Nightmare Napisano Kwiecień 4, 2015 Autor Share Napisano Kwiecień 4, 2015 Podsunęłła łóżko i się zmieściła. Taki słodki Succubus... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Kwiecień 4, 2015 Share Napisano Kwiecień 4, 2015 Dobrze... wymazać. Jestem z Zezowatą, Piękną Pegazicą i z Succubuską Księżniczką... Czyżby Lvl Up? Tak czy siak, tuląc obie (bo pewnie Rarity się wtuiła) zasypiam Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Kwiecień 4, 2015 Autor Share Napisano Kwiecień 4, 2015 Rano obudziłeś się tulony przez obie. Sweet... Ale czas wziąć resztę ze szpitala i ruszać. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Kwiecień 4, 2015 Share Napisano Kwiecień 4, 2015 Więc budzę obecnych i szukuje się na kazanie od Rarity czemu Succuby wolnę. Wtedy jej wytłumaczam wszystko itp. Następnie idziemy po resztę do szpitala. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Kwiecień 4, 2015 Autor Share Napisano Kwiecień 4, 2015 Reszta w bandażach dołączyła do was. Yay! No to teraz jakoś dotrzeć w jeden dzień do kraju WWiśni... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Kwiecień 4, 2015 Share Napisano Kwiecień 4, 2015 Więc ruszamy w drogę. Po drodze idę koło Twi i się pytam. - Powiedz... jak to jest być Succubem? - spytałem się spoglądając na nią. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Kwiecień 4, 2015 Autor Share Napisano Kwiecień 4, 2015 - To podobnie jak bycie Podmieńcem. Tylko, że jeszcze z tą aurą. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Kwiecień 4, 2015 Share Napisano Kwiecień 4, 2015 - Rozumiem... tak czy siak dobrze się z tym kamuflowałaś do czasu mojego przybycia. Teraz też wiem czemu Blueblood się tobą interesował - powiedziałem... ale teraz jakby smutny. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Kwiecień 4, 2015 Autor Share Napisano Kwiecień 4, 2015 Przytuliła cię. Zauważyłeś, żże pokazała niewielkie rogi przypominające antylopę i demoniczne skrzydełka. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Kwiecień 4, 2015 Share Napisano Kwiecień 4, 2015 - Podobasz mi się, nie za wygląd a za to kim jesteś. Trzeba mi było powiedzieć od razu, ja bym to zrozumiał - powiedziałem do niej z uśmiechem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Kwiecień 4, 2015 Autor Share Napisano Kwiecień 4, 2015 Zarumieniła się i dała ci buziaka. Idziecie przez śnieg. Wszystkim jest zimno. Ciebie ogrzewa ciepełko w brzuszku. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Kwiecień 4, 2015 Share Napisano Kwiecień 4, 2015 Zbieramy się w koło tak byśmy siebie nawzajem ogrzewali i jak najszybciej doszli do Wiadomego miejsca. - Wiesz... nie musiałaś tak na mnie skakać w Pokoju Blueblooda... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Kwiecień 4, 2015 Autor Share Napisano Kwiecień 4, 2015 - Taki instynkt... Gdy inna tak robi, wszyscy za nią... - tłumaczyła się z rumieńcem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Kwiecień 4, 2015 Share Napisano Kwiecień 4, 2015 - Aha - więc spojrzałem na Succubuskę która była wtedy z nią w pokoju. Ogólnie zamieszkają u mnie... bo wątpię, że będzie wolny dom, a u mnie jeszcze parę pokoi wolnych. - Więc jeśli jakaś obca Succubuska mnie "Zaatakuje" to wy byście dołączyli? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Kwiecień 4, 2015 Autor Share Napisano Kwiecień 4, 2015 - Nie, chyba, że będzie to succubuska wysokiej klasy - powiedziała z rumieńcem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Kwiecień 4, 2015 Share Napisano Kwiecień 4, 2015 - Aha... więc wszystko jasne. Wtajemniczyły cię w plan pozbycia się Blueblooda, czy raczej nie? Chyba tak, skoro tak jakby "Siostrami" jesteście. Bo w bibliotece wieziennej przeczyałem, że Succubuski mówią do siebie jak do Sióstr. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Kwiecień 4, 2015 Autor Share Napisano Kwiecień 4, 2015 Pokiwała. - Nie bbyło to zbyt skomplikowane. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Kwiecień 4, 2015 Share Napisano Kwiecień 4, 2015 - Rozumiem. Tak czy siak, po tym co się stało, chyba mu z głowy wylecą ta fascynacja waszą rasą. Tak z ciekawości... która go tak urządziła. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Kwiecień 4, 2015 Autor Share Napisano Kwiecień 4, 2015 - Ona - rzuciła jedna z Succubek pokazując na Twilight. Zerwał się wiatr. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Kwiecień 4, 2015 Share Napisano Kwiecień 4, 2015 Cisza... idę w milczeniu spoglądając na Twi, a po chwili troszkę się odsuwam. - Dobrze... nie powiem, że źle... ale... wiem teraz by ci nie podskakiwać. Ale byś tak go zmordowała... co uczynił? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Kwiecień 4, 2015 Autor Share Napisano Kwiecień 4, 2015 Trochę smutna się zrobiła. - Uznał mnie za swoją własność. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Kwiecień 4, 2015 Share Napisano Kwiecień 4, 2015 Obejmuje ją... - U mnie nikt nie jest traktowany jak własność, wszyscy mamy równe prawa - powiedziałem, kątem oka spoglądając na Succubuski, bo pewnie też były tak traktowane. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Kwiecień 4, 2015 Autor Share Napisano Kwiecień 4, 2015 On je wszystkie uważał za niewolnice. Twi cię przytuliła. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Kwiecień 4, 2015 Share Napisano Kwiecień 4, 2015 Tak więc po odwzajemnieniu, spoglądam na pozostałe Demonice. - Więc jak? Dołączycie do mojej siatki, czy wolicie gdzieś indziej iść? - spytałem się. Mając takie dwie, utalentowane agentki po swojej stronie, Siatka była by kurwa najlepszą Agencją Wywiadowczą w Krainie wiśni... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Kwiecień 4, 2015 Autor Share Napisano Kwiecień 4, 2015 - Pracujemy za jedzenie - powiedziały obie na raz z uśmiechami Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts