KougatKnave3 Napisano Kwiecień 5, 2015 Share Napisano Kwiecień 5, 2015 Więc Budzę i pozostałe Succuby i idziemy się porządnie najeść do syta. Potem wracamy i się pytam Succubów. - Jak macie na imię? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Kwiecień 5, 2015 Autor Share Napisano Kwiecień 5, 2015 LethalLove i Lovely Death. Tak się one zwą. Teraz jest ci gorąco od jedzenia, ale z chęcią cchapnąłbyś jeszcze trochę. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Kwiecień 5, 2015 Share Napisano Kwiecień 5, 2015 - Miło mi. A jak jeszcze nie słyszałyście, to ja jestem Feather Wing - powiedziałem. - Jesteście Siostrami? Czy przyjaciółkami? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Kwiecień 5, 2015 Autor Share Napisano Kwiecień 5, 2015 - Wszystkie Succubusy to siostry - rzrzuciły. Am am... Jadłbyś. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Kwiecień 5, 2015 Share Napisano Kwiecień 5, 2015 No... Jadłbym... ale twi by mnie zabiła... ale pytanie. - Pytanie, bo zastanawiałem się od dziecka, bo Knife mówił co innego, a Big Bear co innego. Czy Succuby mogą mieć jednego męża? Bo Knife mówił, że jeden ogier może je miec wszystkie... jak on to mówił... "Poderwij je wszystkie". Bear mówił, że wy trzymacie się zasad... Succubuska na jednego. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Kwiecień 5, 2015 Autor Share Napisano Kwiecień 5, 2015 Jeślli jeden ogier zaimponuje im wszystkim, to może mieć ile chce - popowiedziała Love. Albo Death. Są takie same! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Kwiecień 5, 2015 Share Napisano Kwiecień 5, 2015 - Spoko? Czyli Knife poraz pierwszy nie kłamał w sprawach Klaczy... cza poinformować mamę. Ile byłyście na "stażu" u Blueblooda, że tak powiem? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Kwiecień 5, 2015 Autor Share Napisano Kwiecień 5, 2015 - raz dziennie od tygodnia przed planowanym ślubem - popowiedziała jedna. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Kwiecień 5, 2015 Share Napisano Kwiecień 5, 2015 - ... z którego "porwałem" Twilight. Btw... ta która wtedy robiła TO z Bluebloodem w łazience kiedy Wziąłem Twi... wybacz, jeśli miałaś potem jakieś problemy. Większość strzałęk walnęła ciebie, a taka dawka mogła dać jakieś efekty uboczne... zgadłem? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Kwiecień 5, 2015 Autor Share Napisano Kwiecień 5, 2015 Spojrzały po sobie. - To nie ja - powipowiedziały. Zaraz... Były trzy succuby. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Kwiecień 5, 2015 Share Napisano Kwiecień 5, 2015 - TO kto dostał 8 strzałkami w Zadek? Więc jeśli to nie ty, Love... ani nie ty Lovley... to oznacza tylko jedno... Była trzecia - powiedziałem im. - Widziałyście inną? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Kwiecień 5, 2015 Autor Share Napisano Kwiecień 5, 2015 Pokiwały. - Deadly Kiss... Zniknęła po tamtym incydencie... - powipowiedziała jedna. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Kwiecień 5, 2015 Share Napisano Kwiecień 5, 2015 - Rozumiem. Trzeba się będzie pilnować... będzie się pewnie chciała zrewanżować. Tak czy siak, lepiej wam? Chodzi o tą aferę z śnieżycą. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Kwiecień 5, 2015 Autor Share Napisano Kwiecień 5, 2015 - Było zimno, ale minęło. - Masz dokładkę? - A mi trochę zimno... - Brzydko tu pachnie... - Zjadłabym... - Z deka zimnawo... Rozkręciły się w skargach. Nie za głośno by innych nie obudzić. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Kwiecień 5, 2015 Share Napisano Kwiecień 5, 2015 - Skoro zimno, to przysuńcie się bliżej ogniska. Na zapach nic nie poradzę. A co do Dokładki... to... - od razu zdenerwowany. NIE ŁATWO GADAĆ O TYM Z 3 SUCCUBAMI Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Kwiecień 5, 2015 Autor Share Napisano Kwiecień 5, 2015 Wszystkie wystawiły słodko języczki i mrugnęły na raz. Awwwwwwwww... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Kwiecień 5, 2015 Share Napisano Kwiecień 5, 2015 Jak ja mam to zrobić. Twi chyba już nie chcę a nie chce by się obraziła... nerwowo latam od Twi, do Lovley i kończąc na Love i tak wkółko... KURWA! Co zrobić? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Kwiecień 5, 2015 Autor Share Napisano Kwiecień 5, 2015 Twi też tak siedzi. Słodko wyglądają. Po prostu tylko karmić i karmić... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Kwiecień 5, 2015 Share Napisano Kwiecień 5, 2015 Spoglądam na Twi... jak bym mówił... "Albo my dwaj, albo one na mnie...". Oczekuje co Twi zrobi... KURWA CO TO JAKAŚ ORGIA SIĘ ROBI CZY CO!? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Kwiecień 5, 2015 Autor Share Napisano Kwiecień 5, 2015 W końcu za pomocą Twi nakarmiłeś je i zam się najadłeś. Ty jesteś z deka ogłupiały przez przejedzenie, a one śpią blisko ognia. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Kwiecień 5, 2015 Share Napisano Kwiecień 5, 2015 Więc siedzę i czekam aż ktoś inny się obudzi. Rarity/Shy/Orange... jak nie to po jakimś czasie też kładę się spać. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Kwiecień 5, 2015 Autor Share Napisano Kwiecień 5, 2015 Obudziłeś się po jakimś czasie. Wszyscy byli już w pełni sił, do tego najedzeni. Kucyk i jego wiwerna sobie spali. Lepiej szybko wyruszajcie, bo Night się załamie... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Kwiecień 5, 2015 Share Napisano Kwiecień 5, 2015 Tak więc zostawiam kartkę dla tego kuca z podziękowaniami i wyruszamy jeśli nie ma żadnych przeszkód. Podchodzę do Rarity i sprawdzam czy się wścieka za to, że zaufałem Succubom. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Kwiecień 5, 2015 Autor Share Napisano Kwiecień 5, 2015 Na razie nie. Chyba gadała z Twi. A wy ruszyliście... Dotarliście niecały dzień później, wygłodniali i przeziębieni. I w takim stanie stanęliście pod drzwiami. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Kwiecień 5, 2015 Share Napisano Kwiecień 5, 2015 Więc tak... całą ekipą wchodzę do środka i mówię. - XYLYN! NIGHT! JUŻ JESTEM! - krzyknąłem i czekam na to co się stanie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts