Nightmare Napisano Kwiecień 5, 2015 Autor Share Napisano Kwiecień 5, 2015 Wiwerna nie ma takiego zamiaru. Do tego ty nie masz siły się ruszyć. Gadzina zaczęła skrzeczeć gdzieś w dal. Taki skrzeczący sygnał SOS. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Kwiecień 5, 2015 Share Napisano Kwiecień 5, 2015 Więc zbieram wszystkie klacze... brak mi sił, ale muszę to zrobić... nie poddam się... jeśli woła o pomoc, to trzeba będzie czekać. Jeśli mi się udało zebrać je to siadam koło nich a jak nie to nic nie robię... czekam. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Kwiecień 5, 2015 Autor Share Napisano Kwiecień 5, 2015 Zobaczyłeś coś dalej... Chodzącą laskę i latający kapelusz? Nie, tam jest niewielki, biały kucyk, który powoli idzie w waszą stronę. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Kwiecień 5, 2015 Share Napisano Kwiecień 5, 2015 Jakim cudem wypatrzyłem Białego Kuca w śniegu? Oby miał przyjazne zamiary... nie wiem co zrobię jak się nie uda... ZAWIODĘ KURWA WSZYSTKICH! OBIECAŁEM BRONIĆ TWI I JEJ PRZYJACIÓŁ I DOTRZYMAM TEGO! MATKĘ I TAMTE DWIE SUCCUBUSKI TEŻ OCALĘ. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Kwiecień 5, 2015 Autor Share Napisano Kwiecień 5, 2015 Powoli kuc podlazł do was. Na jego lasce jest ppełno jakichś małych kuleczek, kktóre grzechoczą przy poruszaniu. Do tego wygląda na kilka rozmiarów za dużą. Kucyk wygl@ądał na źrebaka, ale w końcu zauważyłeś, że jest po prostu bardzo niski. Ma zakrzywiony róg podmieńca i owadzie skrzydełka. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Kwiecień 5, 2015 Share Napisano Kwiecień 5, 2015 Spoglądam na niego... - Witam... jestem Feather Wing i... ja i moje przyjaciółki szukamy pomocy... jest tu gdzieś niedaleko jakieś schronienie... błagam - spojrzałem na niego niemal błagalnym wzrokiem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Kwiecień 5, 2015 Autor Share Napisano Kwiecień 5, 2015 Próbowałeś powiedzieć. Słow zatrzymały się w gardle, a na zewnątrz wydostało się tykko kilka głosek. Dziwny kucyk najPierw pogłaskał wiwernę po łbie, po czym zagrzechotał laską. Jego kapeluszem było brązowe sombrero z dzwoneczkami. Gad coś skrzeknął, po czym pobiegł gdzieś. Kucyk przysiadł sobie obok i patrzył za wiwerną. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Kwiecień 5, 2015 Share Napisano Kwiecień 5, 2015 Przerażony oglądam co się dzieje, wciąż starając się desperacko ocieplić obejmując siebie kopytami. Co... on zamierza? Mam... nadzieje, że chce pomóc... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Kwiecień 5, 2015 Autor Share Napisano Kwiecień 5, 2015 Kucyk zdawał się nie przejmować zimnem. Po prostu patrzył. Po paru chwilach zauważyłeś biegnącą wiwernę. Tym razem miała sanie i uprząż. Kucyk powoli zagrzechotał laską, a gadzina zaczęła pakować was na drewniane sanie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Kwiecień 5, 2015 Share Napisano Kwiecień 5, 2015 Więc daje się zapakować na sanie i czekam na to co się stanie z nadzieją w oczach. W międzyczasie sprawdzam czy to wszyscy, czy kogoś brakuje. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Kwiecień 5, 2015 Autor Share Napisano Kwiecień 5, 2015 Wszyscy, do tego nikt nie jest przytomny. Jesteście na skraju życia i śmierci. Kucyk po chwili wsiadł na grzbiet gada i zagrzechotał gwałtownie, jednocześnie dzwoniąc dzwonkami. Wiwerna nagle rzuciła się do przodu, ciągnąc za sobą sanie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Kwiecień 5, 2015 Share Napisano Kwiecień 5, 2015 Czekam... nadzieja... jest nadzieja... staram się też dopilnować by wszyscy doszli bezpiecznie tam gdzie nas zabiera... miejmy nadzieje, że się uda nam... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Kwiecień 5, 2015 Autor Share Napisano Kwiecień 5, 2015 Zobaczyłeś chatę z kłód drewna. Przez dziurę w dachu wydostawał się dym. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Kwiecień 5, 2015 Share Napisano Kwiecień 5, 2015 Dym = Ogień... Ogień = CIEPŁO! JEST SZANSA! JEST NADZIEJA! TAK! PIĘKNY OGIEŃ! Ten facet ma u mnie tak wielki dług wdzięczności, ze nawet podbiciem kraju i wymordowaniem całego świata, mu się nie odwdzięczę. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Kwiecień 5, 2015 Autor Share Napisano Kwiecień 5, 2015 Dojechali$cie. Wiwerna odczepiła się od sań i wwsunęła je do wnętrza. W środku leżały na ziemi koce, a w kątach stały kosze. W środku domu było palenisko, a nad nim wisiał garnek. Powoli się ogogrzewałeś. Wiwerna wlazła do środka, a kucyk zamknął drzwi. Dalej porusza się na dwóch kopytach. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Kwiecień 5, 2015 Share Napisano Kwiecień 5, 2015 - D... dziękuje - powiedziałem do niego wciąż słaby i zziębnięty. Sprawdzam co się gotuje... jeśli mogę, ale wciąż się boje o klacze... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Kwiecień 5, 2015 Autor Share Napisano Kwiecień 5, 2015 On nie odpowiedział. Wiwerna poodkładała was na koce. Kucyk zdjął kapelusz, ukazując brak grzywy jak u podmieńca. Laskę położył obok, a sam podlazł do koszy. Zaczął w nich grzebać. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Kwiecień 5, 2015 Share Napisano Kwiecień 5, 2015 Tak więc sprawdzam co mam w swojej torbie, a potem sprawdzam czy któraś klacz się obudziła. Mam nadzieje, że żadna z nich nie padnie tutaj na zawszę... proszę. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Kwiecień 5, 2015 Autor Share Napisano Kwiecień 5, 2015 Wszystkie są zimne jak lód. Torbę masz rarci. Trochę memedykamentów i biżuterii. Tylko tyle. A kuc wyjął coś z kosza i zaczął dorzucać do garnka. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Kwiecień 5, 2015 Share Napisano Kwiecień 5, 2015 Więc kładę się i powoli zamykam oczy mając nadzieje by to przespać... zmęczony jestem bardzo. Mam nadzieje, że jak się obudzę to będzie już dobrze. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Kwiecień 5, 2015 Autor Share Napisano Kwiecień 5, 2015 Obudził cię kuc lejący ci coś ciepłego na ciało... Potem zasnąłeś... I obudziłeś się i to samo. I tak w kółko. Dopiero po jakichś dwudziestu takich razach obudziłeś się gdy go nie było chacie. Wiwerny też. Reszta śpi. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Kwiecień 5, 2015 Share Napisano Kwiecień 5, 2015 Powoli wstaje i sprawdzam czy jest coś do jedzenia. Mam nadzieje, że wszystko się uda... i ciekawi mnie też gdzie się udał ten kuc. Czekam i sprawdzam kto się obudzi pierwszy. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Kwiecień 5, 2015 Autor Share Napisano Kwiecień 5, 2015 Jesteś głodny, w końcu ty podmieniec. I raczej sam musisz obudzić kogoś, najlepiej succuby. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Kwiecień 5, 2015 Share Napisano Kwiecień 5, 2015 Więc sprawdzam kto z nich jest w najlepszym stanie (mając nadzieje, że Twi) a następnie budzę ją. Następnie mówię jej o sytuacjach. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Kwiecień 5, 2015 Autor Share Napisano Kwiecień 5, 2015 Jest jeszcze z deka oszołomiona, ale też głodna. Obudź resztę succubek, to chociaż skorzystają. Twi po paru chwilach ododzyskała jako taką przytomność. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts