KougatKnave3 Napisano Kwiecień 4, 2015 Share Napisano Kwiecień 4, 2015 Też się kładę... Trochę niezręcznie... ostatni raz spaliśmy razem 11 lat temu wtedy w lesie... wtedy też ją poca... KURWA! Rumieniec... teraz mi nie zejdzie... - No... więc... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Kwiecień 4, 2015 Autor Share Napisano Kwiecień 4, 2015 Ostatnio to ona cię karmiła. Cisza. Ona też się rumieni. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Kwiecień 4, 2015 Share Napisano Kwiecień 4, 2015 (edytowany) Nie chce jakiś nieporozumień... - Jak co mogę się zmienić w kota i na parapet iść... wystarczy słowo - powiedziałem wciąż czerwony. Kurwa, tyle tu uczuć, że się Succuby pobudzą. Edytowano Kwiecień 4, 2015 przez peros81 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Kwiecień 4, 2015 Autor Share Napisano Kwiecień 4, 2015 Już się pobudziły. Pokręciła głową i nieśmiało cię przytuliła. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Kwiecień 4, 2015 Share Napisano Kwiecień 4, 2015 Yyyy... - Dobrze... - powiedziałem i ją objąłem ostrożnie, wciąż mając na oku Succuby, jak by miały nagle wyskoczyć i mnie zgwałcić... co ja kurwa myślę? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Kwiecień 4, 2015 Autor Share Napisano Kwiecień 4, 2015 One też są ggłodne. Rarcia przytuliła cię. Po chwili zauważyłeś, że zasneęła. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Kwiecień 4, 2015 Share Napisano Kwiecień 4, 2015 Też jestem głodny. - Głodne? - spytałem się ich. Muszę być pewny czy to jest prawda. By się najeść... muszą ogiera, a ja muszę się też najeść. Proszę by były najedzone... błagam. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Kwiecień 4, 2015 Autor Share Napisano Kwiecień 4, 2015 One wchłaniają też uczucia z powietrza. Ale i tak są głodne. Ty nie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Kwiecień 4, 2015 Share Napisano Kwiecień 4, 2015 Lekko się wyślizguje od Rarity i podchodzę do każdej i staram się tak zdjąć im kneble by mogły mówić. Pożałuje tego... - Dobrze... nakarmię was, ale wpierw chcę odpowiedzi. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Kwiecień 4, 2015 Autor Share Napisano Kwiecień 4, 2015 - Jakiiiiich? - zzasyczały z przymkniętymi ślepiami. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Kwiecień 4, 2015 Share Napisano Kwiecień 4, 2015 - Po pierwszę... - powiedziałem i spoglądam na Twilight. - Żądam wyjasnień, jak długo jesteś Succubem... i to co zaszło między nami to prawda czy raczej magia... - spytałem się lekko przerażony. Staram się wychwycić prawdę lub kłamstwo. Kłamstwo jest im nie na kopyto teraz. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Kwiecień 4, 2015 Autor Share Napisano Kwiecień 4, 2015 - Succubem jestem od urodzenia. Ale wciąż Succubusy umieją kochać - powiedziała. Chyba mówi, że to było niemagiczne. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Kwiecień 4, 2015 Share Napisano Kwiecień 4, 2015 - Kto jeszcze wie, że jesteś Succubem, prócz Rarity i Fluttershy którym powiedziałem... sorry. Kto jeszcze wie? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Kwiecień 4, 2015 Autor Share Napisano Kwiecień 4, 2015 - Matka i ty. I BlueBlood. Ma słabość do wszelkich Succubów. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Kwiecień 4, 2015 Share Napisano Kwiecień 4, 2015 Spoglądam na Rarity - Teraz już wiem, czemu się nią nie zainteresował... - Westchnąłem i spojrzałem na nią spowrotem. - A jak to się stało, że taki los spotkał Blueblooda? Bo jak wrzuciła mnie ta Succubuska - wskazuje na nią - BTW, wybacz, że cię wtedy tak walnąłem... - wracam wzrokiem do Twi - to był w strasznym stanie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Kwiecień 4, 2015 Autor Share Napisano Kwiecień 4, 2015 - Z jednej strony one chciały przejąć jego stanowisko, ale im się spodobał. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Kwiecień 4, 2015 Share Napisano Kwiecień 4, 2015 - Aha... rozumiem. Powiem tak, nie tak się przejmuje władzę, ale spoko. Jak będziecie chciały pomocy, to jestem chętny, wszystko do udupienia Celestii i jej władzy, bo BB to poniekąd jej stronictwo. Tak czy siak, przed ostatnie pytanie. Co będziecie robić po tym jak was wypuszczę. Bo by mi się przydały dwie utalentowane zabójczynie w wywidzie - powiedziałem do tamtych dwóch. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Kwiecień 4, 2015 Autor Share Napisano Kwiecień 4, 2015 - Pracujemy za jedzenie - powiedziała jedna i wysunęła języczek. Druga zrobiła to samo i puściła ci oczko. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Kwiecień 4, 2015 Share Napisano Kwiecień 4, 2015 Przęłknąłem głośno ślinę. - Rozumiem... pogadamy o "Wypłacie" jak dojdziemy do kraju wiśni, spoko? Teraz ostanie pytanie... ILE potrzebujecie zjeść? - spytałem się ich. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Kwiecień 4, 2015 Autor Share Napisano Kwiecień 4, 2015 - Wystarczy jakaś godzinka obecności na randce ddw0ch zakochanych dziennie - powiedziała jedna. Starczy obecność. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Kwiecień 4, 2015 Share Napisano Kwiecień 4, 2015 Lekka ulga... nie muszę ich osobiście i zbliżeniowo karmić. Dobra... jak obiecałem, rozwiązuje je WSZYSTKIE. Następnie patrzę co zrobią. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Kwiecień 4, 2015 Autor Share Napisano Kwiecień 4, 2015 Twilight cię przytuliła, a tamte usiadły na łóżkach. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Kwiecień 4, 2015 Share Napisano Kwiecień 4, 2015 Uśmiecham się do niej. - Dobrze... no to chodźcie. Mimo iż najedzony jestem to jednak dojem se jeszcze - powiedziałem po czym idziemy w ustronne miejsce, tak by nie obudzić Rarity... potem robię to z Twi byśmy mogli pojeść do syta i nakarmić nawet tamte dwie. Więc ile razy to trzeba było? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Kwiecień 4, 2015 Autor Share Napisano Kwiecień 4, 2015 Wystarczył jeden. Wszyscy macie pełne brzuszki. ZaZauważyłeś, że najedzone nie mają aury. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Kwiecień 4, 2015 Share Napisano Kwiecień 4, 2015 Dobrze, więc wracamy do Hotelu i kładziemy się na swoich miejscach. A jak jest miejsce na dużym łóżku, to zapraszam Twi, jak nie... to ją przepraszam. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts