Nightmare Napisano Marzec 30, 2015 Autor Share Napisano Marzec 30, 2015 Spadło na was coś... zaraz... Blueblood. Pogryziony i sponiewierany, do tego nieprzytomny. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Marzec 30, 2015 Share Napisano Marzec 30, 2015 Spoglądam na to z niemałym szokiem. Sprawdzam na sprawcę tego "Ataku". Czyżby jego dziewczynki się zbuntowały? Albo może moja mama przejęła inicjatywę? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Marzec 30, 2015 Autor Share Napisano Marzec 30, 2015 Widzisz w górze dwa upiorne, zębate uśmiechy. Wtedy jedna coś rzuciła. Konkretniej dwa pomidory, które zmieniły się w papkę na twoim futerku. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Marzec 30, 2015 Share Napisano Marzec 30, 2015 Czyli to pierwsze. Sprawdzam czy sobie pójdą, jak tak to staram się zebrać z tego co we mnie rzucili tyle by klacze miały do jedzenia. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Marzec 30, 2015 Autor Share Napisano Marzec 30, 2015 Zdążyły już zacząć cię lizać. Dziwnie to wygląda, ale i tak nic nie widać, bo ciemno. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Marzec 30, 2015 Share Napisano Marzec 30, 2015 - Dobrze, to ja sobie postoje by wam nie przeszkadzać. Smacznego - powiedziałem. Trochę dziwne, że jedzą z mojego futra, ale jak im nie przeszkadza to spoko. Ja wytrzymam sporo bez jedzenia... mam doświadczenie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Marzec 30, 2015 Autor Share Napisano Marzec 30, 2015 Zlizały z ciebie wszystko. Potem skuliły się w kulki. Ile tu jeszcze będziecie... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Marzec 30, 2015 Share Napisano Marzec 30, 2015 Więc siadam koło nich. - Od jak dawna tu jesteś i za co cię zamknęli? - spytałem się Flappy. Może jak pogadamy to nam czas szybciej minie? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Marzec 30, 2015 Autor Share Napisano Marzec 30, 2015 - Za szpiegowanie. Niedługo po mnie wpskowali ją, a potem ciebie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Marzec 30, 2015 Share Napisano Marzec 30, 2015 - Pracujesz dla Luny, jak mniemam? Ja trafiłem tutaj, bo chciałem zrobić w osłonie Wyrwę, która by mogła posłużyć neutralnej stronie, czyli cywilom którzy nie chcą walczyć, na wydostanie się z Equestrii, bo nigdzie tutaj nie ma spokoju... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Marzec 30, 2015 Autor Share Napisano Marzec 30, 2015 - Teraz wyszło, że to te dwie... gdybym miała kontakt z Luną... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Marzec 30, 2015 Share Napisano Marzec 30, 2015 - Zależy czy znasz jej Adres... z tego co wiem, trafiliśmy do niezabezpieczonej celi bo wszyscy jesteśmy niejednorożcami, Jeśli znajdziemy coś do pisania i kartkę... to mogę dla ciebie napisać i wysłać. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Marzec 30, 2015 Autor Share Napisano Marzec 30, 2015 - Raczej nie widzę tu pergaminu i atramentu, więc się nie uda... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Marzec 30, 2015 Share Napisano Marzec 30, 2015 Sprawdzam czy Blueblood wciąż jest w tym swoim białym gajerku. Jak tak to odrywam kawałek. - Shy... wyrwij mi pióro - powiedziałem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Marzec 30, 2015 Autor Share Napisano Marzec 30, 2015 Pociągnęła nieśmiało. Musiałaby mocniej, ale nie chce cię zranić. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Marzec 30, 2015 Share Napisano Marzec 30, 2015 Mogła mocniej... to by nawet było odpowiednie. - Dobra... teraz ten nieprzyjemna część - powiedziałem po czym zbliżam swoje kopyto do rogu Blueblooda, po czym robię sobie ranę, tak bym mógł pisać przy pomocy pióra na tym co oderwałem od ubrania Blueblooda. - Może być? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Marzec 30, 2015 Autor Share Napisano Marzec 30, 2015 Z obrzydzeniem chwyciła pióro i zaczęła pisać. Po jakimś czasie mieliście okropny, krwawy list. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Marzec 30, 2015 Share Napisano Marzec 30, 2015 - Mogłem ja pisać, ale skoro chciałaś. Dobrze... podaj mi adres, a ja wyślę - powiedziałem i zmieniam się spowroem w swoją oryginalną formę czyli Podmieńca, i wysyłam wiadomośc do miejsca wskazanego przez klacz. - Mam nadzieje, że nie przeszkadza. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Marzec 30, 2015 Autor Share Napisano Marzec 30, 2015 - Clouds Dale, Szpital Strongshy'a - powiedziała. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Marzec 30, 2015 Share Napisano Marzec 30, 2015 Więc skupiam się na mojej magii i wysyłam List do wskazanego miejsca. - Miejmy nadzieje, że ten list dojdzie - powiedziałem siadając. W międzyczasie, sprawdzam jak patrzy na to, że ja to podmieniec. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Marzec 30, 2015 Autor Share Napisano Marzec 30, 2015 Mie widać, w końcu cimno. Na zewnàtrz cisza. Brrrrrrruuuuaaaaaarrrrrrrr... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Marzec 30, 2015 Share Napisano Marzec 30, 2015 - Cholera... - powiedziałem zawstydzony. No... to musiało się kiedyś stać. Heh... no to kurwa znów będzie nie miło... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Marzec 30, 2015 Autor Share Napisano Marzec 30, 2015 Nagle otworzyłacsię klapa na górze. Zauważyłeś jedną z klaczy... jeszcze bardziej głodny... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Marzec 30, 2015 Share Napisano Marzec 30, 2015 Spoglądam na nią szybko z głodem, lecz po chwili odwracam wzrok. Oczekuje co teraz zrobią. Trzymany jak zwierzę, i głodzony... heh... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Marzec 30, 2015 Autor Share Napisano Marzec 30, 2015 Poczułeś... jakby transfer miłości. Powoli twój brzuszek się napełniał. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts