Nightmare Napisano Marzec 31, 2015 Autor Share Napisano Marzec 31, 2015 Pinkie założyła ci opaskę na oczy. - Hmmmmm... nie wiem - odparła. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Marzec 31, 2015 Share Napisano Marzec 31, 2015 - To co teraz robimy? - spytałem się starając jakoś wyczuć gdzie idę, ale coś nie wierzę, że mi się uda to zrobić. Może Pinkie ma jakiś plan. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Marzec 31, 2015 Autor Share Napisano Marzec 31, 2015 Pinkie ci jeszcze pomogła. - Ciastka! Tralalalalalalalaaaaa... - powiedziała. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Marzec 31, 2015 Share Napisano Marzec 31, 2015 - Weź Twilight jeśli możesz i chodźmy do pokoju Celesti i Luny. Jest tam coś co musimy zrobić - powiedziałem do niej i tam idziemy. Posłucha? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Marzec 31, 2015 Autor Share Napisano Marzec 31, 2015 Tak. Chce ciastek. Zabrała Twi i ruszyliście do Celki i Luny... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Marzec 31, 2015 Share Napisano Marzec 31, 2015 Więc idziemy tam. Mam nadzieje, że po drodze nie natrafimy na niebezpieczeństwo... ale tak czy siak musimy to zrobić. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Marzec 31, 2015 Autor Share Napisano Marzec 31, 2015 Ona się szarpała, ale dotarliście. Książka dalej leży na łóżku. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Marzec 31, 2015 Share Napisano Marzec 31, 2015 Więc ją otwieram i sprawdzam co jest na niej napisane. Jeśli będę mógł to tworzę Szczelinę w ustalonej wcześniej Lokacji... oby jeszcze tam byli. Tak czy siak jeśli mogę to robię ją, jeśli nie to jakoś przekonuje Twilight. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Marzec 31, 2015 Autor Share Napisano Marzec 31, 2015 Wystarczy wyrwać stronę z adresem. Więc załatwione. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Marzec 31, 2015 Share Napisano Marzec 31, 2015 Spoko. Więc idziemy na miejsce zgrupowania z Shy i Flappy. Sprawdzam czy mają moją matkę. Mam nadzieje, że ją znaleźli. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Marzec 31, 2015 Autor Share Napisano Marzec 31, 2015 Mają. Ale co zrobicie z Succubusami? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Marzec 31, 2015 Share Napisano Marzec 31, 2015 Czyli Twi, i Tamtymi dwoma? BO wychodzi na to, że Twi to też Succubus... na wszelki wypadek proszę matkę o potwierdzenie bo to jest jej zdolność specjalna... rozpoznawanie rasy. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Marzec 31, 2015 Autor Share Napisano Marzec 31, 2015 A niestety... ale powiedziała, że zawsze możesz im zmienić pamięć... tylko potrzebujesz do tego Celki/Luny. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Marzec 31, 2015 Share Napisano Marzec 31, 2015 Nie... nie lubię kogoś zmuszać. Jeśli tamta Succubuska jest połączona z tą, to pewnie nas znajdzie. - Bierzemy je i idziemy do punktu gdzie jest reszta grupy. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Marzec 31, 2015 Autor Share Napisano Marzec 31, 2015 Zajmie wa to jeden dzień. Trochę daleko ta granica Equestrii. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Marzec 31, 2015 Share Napisano Marzec 31, 2015 No niestety... ale co począć? Idziemy więc... tak czy siak musimy dotrzeć tam, nim się połapią co się stało. Mam nadzieje, że zdążymy dojść wtedy do granicy. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Kwiecień 2, 2015 Autor Share Napisano Kwiecień 2, 2015 Ruszyliście. Długo wam to zajmie. I to bardzo długo... Gdy zrobiło się ciemno wszyscy byliście zmęczeni. I głodni. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Kwiecień 2, 2015 Share Napisano Kwiecień 2, 2015 Więc siadam i robimy obóz... spoglądam jak nasze dwie "Nimfy". Gapią się na mnie czy może coś innego robią. Tak czy siak odpoczywam. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Kwiecień 2, 2015 Autor Share Napisano Kwiecień 2, 2015 Jesteście w jakimś lesie. One śpią. Brrrruuuuurrrrrr... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Kwiecień 2, 2015 Share Napisano Kwiecień 2, 2015 Sprawdzam czy ktoś śpi, Jest Mama, Fluttershy i Fluppy. Tak czy siak, mam nadzieje, że mama nie będzie spać, albo przynajmniej Shy. Tak czy siak sprawdzam czy śpią. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Kwiecień 2, 2015 Autor Share Napisano Kwiecień 2, 2015 Shy nie śpi. Mama jest ranna. Ale żółta nie może zasnąć. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Kwiecień 2, 2015 Share Napisano Kwiecień 2, 2015 - Co zamierzasz zrobić jak dojdziemy do szczeliny? Wrócisz do swoich? - spytałem się Fluppy. Pewno wróci do swoich, ja wkońcu też to robię. Jeśli mogę to staram się zaopiekować mamą. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Kwiecień 2, 2015 Autor Share Napisano Kwiecień 2, 2015 Flappy coś rzuciła o romu i poszła spać. A ty spojrzałeś niechcący na Succuby. Brrrrrrruuuuaaaaaarrrrrrrr. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Kwiecień 2, 2015 Share Napisano Kwiecień 2, 2015 Chciały mnie zgwałcić... Twi... więc to co do niej czułem... to była tylko i wyłącznie magia? Stałem się ofiarą jej czaru? Czymś czym można się pobawić a potem porzucić? Sprawdzam jak u mamy. - Jak u niej? - spytałem się Shy z wyraźnym głodem... chodzi mi o mamę. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Kwiecień 2, 2015 Autor Share Napisano Kwiecień 2, 2015 - Będzie lepiej. Wszystko ok? - zapytała. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts