakiś przechodzący kuc aż się spojrzał. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Marzec 24, 2015 Share Napisano Marzec 24, 2015 Gotuje się na wypadek walki ale też się chowam. Sprawdzam jakie ma zamiaru. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Marzec 24, 2015 Autor Share Napisano Marzec 24, 2015 Spokojnie, spokojnie, to z waszej ekipy. Tylko wyszedł sprawdzić teren. Teraz wasza ekipa ma tylu członków... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Marzec 24, 2015 Share Napisano Marzec 24, 2015 Ilu dokładnie? Tak czy siak sprawdzam co robi mama i Shy... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Marzec 24, 2015 Autor Share Napisano Marzec 24, 2015 Wiesz, dzieciaki + ty + mama + Shy + paru kucy. A oni tak się rozleźli, że nie policzysz. Shy śpi skulona, a mama przysypia. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Marzec 24, 2015 Share Napisano Marzec 24, 2015 Więc zasypiam bo zachodzi na spokojną noc. Głodny... nie będę ciągle prosić mamę o całusy bo przy naszej niewielkiej różnicy wieku (4 lata) pomyślą, że jesteśmy razem... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Marzec 24, 2015 Autor Share Napisano Marzec 24, 2015 Zzzzzz... Obudziło cię bardzo głośne burczenie twojego własnego brzucha. I do tego wielki głód. Przydałaby się Night... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Marzec 24, 2015 Share Napisano Marzec 24, 2015 Sprawdzam która jest godzina jeśli można. Nie będę nikogo prosił o całusa... wtedy się wyda, że jestem podmieńcem a skazańcy nie są dla nich wspaniałomyślni... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Marzec 24, 2015 Autor Share Napisano Marzec 24, 2015 Godzinka? Jest dokładnie siódma rano. Jesteś piekielnie głodny... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Marzec 24, 2015 Share Napisano Marzec 24, 2015 Nie... będę... nikogo... prosił... o... jedzenie. Wstaje i patrzę jak się mają inni... to, że jestem podmieńcem, to informacja którą wolałbym przekazać na ostatniej pozycji. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Marzec 24, 2015 Autor Share Napisano Marzec 24, 2015 Ale w takim razie jak zamierzasz to załatwić? W końcu ci się kamuflaż off... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Marzec 24, 2015 Share Napisano Marzec 24, 2015 Nie... idę do kuchni i tam siadam i czekam i staram się wytrzymać ten atak głodu... nie... będę... nikogo... błagać... nikt mnie tu aż tak nie lubi... bym się... najadł... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Marzec 24, 2015 Autor Share Napisano Marzec 24, 2015 Przyszła twoja mama. - Coś się sstało? - zzapytała. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Marzec 24, 2015 Share Napisano Marzec 24, 2015 - Głodny... nie lubie nikogo o to... prosić... - powiedziałem ledwo, gdyż głód jest wysoki. Nie... nawidze... być... podmieńcem... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Marzec 24, 2015 Autor Share Napisano Marzec 24, 2015 Podeszła do ciebie i cię przytuliła. Dało to minimum nasycenia. Dalej piekielnie głodny. Było wziąć kogoś ze sobą. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts