KougatKnave3 Napisano Kwiecień 2, 2015 Share Napisano Kwiecień 2, 2015 - Nic takiego... tylko Głodny jestem. Nie lubię prosić nikogo o to by mnie całował i ściskał. Pytanie... wiedziałaś, że Twi to Succubus? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Kwiecień 2, 2015 Autor Share Napisano Kwiecień 2, 2015 Pokręciła. Zawsze możesz wykorzystać Succuba... one z chęcią ciè nakarmią. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Kwiecień 2, 2015 Share Napisano Kwiecień 2, 2015 A potem? Szczerze się boje co potem. - Więc teraz wiesz. Twi jest jedną z Succubek. Dowiedziałem się o tym w pałacu kiedy chciała mnie... - przycichłem i mina nieśmiałej Shy... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Kwiecień 2, 2015 Autor Share Napisano Kwiecień 2, 2015 Odpowiedziała tym samym i wlepiła wzrok w ziemię. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Kwiecień 2, 2015 Share Napisano Kwiecień 2, 2015 Westchnąłem i dalej staram się polepszyć stan mamy... jak nie to siadam pomiędzy nią a Shy. - Więc... Sorry, że ciebie w to wciągnąłem. Nie chciałem cię narażać na jakieś niebezpieczeństwo. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Kwiecień 2, 2015 Autor Share Napisano Kwiecień 2, 2015 - Nic się nie stało... - powiedziała cichutko. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Kwiecień 2, 2015 Share Napisano Kwiecień 2, 2015 - Na pewno? Wiesz, to Blueblood, nie wiadomo co by mógł z tobą zrobić. Ale tak czy siak, najważniejsze, że udało nam się wydostać... Możemy po drodze wstąpić do Hoofington? Weźmiemy Rarity ze sobą. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Kwiecień 2, 2015 Autor Share Napisano Kwiecień 2, 2015 - Tylko, że Hoofington jest w drugą stronę... - pisnęła cicho. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Kwiecień 2, 2015 Share Napisano Kwiecień 2, 2015 Zmieniam się w Stwora rasy Meri. - Zajmie mi to parę godzin, ale wrócę z nią. Te Pary skrzydeł naprawdę się przydają - powiedziałem z uśmiechem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Kwiecień 2, 2015 Autor Share Napisano Kwiecień 2, 2015 Shy pokiwała łebkiem. - Mamy czekać? Czy iść? - zapytała. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Kwiecień 2, 2015 Share Napisano Kwiecień 2, 2015 - Jak chcesz, możesz lecieć ze mną - powiedziałem i ukłoniłem się jakbym ją zapraszał do lotu. - A jak nie to po prostu idźcie dalej. Wiem gdzie ta szczelina jest. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Kwiecień 2, 2015 Autor Share Napisano Kwiecień 2, 2015 Pokiwała, ale woli zostać. Nie dla niej takie latanie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Kwiecień 2, 2015 Share Napisano Kwiecień 2, 2015 Spoko. - Kiedy się obudzicie, idźcie dalej w wyznaczonym kierunku. O 17 powinniście dojść do Szczeliny. Spotkamy się tam... - powiedziałem i odsuwam się trochę by podmuch ich nie powalił. Coś chce powiedzieć, czy coś innego zrobić? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Kwiecień 2, 2015 Autor Share Napisano Kwiecień 2, 2015 Tylko pomachała. I ruszyłeś prawie wpadając na brzozę. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Kwiecień 2, 2015 Share Napisano Kwiecień 2, 2015 Wyżej polecę. Jak będę nieopodal miasta, to zmieniam się w Orła bym mógł wlecieć nie zwracając na siebie uwagi. Szukam Rarity. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Kwiecień 2, 2015 Autor Share Napisano Kwiecień 2, 2015 Zajęło ci to całą noc. Po południu wylądowałeś na balkonie butiku Rarci w Hoofington. Zmordowany i głodny. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Kwiecień 2, 2015 Share Napisano Kwiecień 2, 2015 Wchodzę, chcąc nie chcą zmieniam się w siebie czyli standardową (podmieńczą) formę i padam, dysząc jakbym machał skrzydłami całą noc... CO SIĘ KURWA STAŁO. Wyraźnie głośno dyszę. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Kwiecień 2, 2015 Autor Share Napisano Kwiecień 2, 2015 Przybiegła Rarcia... Jakiś szary jednorożec o granatowej grzywie i klacz ziemska zielona z ciemnozieloną grzywą. Ostatnia dwójka się zatrzymała, a Rarcia cię mocno przytuliła. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Kwiecień 2, 2015 Share Napisano Kwiecień 2, 2015 - Jest... Wyrwa... Północ... Equestria... Można... Wydostać... się... Głodny... Całą Noc... Szukać... Najlepsza... Przyjaciółka... - następne słowa nie da się już zrozumieć... tak często dycham. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Kwiecień 3, 2015 Autor Share Napisano Kwiecień 3, 2015 Tuli cię mocno i zatkała ci pyszczek. Tęskniła... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Kwiecień 3, 2015 Share Napisano Kwiecień 3, 2015 Więc odpoczywam w jej ramionach. Po jakimś czasie, kiedy odpocząłem to spoglądam na nią, już stojąc o własnych siłach. - Na północnym krańcu Equestrii wytworzyłem Wyrwę, dzięki czemu można się wydostać z Equestrii. Przyszedłem po ciebie, jeśli chcesz skorzystać z okazji. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Kwiecień 3, 2015 Autor Share Napisano Kwiecień 3, 2015 Pokiwała. - Ale najpierw odpoczniesz - powiedziała. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Kwiecień 3, 2015 Share Napisano Kwiecień 3, 2015 Uśmiecham się do niej... następnie siadam na fotelu (Lub jeśli mnie zmusi, na łózku), następne spoglądam na nią. - Dowiedziałem się czegoś. Twilight... Ona jest chyba Succubem - powiedziałem wciąż z szokiem... matko... nie powiem, trochę mnie to kręci... ALE KURWA! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Kwiecień 3, 2015 Autor Share Napisano Kwiecień 3, 2015 Rarcia opuściła głowę. Leżysz na łóźku. Chyba ona potrzebuje trochę czasu by to przetrawić... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Kwiecień 3, 2015 Share Napisano Kwiecień 3, 2015 Obejmuje ją. - Jakoś to będzie. A te kuce co tu były? Przyjaciele czy coś? - spytałem się spoglądając na nią. Może inny temat mi pomoże. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts