KougatKnave3 Napisano Marzec 30, 2015 Share Napisano Marzec 30, 2015 Ale... myślałem, że mogę konsumować miłość tylko jeśli ja jestem obiektem miłości. Więc jeśli wciąż to prawda... spoglądam na nią zmieszany Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Marzec 30, 2015 Autor Share Napisano Marzec 30, 2015 Miłość możesz też dostać od innej istoty żywiącej się nią. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Marzec 30, 2015 Share Napisano Marzec 30, 2015 Tak czy siak westchnąłem i siedzę dalej. Wciąż czekam na to, co ze mną zrobią. Cały czas wpatruje się w ziemię. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Marzec 31, 2015 Autor Share Napisano Marzec 31, 2015 A to pan zapomniał, że ma skrzydła? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Marzec 31, 2015 Share Napisano Marzec 31, 2015 Więc powoli wstaje i z wszystkiego co mam, rzucam się na nią, a następnie ogłuszam. Jest w transie, więc nie powinna być gotowa na atak. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Marzec 31, 2015 Autor Share Napisano Marzec 31, 2015 Naszły cię "kosmate" myśli, gdy patrzyłeś na nią, nieprzytomną. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Marzec 31, 2015 Share Napisano Marzec 31, 2015 Potrząsam głową. Następnie pomagam wyjść Flappy i Shy. - No... teraz możemy się stąd wydostać. Shy, pójdziesz poszukać Orange z Flappy, a ja pójdę po Fluttering. Spotkamy się przy wyjściu. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Marzec 31, 2015 Autor Share Napisano Marzec 31, 2015 One polazły gdzieś. A ty polazłeś w drugą. Nie możesz przestać myśleć o tych klaczach... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Marzec 31, 2015 Share Napisano Marzec 31, 2015 Mój podmieńczy mózg... tego nie ogarnę nawet za 20 lat. Tak czy siak, lecę szukać Twilight, jeśli mogę jakoś się wspomóc magią to tak robię. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Marzec 31, 2015 Autor Share Napisano Marzec 31, 2015 Cisza... nikogo dookoła... pusto... gdzie pójdziesz szukać? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Marzec 31, 2015 Share Napisano Marzec 31, 2015 Wpierw pokój Blueblooda, potem sala tronowa, a na końcu Ogrody. Po drodze oczywiście sprawdzam inne pomieszczenia i jestem też w kamuflażu. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Marzec 31, 2015 Autor Share Napisano Marzec 31, 2015 Starczy sypialnia. Znalazłeś tam trzy wielkie skrzynie, Twilight leżącą na jednej z nich i drugą klacz w łóżku. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Marzec 31, 2015 Share Napisano Marzec 31, 2015 Więc powoli się zakradam do Twi i ją budzę, a potem wymykamy się zrobić tą upragnioną wyrwę. Jeśli będzie ryzyko obudzenia tamtej klaczy to jakoś jej pogłebiam sen... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Marzec 31, 2015 Autor Share Napisano Marzec 31, 2015 Gdy tylko zbliżyłeś się do Twi, obie obudziły się i spojrzały na ciebie. Na ich mordkach pojawił się creepy uśmiech. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Marzec 31, 2015 Share Napisano Marzec 31, 2015 Patrzę na to zmieszany, i się lekko cofam. - Eeeee - tylko tyle udało mi się wyjąkać. Co się do cholery dzieje? Czy ja mam kurwa jakieś omamy? Czemu Twi się uśmiecha? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Marzec 31, 2015 Autor Share Napisano Marzec 31, 2015 Obie powoli się do ciebie zbliżyły. Zaraz... uwodzące, piękne demonice... gdzieś o czymś takim czytałeś... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Marzec 31, 2015 Share Napisano Marzec 31, 2015 eeee Succubus? Cofam się pod ścianę. Trochę się boje bo jeśli... kurwa, nie... NIE NIE! TYLKO KURWA NIE TO! PROTESTUJE ŻYCIE! JA KURWA PROTESTUJE! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Marzec 31, 2015 Autor Share Napisano Marzec 31, 2015 Obie się do ciebie powoli zbliżyły. Gapisz się gdzie nie trzeba... nie morzesz oczu oderwać... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Marzec 31, 2015 Share Napisano Marzec 31, 2015 Twi to jeszcze zrozumiem, ale TA KLACZ?! NO MOŻE JESZCZE TAMTA DRUGA KLACZ PRZYJDZIE I WTEDY BĘDZIE NAS CZWORO, NIE!? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Marzec 31, 2015 Autor Share Napisano Marzec 31, 2015 To magia Succubusów. Nic innego. - NA BUNGEEEEEEE- wrzasnęła nagle Pinkie skacząc z żyrandola na klacze. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Marzec 31, 2015 Share Napisano Marzec 31, 2015 Ja patrzę na to z przerażeniem ale wykorzystując czas to wybiegam z sali i chowam się za filarem tak by mnie nie zobaczyły. KURWA CO SIĘ DZIEJE!? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Marzec 31, 2015 Autor Share Napisano Marzec 31, 2015 Usłyszałeś w środku szarpaninę. Może pomożesz Pinkaczowi? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Marzec 31, 2015 Share Napisano Marzec 31, 2015 Pierniczę... wbiegam do środka i jakoś jej pomagam... starając się by one mnie nie zgwałciły, wypiły krwi czy co one tam robią. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Marzec 31, 2015 Autor Share Napisano Marzec 31, 2015 Zacząłeś się ślinić jak tylko je zobaczyłeś. Ale jakoś podałeś Pinkie linę i je związała. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Marzec 31, 2015 Share Napisano Marzec 31, 2015 - Co z nimi robimy? - spytałem się nie patrząc na Twi i tą drugą... ale jak... ona... czyżby to co do niej czuje to tylko magia? Nie rozumiem... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts