Nightmare Napisano Kwiecień 3, 2015 Autor Share Napisano Kwiecień 3, 2015 - Znajomi... - powiedziała cicho. Dalej jest smutna. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Kwiecień 3, 2015 Share Napisano Kwiecień 3, 2015 - Aha... myślmy pozytywnie... może to jakiś czar czy coś podobnego. Tak czy siak, chodź. Spakuj swoje rzeczy, co potrzebujesz i ruszamy w drogę. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Kwiecień 3, 2015 Autor Share Napisano Kwiecień 3, 2015 - Nie. Śpisz tutaj dopóki się nie wyśpisz - powiedziała i wyszła. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Kwiecień 3, 2015 Share Napisano Kwiecień 3, 2015 Westchnąłem i się kładę. Nie będę się jej sprzeciwiać. Tak więc przymykam oczy i staram się zasnąć. Śmiałbym się gdybym jak się obudził, to koło mnie leży Rarity... śmiałbym się. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Kwiecień 3, 2015 Autor Share Napisano Kwiecień 3, 2015 Raczej się nie pośmiejesz, bo za mało miejsca. Obudziłeś się w porze obiadowej. Burczy w brzuszku. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Kwiecień 3, 2015 Share Napisano Kwiecień 3, 2015 Więc wstaję i czekam na Rarity i informuje ją o głodzie... nieśmiało i zdenerwowaniem. W PRZECIWIEŃSTWIE DO SUKUBÓW I PODMIEŃCÓW, JA NIE LUBIĘ TEGO ROBIĆ! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Kwiecień 3, 2015 Autor Share Napisano Kwiecień 3, 2015 Jesteś podmieńcem. Rarcia się zarumieniła i cię nakarmiła. Jakoś poszło. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Kwiecień 3, 2015 Share Napisano Kwiecień 3, 2015 - Dobra... gotowy. A ty? - spytałem się. Chcę już wyruszyć przed zmrokiem, byśmy mogli dojść tam już jutro. wieczór. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Kwiecień 3, 2015 Autor Share Napisano Kwiecień 3, 2015 Pokiwała i wyjęła małą torebkę. To w drogę! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Kwiecień 3, 2015 Share Napisano Kwiecień 3, 2015 No to ruszamy w drogę do Szczeliny. Jak będziemy szli przez las, to zaczynam rozmowę. - Pamiętasz tamtą Noc? - spytałem się jej. Chodzi mi o Noc w Everfree. Uciekaliśmy przed Patykowilkiem, a jak uciekliśmy, to spędziliśmy CAŁĄ noc w dziurze w której maksymalnie ściśnięci do siebie, spaliśmy. Wtedy też powiedziałem co do niej czuje... ale widać na co zostałem Skazany. FreandZone, Nie uciekniesz przed nim. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Kwiecień 3, 2015 Autor Share Napisano Kwiecień 3, 2015 Raczej lecicie. Rarcia pokiwała w odpowiedzi. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Kwiecień 3, 2015 Share Napisano Kwiecień 3, 2015 - Wiesz... ta wojna, może sporo czasu potrwać. Prócz ciebie, to jeszcze zamieszka z nami Fluttershy, by mieć na nią oko, by nic się jej nie stało. Bo wkońcu obiecałem bronić Twilight i tego co jest jej bliskie, w tym ciebie i ją. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Kwiecień 3, 2015 Autor Share Napisano Kwiecień 3, 2015 Pokiwała. Nie zaczynaj o Twilight. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Kwiecień 3, 2015 Share Napisano Kwiecień 3, 2015 Westchnąłem. I tak pewnie, jak wylądujemy, to ona od razu pójdzie do Twi pogadać o tym. Bo Succubuski nie mogą zaczarować kobiet w Takim względzie. Ale czemu Twi nie miała wcześniej takich adoratorów? Czyżby była aż TAK wysoką Succubuską? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Kwiecień 3, 2015 Autor Share Napisano Kwiecień 3, 2015 A kto tam wie te Succubusy. Gdy dolecieliście byłeś zmęczony. Tp dopiero szczelina. Lot zajął ci łącznie 2,5 dnia. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Kwiecień 3, 2015 Share Napisano Kwiecień 3, 2015 Więc jeśli się da to przechodzimy i szukamy Naszej ekipy. Mam nadzieje, że podążyli zgodnie z instrukcjami. Mam nadzieje, że dobrze będzie z nimi. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Kwiecień 3, 2015 Autor Share Napisano Kwiecień 3, 2015 Wszyscy byli, ale przybyło im ran, a na ziemi dodatkowo leżała ostatnia succubuska. Związana. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Kwiecień 4, 2015 Share Napisano Kwiecień 4, 2015 - Więc dobrze się spodziewałem, że przybędzie. Dobrze... - powiedziałem i sprawdzam jak poważne są ich rany. Sprawdzam czy Twi jest przytomna. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Kwiecień 4, 2015 Autor Share Napisano Kwiecień 4, 2015 Twilight nie. Śpi. Ich rany są dosyć poważne, powinni znaleźć się pod opieką medyczną. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Kwiecień 4, 2015 Share Napisano Kwiecień 4, 2015 Więc staram się dowiedzieć gdzie jest najbliższa możliwa lokacja gdzie uzyskamy Pierwszą Pomoc. Musimy o nie zadbać bo czeka nas długa droga. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Kwiecień 4, 2015 Autor Share Napisano Kwiecień 4, 2015 Najbliższa... Parę godzin stąd jest Kryształowe imperium. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Kwiecień 4, 2015 Share Napisano Kwiecień 4, 2015 Teraz tłumaczyć Shiningowi i Candance o Succubuskiej Twi. - Dobra. Parę godzin stąd jest Kryształowe Imperium. Tam zrobimy nocleg i jakoś dojdziemy do siebie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Kwiecień 4, 2015 Autor Share Napisano Kwiecień 4, 2015 Jakoś tam dotarliście. Ranni zgłosili się do szpitala, a Rarcia wynajęła czteroosobowy pokój w hotelu. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Kwiecień 4, 2015 Share Napisano Kwiecień 4, 2015 (edytowany) Więc idziemy do pokoju. Ja kładę Twi która pewnie jeszcze śpi, na łóżku, drugą na innym, a Rarity pewnie tamtą trzecią. Następnie oboje idziemy na drugą stronę pokoju spoglądam. Jak jest dwuosobowe łóżko, to mówię. - Jesteśmy chyba na to skazani... no chyba, że dwa Succuby do tego łóżka. Edytowano Kwiecień 4, 2015 przez peros81 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Kwiecień 4, 2015 Autor Share Napisano Kwiecień 4, 2015 Pokiwała z rumieńcem i się razem położyliście. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts