KougatKnave3 Napisano Marzec 26, 2015 Share Napisano Marzec 26, 2015 (edytowany) Szukam jakiś innych roślin... takich ładnych. - Średnio zadbany ogród. czy ktoś kiedyś planował odnowić ten zamek - spytałem się oglądając cały ogród. Edytowano Marzec 27, 2015 przez peros81 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Marzec 27, 2015 Autor Share Napisano Marzec 27, 2015 Jest kilka dzikich kwiatków. - Wiesz... Kiedyś tu zachodziłam co jakiś czas... - powiedziała cicho i nieśmiało. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Marzec 27, 2015 Share Napisano Marzec 27, 2015 Szukam najładniejszych tutaj. - Serio? Z tego co słyszałem, to było w tych okolicach bardzo niebezpiecznie. Powiem ci... jak chcesz, to potrafisz być odważna... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Marzec 27, 2015 Autor Share Napisano Marzec 27, 2015 - Pomagały mi zwierzaczki, więc nie było tak źle... - powiedziała cichutko. Znalazłeś dziki, czerwony kwiat. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Marzec 27, 2015 Share Napisano Marzec 27, 2015 Wiec jeśli nie jest groźny itp, to go zrywam i przyczepiam do Grzywy Shy... - Tak czy siak, masz w sobie tą siłę która pomaga ci przezwyciężyć ten strach, jak wtedy z tym smokiem. Jesteś odważna, kiedy sytuacja tego wymaga. Wszyscy mówią, że jesteś tchórzliwa. Prawda, kryłaś się podczas akcji itp, ale dla tego, że nie umiesz walczyć. Ale NIGDY nie uciekłaś z "pola walki". Nigdy nie zostawiłaś przyjaciół w potrzebie... i to jest piękne - powiedziałem. TO NIE JEST PODRYW! Ale już mózg zrobił kartotekę, zgadłem? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Marzec 27, 2015 Autor Share Napisano Marzec 27, 2015 Tak jakby... Shy jest czerwona jak ten kwiatek. Czyli bardzo. Wlepiła spojrzenie w ziemię. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Marzec 27, 2015 Share Napisano Marzec 27, 2015 - Nie dziwię ci się, że milczysz o tym Incydencie z tamtymi ogierami. Sam bym milczał. Ale wiedz - spojrzałem na nią. - Że nie warze co się stanie, we mnie zawsze znajdziesz wsparcie... jestem tutaj by pomagać, a ja nie odrzucam NIGDY pomocy - powiedziałem do niej z uśmiechem. To co on ma w tej kartotece? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Marzec 27, 2015 Autor Share Napisano Marzec 27, 2015 Dużo bardzo DZIWNYCH obrazków. BARDZO. Nawet nie będę mówić. Ona dalej cicho gapi się na trawę. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Marzec 27, 2015 Share Napisano Marzec 27, 2015 Spoglądam na nią rozumiawszy co się stało. - Wybacz... po prostu chciałem byś się uśmiechnęła... a nie ważne... - powiedziałem zrezygnowany... - Wracamy...? - spytałem się już trochę smutny, że nie udało mi się pocieszyć kogoś. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Marzec 27, 2015 Autor Share Napisano Marzec 27, 2015 Ona nie jest smutna... Ona... Jest zawstydzona. Po prostu. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Marzec 27, 2015 Share Napisano Marzec 27, 2015 - Tak czy siak przepraszam - powiedziałem. Chyba nie wyszło na dobrze... tak czy siak wracamy spowrotem jeśli będzie chciała, jak nie... to możemy jeszcze pogadać. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Marzec 27, 2015 Autor Share Napisano Marzec 27, 2015 - Dziękuję... - pisnęła cichutko zawstydzona i poszła w głąb ogrodu. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Marzec 27, 2015 Share Napisano Marzec 27, 2015 Jeśli chce bym jej towarzyszył to idę, jeśli nie to wracam do reszty sprawdzając co robi Twi i Orange (z czego ta druga jak na mamę, powinna już opowiedzieć większość moich wstydliwych tajemnic) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Marzec 27, 2015 Autor Share Napisano Marzec 27, 2015 Właśnie pokazuje jej twoje focie z twojego dzieciństwa. Jakie słodkieeeee i żenujące... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Marzec 27, 2015 Share Napisano Marzec 27, 2015 - Eeeeee - ja cały zaczerwieniony. Jeśli pokazuje, jak jadłem owsiankę na drugim roku więzienia, to mam przerypane. POWAŻNIE! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Marzec 27, 2015 Autor Share Napisano Marzec 27, 2015 WSZYSTKO jej pokazuje. A Twi chichocze. Słoooooooooooodkie... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Marzec 27, 2015 Share Napisano Marzec 27, 2015 - Dobrze, to może ja się wycofam - powiedziałem i powoli się wycofuje bojąc się usłyszeć to zdrobnienie którym mnie Magic nazywała od 2 roku... to które jak używała publicznie, to czerwieniłem się diametralnie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Marzec 27, 2015 Autor Share Napisano Marzec 27, 2015 - Czemu uciekasz, Malinkooooo? - powiedziała Orange. Twilight zachichotała. Pyk i jesteś burakiem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Marzec 27, 2015 Share Napisano Marzec 27, 2015 (edytowany) NO KURWA! NIE NA GŁOS! JESZCZE TAMCI USŁYSZĄ I DOPIERO WTEDY BĘDZIE SIARA! Kurwa musiałem to zrobić... Orange do tej pory mi tego nie da zapomnieć. Powoli się cofam z zdenerwowanym śmiechem. Edytowano Marzec 27, 2015 przez peros81 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Marzec 27, 2015 Autor Share Napisano Marzec 27, 2015 Twilight podeszła do ciebie i cię przytuliła z uśmiechem. Następnie dała ci buziaka. Awwwwwwww... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Marzec 27, 2015 Share Napisano Marzec 27, 2015 Tym bardziej czerwony. Następnie idzemy i siadamy gdzieś. Następnie mówię jej co zaszło między mną a Shy w ogrodzie... - Próbowałem ją pocieszyć, a jutro idę na poszukiwania jej królika, bo jeśli wasze opowieści nie kłamią... to on pewnie gdzieś ukryty mając w tyłku wszystko. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Marzec 27, 2015 Autor Share Napisano Marzec 27, 2015 Twi zachichotała i pokiwała głową. Dała ci jeszcze jednego całuska i poszła się przespać. A tobie jeszcze w brzuszku ciepło od przejedzenia... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Marzec 27, 2015 Share Napisano Marzec 27, 2015 Więc idę z nią, no chyba, że mamy osobne posłania. Sprawdzam co Knife sądzi o mojej "zdobyczy"... bo mi kurcze kiedyś obiecał, że jak zdobędę taką "sztukę" to będzie moim "sługą" Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Marzec 27, 2015 Autor Share Napisano Marzec 27, 2015 On smacznie chrapie albo udaje. Tak, czy siak, wygląda, jakby spał. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Marzec 27, 2015 Share Napisano Marzec 27, 2015 Tak czy siak, informuje mamę, że idę na spacer. Tak naprawdę zmienie się w Rasę Meri i idę szukać Angela... dla Dodatkowych Punktów. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts