Nightmare Napisano Kwiecień 5, 2015 Autor Share Napisano Kwiecień 5, 2015 Najpierw dopadła cię Xylyn i zaczęła wrzeszczeć, potem Night zię mocno przytuliła, płacząc, a potem coś w salonie zaczęło płakać. Głośnooooo! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Kwiecień 5, 2015 Share Napisano Kwiecień 5, 2015 Tłumaczę im co się stało, o tym, że po drodzę dopadła nas śnierzyca itp... - A inną ciekawostkę niech Twi się podzieli... nie bój się... nie zjedzą cię za to. Ja idę do Ebony - powiedziałem i biorę Shy i Rarity by pokazać im Ebony. Też by ją uspokoić. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Kwiecień 5, 2015 Autor Share Napisano Kwiecień 5, 2015 Zobaczyła cię. Cisza jak kopytem odjął i gapi się na ciebie. Gaaaaapuuuuuu... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Kwiecień 5, 2015 Share Napisano Kwiecień 5, 2015 Czyli Gapienia się ciąg dalszy. Podchodzę do niej i biorę ją na kopyta... następnie pokazuje ją Shy i Rarity. Co one myślą? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Kwiecień 5, 2015 Autor Share Napisano Kwiecień 5, 2015 Uważają ją za wielką słodkość. Mała się gapi tylko na ciebie. Zaczęła płakać. Teraz już chyba na serio. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Kwiecień 5, 2015 Share Napisano Kwiecień 5, 2015 Więc zaczynam ją uspokajać, a jak głodna to wołam Night. A jak przewinąć... to zatykam nos i do dzieła. Po uspokojeniu/nakarmieniu/Przewinieniu, spędzam z nią czas, a potem idę do Night. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Kwiecień 5, 2015 Autor Share Napisano Kwiecień 5, 2015 Night znowu nie jest zadowolona i mówi, że kiedyś utonie w tych klaczach, co ty sprowadzasz do domu. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Kwiecień 5, 2015 Share Napisano Kwiecień 5, 2015 - Sorry, kochanie, ale patrz. One nie są ze mną w związku i jak się nie podoba to mogą sobie pójść. Jak ci to poprawi humor to następnym razem jakiegoś ogiera sprowadzę - zażartowałem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Kwiecień 5, 2015 Autor Share Napisano Kwiecień 5, 2015 Owiedziała, że wtedy to ona się wyprowadzi. Succuby zaraz poszły na miasto. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Kwiecień 5, 2015 Share Napisano Kwiecień 5, 2015 - Kochanie... słuchaj. Wiem, że to ci się nie podoba, ale powiedz. W wiosce są wolne domy? Są? No właśnie. W listach do mnie, Lang skarżył się, że ostatnio tu przeludnienie jest. Więc nigdzie indziej ich nie mogę dać. Shy i Rarity po zakończeniu Wojny odejdą... a co do Mamy to nie wiem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Kwiecień 5, 2015 Autor Share Napisano Kwiecień 5, 2015 - MAMY?! - wydała z siebie. Twoja ukochana córeczka jest smutna i znowu płacze. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Kwiecień 5, 2015 Share Napisano Kwiecień 5, 2015 - Myślałem, że już ci się przedstawiła? - spytałem się trochę zaszokowany. Potem mówię - Idź uspokoić Ebony, a ja tam przyjdę z mamą - powiedziałem i Idę po mamę a potem ją prowadzę do pokoju. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Kwiecień 5, 2015 Autor Share Napisano Kwiecień 5, 2015 Night gapiła się, ale się przywitała, ale potem poszła się położyć. Chłopie... nie było cię trzy tygodnie... i ona z małym dzieckiem sama i bez wieści. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Kwiecień 5, 2015 Share Napisano Kwiecień 5, 2015 Przecież w listach informowałem ją o mnie itp... ale nie ważne, pewnie nie czytała. Tak czy siak, pokazuje wszystkim gdzie będą spać, a następnie idę na rozmowę z Twilight. Pytam się. - Jak Night to przyjęła, że ty jesteś Succubem? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Kwiecień 5, 2015 Autor Share Napisano Kwiecień 5, 2015 Ale od wyjścia przez szczelinę to nie pisałeś. - Szok i niedowierzanie - powiedziała. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Kwiecień 5, 2015 Share Napisano Kwiecień 5, 2015 - Wiem... daj jej trochę czasu, a powinna się przystosować. Poza tym trochę się martwię. Myślisz, że przesadziłem, oferując Love i Lovley schronienie? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Kwiecień 5, 2015 Autor Share Napisano Kwiecień 5, 2015 - Raczej nie, nie powinny nabroić... - rzuciła Twi. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Kwiecień 5, 2015 Share Napisano Kwiecień 5, 2015 - Night myśli właśnie co innego - powiedziałem spuszczając łeb. Nie lubię jak jest zła na mnie... Po chwili też ciężko westchnąłem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Kwiecień 5, 2015 Autor Share Napisano Kwiecień 5, 2015 - Po prostu jest zmęczona... dosyć długo cię nie było. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Kwiecień 5, 2015 Share Napisano Kwiecień 5, 2015 - Mam nadzieje, że nie będzie przez Dłuższy okres zła. Poza tym... za tydzień jest ten festiwal, więc jakby dotrzymałem obietnicy "Wrócę nim się festiwal zacznie" Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Kwiecień 5, 2015 Autor Share Napisano Kwiecień 5, 2015 - To prawda - przyznała twi z uśmiechem. Idzie wieczór... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Kwiecień 5, 2015 Share Napisano Kwiecień 5, 2015 - Za chwilę trzeba się szykować Spać... a Spike. Jak myślisz, jak zareaguje na to, że jego najlepsza przyjaciółka od urodzenia jest Succubem. W końcu będziesz musiała mu to powiedzieć. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Kwiecień 5, 2015 Autor Share Napisano Kwiecień 5, 2015 - Nie wiem... powiem mu... jutro rano... - powiedziała. Succuby wróciły i poszły spać. A ty nakarm jeszcze małą. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Kwiecień 5, 2015 Share Napisano Kwiecień 5, 2015 Uśmiecham się do Twi i ją całuje czule. Następnie idę nakarmić Ebony a potem spać. Matko... własne łóżko... NARESZCIE! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Kwiecień 5, 2015 Autor Share Napisano Kwiecień 5, 2015 Nie takie własne, bo z Twi i Night. A Ebony nie chce być sama w kojcu i płacze gdy się odsuwasz. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts