KougatKnave3 Napisano Kwiecień 4, 2015 Share Napisano Kwiecień 4, 2015 - No to możecie zamieszkać u mnie... wtedy to nie będziecie mieć już głodu, bo skoro mam Twi i Night przy sobie, a ja je bardzo kocham... więc skorzystamy na tym. Więc? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Kwiecień 4, 2015 Autor Share Napisano Kwiecień 4, 2015 Pokiwały z uśmiechami. Śnieżyca dookoła, a wy gadacie... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Kwiecień 4, 2015 Share Napisano Kwiecień 4, 2015 Sprawdzam kto jest konkretnie w ekipie... mam pomysł, ale muszę mieć wiedzę, ile mamy nielotów w Ekipie. Więc? Jak mniemam tylko Rarity i Mama, tak? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Kwiecień 4, 2015 Autor Share Napisano Kwiecień 4, 2015 Chyba tak... Właśnie zwiało Fluttershy. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Kwiecień 4, 2015 Share Napisano Kwiecień 4, 2015 Sprawdzam czy w taką pogodę możemy lecieć... jak tak to Ja, Twi i pozostałe dwie Succubuski (bo rzekomo mają mocne skrzydła (bo ofiary muszą jakoś łapać)) i rozdzielam im po równo, Ja - Rarity, A tamte dwie to Shy i Mama. Wtedy lecimy do Kraju wiśni. Jak się nie da, to trudno i idziemy dalej. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Kwiecień 4, 2015 Autor Share Napisano Kwiecień 4, 2015 Nie da się, bo zwiewa was do tyłu. Na ziemi zresztą też. Rarci prawie nie widać w tym śniegu. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Kwiecień 4, 2015 Share Napisano Kwiecień 4, 2015 - Musimy znaleźć schronienie - powiedziałem i Staram się wypatrzeć najbliższe możliwe schronienie. Jak będzie to tam się udajemy. Jak nie... to proszę Twilight o tarczę która może zniwelować takie działanie wiatru. Jak co wspomagam ja. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Kwiecień 4, 2015 Autor Share Napisano Kwiecień 4, 2015 Zrobiła tarczę, ale nawet z tobą wiatr był za silny. Śnieg porwał cię i rzucił na ziemię kilka metrów z tyłu. Przekoziołkowałeś kilka kolejnych. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Kwiecień 4, 2015 Share Napisano Kwiecień 4, 2015 Staram się dotrzeć do Grupy. Proszę wszystkich zdolnych magicznie do wspomagania tarczy. Musimy dojść do jaskini. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Kwiecień 4, 2015 Autor Share Napisano Kwiecień 4, 2015 Wszystkich wiało do tyłu. Nic nie widziałeś przez śnieg. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Kwiecień 5, 2015 Share Napisano Kwiecień 5, 2015 Może Succuby coś widzą... bo one chyba mają jakiś podrasowany wzrok czy coś. Jak tak to staramy się dojść tam gdzie powiedziały. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Kwiecień 5, 2015 Autor Share Napisano Kwiecień 5, 2015 Śnieg. Na niego nic nie działa, nawet podrasowany wzrok. Poza tym, nawet nie wiesz, gdzie one są. Dookoła szaleje śnieżyca, smagając cię zimnym wiatrem po twarzy. Dodatkowo ciepełko od najedzenia zeszło, powodując nagłe uczucie piekielnego zimna. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Kwiecień 5, 2015 Share Napisano Kwiecień 5, 2015 Nawołuje je starając się znaleźć je... cholera... muszę je znaleźć inaczej nie będzie ze mną dobrze. Błagam... muszą gdzieś tu być. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Kwiecień 5, 2015 Autor Share Napisano Kwiecień 5, 2015 Nagle zzobaczyłeś przez śnieg zamazany, zielono-czarny kkształt. Nie miałeś siły krzyczeć... Obudziła cię cisza na zezewnątrz. Burza ustała. Dookoła ciebie jest jakaś ochrona z łusek, dzięki której nie zamarzłeś. Wciąż dygoczesz z zimna. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Kwiecień 5, 2015 Share Napisano Kwiecień 5, 2015 Staram się zobaczyć co się dzieje... CZEKAJ BO NIE OGARNIAM! Co mnie kurwa dopadło? Podmieńce? Teściowa? CO mnie dopadło? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Kwiecień 5, 2015 Autor Share Napisano Kwiecień 5, 2015 (edytowany) Powoli ochrona rozwinęła się. Dookoła ciebie jest śnieżne pustkowie. A obok ciebie zwinęła się niewielka, zielona wiwerna o czarnych sskrzydłach i lekko spłaszczonym, rogatym łebku. Jej ogon był zakończony pięcioma piórkami. Edytowano Kwiecień 5, 2015 przez Nightmare Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Kwiecień 5, 2015 Share Napisano Kwiecień 5, 2015 Eeeee... Czy ta Wiwerna ma dobre zamiary? Czy raczej ochroniła mnie by mnie zjeść żywcem? PROSZĘ BY TO PIERWSZE! PROSZĘ BY TO PIERWSZE! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Kwiecień 5, 2015 Autor Share Napisano Kwiecień 5, 2015 Spojrzała na ciebie, po czym odbiegła kilka metrów dalej i zaczęła kopać w śniegu. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Kwiecień 5, 2015 Share Napisano Kwiecień 5, 2015 Podchodzę do niej jeśli mogę... Mam nadzieje, że nie odrzuci mnie teraz. Ogólnie jaka jest teraz pogoda? Jeśli jestem zdolny to dziękuje za uratowanie i odlatuje, jeśli nie... to zostaje z Wiwerną. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Kwiecień 5, 2015 Autor Share Napisano Kwiecień 5, 2015 (edytowany) Jest słoneczko. Jesteś piekielnie oziębiony. Jakoś podlazłeś do wiwerny. Ona dalej kopie i to dosyć szybko. Zauważyłeś różowy kolor. Edytowano Kwiecień 5, 2015 przez Nightmare Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Kwiecień 5, 2015 Share Napisano Kwiecień 5, 2015 Czyli pewnie to samica jak mniemam. Jak mogę to jej pomagam, a jak nie to czekam na to co się stanie. Jak zaprosi to wchodzę do środka jak będzie gotowe. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Kwiecień 5, 2015 Autor Share Napisano Kwiecień 5, 2015 Ale to nie wiwerna... Pod śniegiem jest... Zaraz... Fluttershy! Wiwerna wwyciągnęła za grzywę nieprzytomną klacz, po czym pobiegła kopać trochę dalej. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Kwiecień 5, 2015 Share Napisano Kwiecień 5, 2015 Biorę ją w kopyta i sprawdzam czy jest zdolna do obudzenia... jak tak, to ją budzę. Następnie idę sprawdzić co znalazł następnego. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Kwiecień 5, 2015 Autor Share Napisano Kwiecień 5, 2015 Ona jest piekielnie wyziębiona i tak jak ty jest na skraju pprzeżycia. Wiwerna znowu zanurzyła łłeb w dziurze i wyciąggnęła Rarity. Pobiegła jeszcze dalej i znowu kopie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Kwiecień 5, 2015 Share Napisano Kwiecień 5, 2015 Więc zbieram wszystkie w jednym miejscu, to samo zrobię z innymi co odkopie. Następnie szukamy z Wiwerną jakiegoś schronienia... musimy gdzieś rozpalić ogień. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts