KougatKnave3 Napisano Marzec 29, 2015 Share Napisano Marzec 29, 2015 Lekko się cofam. Nie rozumiem... Gdzie mama i Twi... co one zamierzają zrobić? Cofam się praktycznie pod ścianę. - Gdzie Twilight i Orange? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Marzec 29, 2015 Autor Share Napisano Marzec 29, 2015 I właśnie zdradziłeś, że Twi to Twi... - Aktualnie? W lepszej pozycji niż ty - rzuciła jedna. W jednej chwili druga przyłożyła ci drobne, srebrne ostrze do gardła. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Marzec 29, 2015 Share Napisano Marzec 29, 2015 Więc używam mocy by się wysfobodzić. Jak się uda, to mówię - Zabójczynie Blueblooda... sorry... jego Prostytutki, bo tak się nosicie - powiedziałem Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Marzec 29, 2015 Autor Share Napisano Marzec 29, 2015 Było tego nie mówić. Obie rzuciły się na ciebie z zadziwiającą prędkością. Zaczęły smagać twoją skórę drobnymi ostrzami. Byłeś zbyt wolny. Po jakimś czasie upadłeś na ziemię, krwawiąc z licznych, płytkich ran. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Marzec 29, 2015 Share Napisano Marzec 29, 2015 Spojrzałem na nie i z uśmiechem który nie pasuje do mojej sytuacji, mówię - Zabijecie mnie, i co dalej? Wkońcu i was porzuci. Dostanie czego chce, i was nie będzie już potrzebował. Wspomnicie moje słowa, bo władzy nigdy nie wolno ufać. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Marzec 29, 2015 Autor Share Napisano Marzec 29, 2015 Zachichotały. - Słodki jest... - powiedziała jedna. Obie złapały cię za przednie kopyta i ruszyły w stronę apartamentu BB. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Marzec 29, 2015 Share Napisano Marzec 29, 2015 Z uśmiechem kiwam głową. - Czego wy jeszcze nie wiecie... hehehe... - powiedziałem rozbawionym tonem. Wkońcu i ich BB się pozbędzie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Marzec 29, 2015 Autor Share Napisano Marzec 29, 2015 Dotarliście do ogromnego apartamentu. Ma nawet fontannę, wodospady, zieleń, książki... wow. Blueblood sobie siedział przy stoliku i popijał wino. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Marzec 29, 2015 Share Napisano Marzec 29, 2015 - Dobry - powiedziałem z uśmiechem. Tak... ja zawsze witam śmierć z uśmiechem na twarzy. Nigdy przeciwnie. Jestem gotowy na wszystko co się stanie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Marzec 30, 2015 Autor Share Napisano Marzec 30, 2015 Zauważyłeś coś w kącie. Orange. Skuloną, krwawiącą. Twilight nie było widać. BlueBlood dał każdej z zabójczyń długiego, namiętnego całusa. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Marzec 30, 2015 Share Napisano Marzec 30, 2015 Patrzę na to z dezaprobatą. - Jakie słodkie... Idźcie się zabawić, ja poczekam - rzekłem z uśmiechem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Marzec 30, 2015 Autor Share Napisano Marzec 30, 2015 Spojrzał na ciebie. - Kochane, zamknijcie go z resztą, a potem przyjdźcie do mnie - powiedział. Obie wyszcczerzyły kły. Creepy. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Marzec 30, 2015 Share Napisano Marzec 30, 2015 Więc czekam na to co się stanie, mając nadzieje, że jednak Twi będzie tam gdzie mnie wrzucą. Cholera, moja mama wyglądała źle... muszę wymyślić jakiś plan. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Marzec 30, 2015 Autor Share Napisano Marzec 30, 2015 Wrzuciły cię do dziury zakrytej klapą, która znajdowała się pod dywanem. Upadłeś na coś miękkiego. - Auuu! - Auuu! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Marzec 30, 2015 Share Napisano Marzec 30, 2015 - Kto tu jest? - spytałem się zaskoczony, mając nadzieje, że to Twi i Shy. Cholera... jeśli mnie wrzucili do celi z jakimiś gwałcicielami to mam problem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Marzec 30, 2015 Autor Share Napisano Marzec 30, 2015 (edytowany) Shy i jakaś nieznajoma klacz. Obie są ranne, tym bardziej, że na nich leżysz. Ale i tak wszyscy jesteście obolali i zmęczeni. Edytowano Marzec 30, 2015 przez Nightmare Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Marzec 30, 2015 Share Napisano Marzec 30, 2015 - Kur! Wybaczcie. Shy, gdzie Fluttering Sun? - spytałem się jej. Mam nadzieje, że nic się jej nie stało. Cholera, jeśli jednak tak to sobie nie wybaczę. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Marzec 30, 2015 Autor Share Napisano Marzec 30, 2015 - Nie wiem... - pisnęła cicho. Jakoś się ułożyliście. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Marzec 30, 2015 Share Napisano Marzec 30, 2015 - Nie mam pojęcia też... a ty, kim jesteś? - spytałem się tej nieznanej klaczy. Ciekawe kogo mamy z Shy za współlokatora. Tak czy siak, wiem, że teraz mamy przejebane. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Marzec 30, 2015 Autor Share Napisano Marzec 30, 2015 Jest cimno, więc nie wiesz, jak wygląda. - Flappy Courage - odparła. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Marzec 30, 2015 Share Napisano Marzec 30, 2015 (edytowany) - Ja jestem Feather Wing. Miło poznać - powiedziałem i czekam na to co się wydarzy. Mam złe przeczucia... BARDZO złe przeczucia, już odpoczątku. Edytowano Marzec 30, 2015 przez peros81 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Marzec 30, 2015 Autor Share Napisano Marzec 30, 2015 Jesteście zmęczeni... Może potem pomyślicie, jak się stąd wydostać. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Marzec 30, 2015 Share Napisano Marzec 30, 2015 Więc chcąc nie chcąc, zasypiam. Mam nadzieje, że się uda nam wydostać i ocalić Twi i Orange... wychodzi na to, że znów coś zawaliłem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Marzec 30, 2015 Autor Share Napisano Marzec 30, 2015 Obudziliście się obolali. Lub raczej obudziło was skrzypienie klapy. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Marzec 30, 2015 Share Napisano Marzec 30, 2015 Spoglądam na to, kto tam jest, choć się spodziewam Celestii, Blueblooda albo jednej z jego dwóch podopiecznych. Więc sprawdzam kto to. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts