Nightmare Napisano Marzec 29, 2015 Autor Share Napisano Marzec 29, 2015 Pokiwała z uśmiechem. Zauważyłeś Meri na szczycie jakiejś zawalonej ściany. Po prostu rozrywa jakąś wiewiórkę. W pełni normalne. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Marzec 29, 2015 Share Napisano Marzec 29, 2015 Tak bardzo słodkie. Więc czekam z mamą aż Twi i Shy wrócą z Lekcji Nieśmiałości. Heh... nie da mi zapomnieć, Twi o Malince. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Marzec 29, 2015 Autor Share Napisano Marzec 29, 2015 Trochę jeszcze im to zajmie... Ziew... Może byś tak się przespał? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Marzec 29, 2015 Share Napisano Marzec 29, 2015 Więc kładę się na swoim miejscu i zasypiam. Jutro zaczynamy, albo jak mnie zdecydują się obudzić. Jutro wchodzimy do paszczy lwa, nie chce by Twi tam była, ale nie ma wyboru... ja nie znam się aż tak na magii by wytworzyć Wyrwę... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Marzec 29, 2015 Autor Share Napisano Marzec 29, 2015 Gdy się obudziłeś, leżała obok ciebie śpiąca Twi. Słodkie... Reszta już się powoli pakuje. Meri rozrywa jakąś jaszczurkę. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Marzec 29, 2015 Share Napisano Marzec 29, 2015 Tak bardzo słodkie... i jaszczurka i Twi. Cieszę się, że ktoś taki mnie tak polubił... więc czekam, aż się ona obudzi, sam pakując potrzebne rzeczy. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Marzec 29, 2015 Autor Share Napisano Marzec 29, 2015 W końcu się obudziła. Wszyscy już spakowani i gotowi do drogi. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Marzec 29, 2015 Share Napisano Marzec 29, 2015 - Dobrze. Więc ruszajmy, nie ma chwili do stracenia - powiedziałem i sprawdzam kto z nami idzie. Mam nadzieje, że się uda, i że Celestia i Blueblood nie dorwą Twi. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Marzec 29, 2015 Autor Share Napisano Marzec 29, 2015 Z wami idzie... Twoja mama, Twi, Shy, a Meri was podrzuci. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Marzec 29, 2015 Share Napisano Marzec 29, 2015 - Czyli Knife i Big Bear będą eskortować grupę do Szczeliny. Dobrze. No to w drogę - powiedziałem i ruszamy do miejsca przeznaczenia. Po drodze zmieniam się na szarego Jednorożca z Karmazynową Grzywą. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Marzec 29, 2015 Autor Share Napisano Marzec 29, 2015 Po paru godzinach Meri was opuściła. Musi wrócić do stada. Jeszcze z pół dnia drogi do Canterlot... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Marzec 29, 2015 Share Napisano Marzec 29, 2015 Więc idziemy. - Znasz jakieś drogi, byśmy mogli wejść do Tego Miejsca niezauważeni? - spytałem się zaciekawiony do Twilight. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Marzec 29, 2015 Autor Share Napisano Marzec 29, 2015 - Niestety nie - powiedziała. No to po prostu w nocy wejść do zamku i do najwyższej wieży... Tam, gdzie Roszpegazunka mieszkała Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Marzec 29, 2015 Share Napisano Marzec 29, 2015 - Więc wejdziemy w nocy - powiedziałem i idziemy tak by dojść tam przed zmierzchem a potem robimy coś by poczekać do zapadnięcia mroku. Następnie sprawdzam najbezpieczniejszą drogę do wieży. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Marzec 29, 2015 Autor Share Napisano Marzec 29, 2015 Jesteście z deka zmęczeni, ale jakoś wleźliście po schodach... Teraz tylko wejść do komnaty Luny i Celestii, bo to tam jest to zaklęcie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Marzec 29, 2015 Share Napisano Marzec 29, 2015 Więc podchodzę cicho do drzwi i nasłuchuje czy ktoś jest w pokoju. Mam nadzieje, że nie... choć o tej porze, to się Śpiącej Celestii. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Marzec 29, 2015 Autor Share Napisano Marzec 29, 2015 Nikogo nie słychać, więc raczej bezpiecznie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Marzec 29, 2015 Share Napisano Marzec 29, 2015 Powoli otwieram i zaglądam do środka dla pewności. No... jak narazie jest dobrze, choć zaraz się przekonam czy jest dosłownie bezpiecznie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Marzec 29, 2015 Autor Share Napisano Marzec 29, 2015 W środku cisza i spokój. Tylko na łóżku o wyglądzie jing-jang leży książka. Całość jest utrzymywana w ciemnych i jasnych barwach. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Marzec 29, 2015 Share Napisano Marzec 29, 2015 - Czysto - powiedziałem i wchodzę do środka. Następnie szukam rzeczy która utrzymuje to pole. Już tak blisko... tak bardzo blisko do spełnienia tego celu. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Marzec 29, 2015 Autor Share Napisano Marzec 29, 2015 - To ksią... - zaczęła Twi i umilkła. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Marzec 29, 2015 Share Napisano Marzec 29, 2015 Spoglądam na nią... - Coś się stało? - spytałem się, zastanawiając się czemu tak umilkła. Co się dzieje? Mam złe przeczucia co do tego. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Marzec 29, 2015 Autor Share Napisano Marzec 29, 2015 Odwróciłeś się. Twi ani twojej mamy ni ma. Zamiast nich... stoją dwie, ponętne batpony. Obie w czarnych strojach, które zasłaniają niewiele, obie z długimi, ognistymi grzywami i białym futerkiem. Spoglądają na ciebie z bedroom eyes. Ale wait... ich kształt... przypomina ci zabójczynie BB. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Marzec 29, 2015 Share Napisano Marzec 29, 2015 Cofam się powowli dobywając ostrz z lekkim zakłopotaniem. To pułapka. Spoglądam na nie badawczo, chcąc się dowiedzieć czego one kurwa chcą. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Marzec 29, 2015 Autor Share Napisano Marzec 29, 2015 Na razie to zaczynasz czuć ssanie w żołądku gdy tak na nie patrzysz. Na razie bardziej przypominają ci klacze z klubu ze striptizem, niż zbójczynie. Bedroom eyes. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts