Nightmare Napisano Marzec 27, 2015 Autor Share Napisano Marzec 27, 2015 Raczej prędzej zwieje przed taką bestią... Jesteś pewien, że będziesz go szukać w tej formie? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Marzec 27, 2015 Share Napisano Marzec 27, 2015 TO w postaci jakiegoś niegroźnego ptaka, próbuje go wypatrzeć w powietrzu. Mam nadzieje, że jednak przeżył. Tak czy siak szukam go. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Marzec 28, 2015 Autor Share Napisano Marzec 28, 2015 Łaziłby sobie ot tak w Everfree? Prędzej skitrałby się w jakiejś norce. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Marzec 28, 2015 Share Napisano Marzec 28, 2015 Więc co? Mam się zmienić w królika i przeszukać wszystkie Norki w pobliżu... jej... domu... ty nawet dobra myśl. Więc tak robię. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Marzec 28, 2015 Autor Share Napisano Marzec 28, 2015 Tam znalazłeś marchewkowe królestwo. Angel spał sobie na szczycie marchewek w czymś przypominającym grotę króliczą. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Marzec 28, 2015 Share Napisano Marzec 28, 2015 Dla pewności sprawdzam jakiej jestem płci... bo niekiedy jest tak jak nie chcę. - Angel? - spytałem się starając zwrócić jego uwagę na siebie. Muszę go zaprowadzić do Shy, bo smutna jest bez niego. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Marzec 28, 2015 Autor Share Napisano Marzec 28, 2015 Zrobiło cię króliczką... On machnął łapkę i obrócił się na drugi bok. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Marzec 28, 2015 Share Napisano Marzec 28, 2015 Dzięki Podmieńcza Zmiano. - Fluttershy... ona na ciebie czeka i się martwi... pójdziesz ze mną? - spytałam... spytałem się go. Nienawidzę być w kobiecym ciele, bo wtedy mam dezorientacje. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Marzec 28, 2015 Autor Share Napisano Marzec 28, 2015 Pokręcił. Wypiszczał coś, że może jutro. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Marzec 28, 2015 Share Napisano Marzec 28, 2015 NIENAWDZIE TEGO ROBIĆ... ale jako podmieniec i szpieg w jednym... muszę. Nie ma kurwa jutro, jutro to będzie znowu jutro. Później będę tego żałować, że spróbuje tej taktyki na nim... ale walić to... uwiodę go. Zaczynam do niego mruczeć i spytałam się co by chciał, by się już ruszył. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Marzec 28, 2015 Autor Share Napisano Marzec 28, 2015 Od razu się zgodził, łażąc za tobą. Ślini się. No to idźcie do Shy, Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Marzec 28, 2015 Share Napisano Marzec 28, 2015 Więc idę "seksi" krokiem by nagle nie rozwidziało mu się... następnie dochodzimy do fluttershy i ją budzę (jeśli śpi) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Marzec 28, 2015 Autor Share Napisano Marzec 28, 2015 Nie, łazi sobie. Zobaczyła Angela i wariuje z radości. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Marzec 28, 2015 Share Napisano Marzec 28, 2015 Muszę złamać Angelowi serce i psychikę. Zmieniam się w siebie. - Nie chciało mu się ruszyć, więc użyłem Klaczowej Broni... - powiedziałem po czym dostałem dreszczy... zmiana płci nie jest przyjemna, nawet dla podmieńca. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Marzec 28, 2015 Autor Share Napisano Marzec 28, 2015 Ten zaczął ryczeć i drzeć się, jaki ten świat niesprawiedliwy. Ale Shy dalej go dusi. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Marzec 28, 2015 Share Napisano Marzec 28, 2015 - Spokojnie Angel, ja zawsze przyjmuje postać które kiedyś widziałem... i odziwo uczucia też... więc jakby powiedziałem ci kto ci wpadł w oko... trochę dalej od ciebie... 30 minut drogi - powiedziałem i czekam co mi powie/zrobi Fluttershy. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Marzec 28, 2015 Autor Share Napisano Marzec 28, 2015 Shy ci zaczęła dziękować, tuląc zdołowanego Angela. Następnie poszła go wykąpać. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Marzec 28, 2015 Share Napisano Marzec 28, 2015 Aha... liczyłem na trochę więcej, ale ok. Idę sprawdzić co robi mama albo Twi, a jak obie śpią, to ja też się kładę spać. No... uszczęśliwiłem Shy, więc mogę odpocząć. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Marzec 28, 2015 Autor Share Napisano Marzec 28, 2015 Twilight nie śpi. Meri też. Obie myślą nad sposobem wydostania was z Equestrii. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Marzec 28, 2015 Share Napisano Marzec 28, 2015 Więc pomagam im dostępną przeze mnie wiedzą, na temat możliwości wydostania się z Equestrii. Mam przeczucie coś o czymś dziwnym. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Marzec 28, 2015 Autor Share Napisano Marzec 28, 2015 E tam. Omówiliście trochę szczegółów, ale wciąż nie wiadomo, co z barierą. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Marzec 28, 2015 Share Napisano Marzec 28, 2015 - Powiedz mi jedno... gdzie dokładnie powstało to zaklęcie, i dokładnie kto je stworzył? - spytałem się Twi bo pewnie ona będzie wiedzieć o co chodzi. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Marzec 28, 2015 Autor Share Napisano Marzec 28, 2015 - Canterlot, Celestia i Luna - powiedziała Twi. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Marzec 28, 2015 Share Napisano Marzec 28, 2015 - Trzeba się będzie dostać. Jak dobrze cię słuchałem, to takie miejsca potrzebują stałego miejsca, i źródła zasilania w postaci kryształu. Jak się dostaniemy do tego pomieszczenia, to możemy... stworzyć w danym miejscu "Dziurę" przez którą będziemy mogli wyjść. Tak? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Marzec 28, 2015 Autor Share Napisano Marzec 28, 2015 Twi pokiwała głową. - Więc do dzieła - powiedziała. Ziewnęła. Może rano. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts