Nightmare Napisano Marzec 26, 2015 Autor Share Napisano Marzec 26, 2015 Twi pokiwała ze zrozumieniem. Rozumie cię. Brrrrrrruuuuaaaaaarrrrrrrr... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Marzec 26, 2015 Share Napisano Marzec 26, 2015 - Jak co, Twi, jest tutaj... Fluttershy - powiedziałem do niej, potem idę na wartę i czekam, aż ktoś do mnie przyjdzie albo coś do Nas przyjdzie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Marzec 26, 2015 Autor Share Napisano Marzec 26, 2015 - pamiętaj, że po coś mnie tu zaprosiłeś - zzatrzymała cię Twi, pokazując twój brzuch. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Marzec 26, 2015 Share Napisano Marzec 26, 2015 - Nie tylko po to... byś nie myślała, że widzę w tobie tylko pożywienie. Po drugie, byłem trochę sam, a Xylyn częściej spała niż gadała. A po trzecie... chodzi o twój tunel. Wierze, że on może nas zaprowadzić gdzieś daleko. Nawet tutaj, jesteśmy nastawieni na atak. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Marzec 26, 2015 Autor Share Napisano Marzec 26, 2015 - aktualnie mamy ą obronę w postaci twojej znajomej. - przytuliła cię. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Marzec 26, 2015 Share Napisano Marzec 26, 2015 - Ale ile będziemy tu siedzieć? Wiadomo kiedy ta wojna się skończy? Musimy stąd wydostać te kuce... - powiedziałem spoglądając na nią. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Marzec 26, 2015 Autor Share Napisano Marzec 26, 2015 - Tunel nie prowadzi poza equestrię. Poza ponyville jest jeszcze gorzej. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Marzec 26, 2015 Share Napisano Marzec 26, 2015 - Więc musimy tu siedzieć do czasu, aż obie strony zaprzestaną walki. Do tego czasu, My jesteśmy narażeni na atak tych świń... a ty na Pojawienie się Blueblooda. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Marzec 26, 2015 Autor Share Napisano Marzec 26, 2015 - Ten tchórz kuli się w Canterlot pod kopytami Celestii - powiedziała z pogardą. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Marzec 26, 2015 Share Napisano Marzec 26, 2015 - On tak... jednak jego dwie zabójczynie, nie. Widziałem je. Jeśli on jest tak uparty jak sądzę, to pewnie już one wpadły na twój trop. Dlatego, tak bardzo próbowałem, byś się nie dowiedziała co się dzieje w Equestrii. Bo mogłabyś wpaść w pułapkę tych klaczy a one odstawiły by cię spowrotem do twojego "Kochanego mężusia" Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Marzec 26, 2015 Autor Share Napisano Marzec 26, 2015 Twi lekko się skuliła, ale mocno cię przytuliła. Brrrrrrruuuuuuuurrrrrrrrrrrrrrr...! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Marzec 26, 2015 Share Napisano Marzec 26, 2015 Więc spędzam z nią czas na pożywianiu się. - Ale nie bój się... twój kochany Ochroniarz tuta jest - powiedziałem i ją pocałowałem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Marzec 26, 2015 Autor Share Napisano Marzec 26, 2015 Długo jadłeś, aż w brzuszku czułeś ciepło. Nawet wtedy ciężko ci było przerwać. W końcu ległeś obok Twi na podłodze. Jesteś leniwie objedzony. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Marzec 26, 2015 Share Napisano Marzec 26, 2015 Dawno jej nie widziałem... 3 tygodnie... ponad. Spoglądam na nią co ona teraz robi. Ah, jak mi jej brakowało, tego jej dotyku i zapachu... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Marzec 26, 2015 Autor Share Napisano Marzec 26, 2015 Twilight zasnęła. Dla niej za dużo na jeden raz. Za to ty mimo, że leniwy, to tryskasz energią. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Marzec 26, 2015 Share Napisano Marzec 26, 2015 Więc wstaje i idę sprawdzić co moja mama myśli o tej Twilight. Jak mniemam nie spodziewała się, że będę z Księżniczką chodzić, tak? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Marzec 26, 2015 Autor Share Napisano Marzec 26, 2015 A no nie spodziewała się. Ale już śpi. A ciebie zaczepiła Shy i cicho pisnęła nieśmiałe "dziękuję". Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Marzec 26, 2015 Share Napisano Marzec 26, 2015 Trochę za późno... ale tym razem zrobię wyjątek. - Nie ma za co. Przecież nie mógłbym cię zostawić w rękach bandytów, cokolwiek z tobą tam robili. Po prostu, nie byłbym sobą gdybym ci nie pomógł. Masz może ochotę na spacer? - spytałem się. Nie mam co robić, a pogadać bym chciał. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Marzec 26, 2015 Autor Share Napisano Marzec 26, 2015 Pokiwała nieśmiało. To w końcu Shy. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Marzec 26, 2015 Share Napisano Marzec 26, 2015 Więc idziemy spacerować po zamku. - Jak ci się podoba w grupie? Nikt cię nie zaczepia? - spytałem się .Knife pewnie tak, bo ona ma urodę w jego kategorii więc będzie pewnie próbował... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Marzec 26, 2015 Autor Share Napisano Marzec 26, 2015 Zarumieniła się i pokręciła głową. - Jest ok... - powiedziała cichutko. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Marzec 26, 2015 Share Napisano Marzec 26, 2015 - To dobrze. Nie wiem czy wiesz, ale tutaj, Ty i Twilight jesteście jedynymi z czystą kartoteką... reszta grupy pochodzi z miejscowego więzienia. Ostrzegam cię, dla twojego bezpieczeństwa. Jak ktoś ci będzie przeszkadzał itp, to ignoruj słowa "Powiesz słowo a wiadomo co" tylko przyjdź odrazu do mnie albo Orange. Dobrze? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Marzec 26, 2015 Autor Share Napisano Marzec 26, 2015 Lekko wystraszona pokiwała głową. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Marzec 26, 2015 Share Napisano Marzec 26, 2015 - Nie bój się... nic ci nie będzie. Poza tym, jak samopoczucie? - Wchodzimy do ogrodów bo wiem, że są... sprawdzam jakie są tu rośliny. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Marzec 26, 2015 Autor Share Napisano Marzec 26, 2015 W ogrodch prawie same chwasty. Shy powiedziała cicho "ok". Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts