Nightmare Napisano Marzec 25, 2015 Autor Share Napisano Marzec 25, 2015 Wszyscy wstali, a Orange zaczęła wydawać polecenia. Zawsze momożecie próbować dostać się do Everfree... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Marzec 25, 2015 Share Napisano Marzec 25, 2015 Będziemy musieli się przebić przez miasto, i za mało kucy na to mamy. Ale jak co to plan B. Podbiegam do mamy i sprawdzam czy ma dla mnie jakieś specjalne rozkazy... jak nie to pomagam bronić budynku. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Marzec 25, 2015 Autor Share Napisano Marzec 25, 2015 Ty masz pomóc nieść dzieci. Dwaj ci pomagają, reszta osłania. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Marzec 25, 2015 Share Napisano Marzec 25, 2015 Więc pomagam w przenoszeniu dzieci, sprawdzając co robi Fluttershy. Nie chce jej stracić, bo pewnie Twilight przedłuży żałobę... a nie lubię jej smutnej. Po drugie, Lubę Fluttershy i ja też bym płakał... a po trzecie, to ona rozumie tutejsze zwierzaki. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Marzec 26, 2015 Autor Share Napisano Marzec 26, 2015 Shy pędzi obładowana lekami i jedzeniem. Musicie jak najszybciej wiać. Tylko gdzie? Szpital, kwiaciarnia, czy Everfree? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Marzec 26, 2015 Share Napisano Marzec 26, 2015 Mam pewien pomysł... - Stary Zamek w Everfree... tam na sto procent będziemy mieli spokój - powiedziałem do mamy. Pewnie dostane od większości ekipy opieprz... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Marzec 26, 2015 Autor Share Napisano Marzec 26, 2015 Niechętnie, ale się zgodzili. Nie macie zbyt wielkiego wyboru. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Marzec 26, 2015 Share Napisano Marzec 26, 2015 - Dobra... Knife, ja i ty odciągniemy uwagę ich. Fluttershy, Orange, wy bierzecie resztę i biegniecie do Zamku w Everfree. Shy zna drogę. JAZDA! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Marzec 26, 2015 Autor Share Napisano Marzec 26, 2015 Zbyt wielkiego wyboru nie mieli. Zgodzili się i pognali. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Marzec 26, 2015 Share Napisano Marzec 26, 2015 Więc wyciągam Ostrza. - Gotowy? - spytałem się Knifa. Następnie sprawdzamy ilu ich jest... jeśli poniżej 10... to powinniśmy dać radę. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Marzec 26, 2015 Autor Share Napisano Marzec 26, 2015 Czterech. Wszyscy mają masę szklanych kul i są jednorożcami. Niedobrze... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Marzec 26, 2015 Share Napisano Marzec 26, 2015 - Jednorożce... liczba cztery. Możliwe bariery... - powiedziałem... zaraz... sprawdzam czy mam moją wyrzutnie strzał. Jeśli tak to też liczę ile mam bełtów. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Marzec 26, 2015 Autor Share Napisano Marzec 26, 2015 A nie masz. Nie przygotowałeś się. A tu nagle śmignęło coś nad wami i rzuciło się na jjednorożce. Wasza hybryda! Jak ty nnazwalłeś ją? Meri, Mari... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Marzec 26, 2015 Share Napisano Marzec 26, 2015 - DOBRZE! - powiedziałem. - Czyli jednak się zwróciło - powiedziąłem z uśmiechem. Następnie sprawdzam czy (tak na serio to na pewno) ona ich wybiła. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Marzec 26, 2015 Autor Share Napisano Marzec 26, 2015 Jednego rozerwała, drugiemu urwała łeb, a reszta spierdoliła. Knife gapi się jak zmrożony. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Marzec 26, 2015 Share Napisano Marzec 26, 2015 - MERI! - Krzyknąłem i wybiegłem i już miałem ją przytulić kiedy sobie przypomniałem, że może mi za to odrąbać łeb (chyba) i się powstrzymałem. Tak czy siak - Cieszę się, że cię widzę. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Marzec 26, 2015 Autor Share Napisano Marzec 26, 2015 Cała zakrwawiona, ale uśmiechnęła się. Knife zemdlał. Dawno się nie widzieliście. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Marzec 26, 2015 Share Napisano Marzec 26, 2015 - Długo się nie widzieliśmy... no raz przyszedłem, ale mnie samice odciągnęły. Rzekomo byłaś w ciąży - powiedziałem starając się ocucić Knifa. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Marzec 26, 2015 Autor Share Napisano Marzec 26, 2015 - Było, minęło - rzuciła i wzięła ogiera na grzbiet. Następnie machnęła wszystkimi parami skrzydeł i zawisła w powietrzu. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Marzec 26, 2015 Share Napisano Marzec 26, 2015 - Reszta ekipy jest w Zamku Everfree - powiedziałem się i... dla szybkości tam dostania... zmieniam się w rasę Meri - Sry jeśli cię tym obraziłem... po prostu będzie szybciej... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Marzec 26, 2015 Autor Share Napisano Marzec 26, 2015 Masz dwie pary skrzydeł. A ona... Wow... Już nie ma trzech, a cztery. No to lecicie.Masz dwie pary skrzydeł. A ona... Wow... Już nie ma trzech, a cztery. No to lecicie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Marzec 26, 2015 Share Napisano Marzec 26, 2015 - Widzę, że awansowałaś... jeśli u was skrzydła oznaczają rangę - powiedziałem z uśmiechem... dziwnie się czuje jako to stworzenie... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Marzec 26, 2015 Autor Share Napisano Marzec 26, 2015 Ledwo panujesz nad wielką parą skrzydeł, a dwie to już koszmar. Kiwnęła. Mimo twojego nieogaru, lecicie w tempie Dash. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Marzec 26, 2015 Share Napisano Marzec 26, 2015 BO PO RAZ PIERWSZY LATAM NA DWIE PARY SKRZYDEŁ! Kiedy wylądujemy, zmieniam się w siebie... - Co robiłaś w Ponyville? Bo od waszego leża do miasteczka trochę drogi jest. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Marzec 26, 2015 Autor Share Napisano Marzec 26, 2015 - Powiedzmy, że zauważyłam oorla i Nimbata na niebie - rzuciła. Wylądowaliście obok przerażonej reszty ekipy. Tylko ślepy ogierek nie zareagował, no może na podmuch powietrza. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts