KougatKnave3 Napisano Kwiecień 5, 2015 Share Napisano Kwiecień 5, 2015 Night mnie za to jeszcze bardziej zabije, ale co tam. Biorę Ebony i kładę się z nią do łóżka. Jak zareagowała? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Kwiecień 5, 2015 Autor Share Napisano Kwiecień 5, 2015 Wtuliła się w twoją szyję. Tylko się teraz we śnie nie przekręć. Bo małą zmiażdżysz. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Kwiecień 5, 2015 Share Napisano Kwiecień 5, 2015 Etam... Już pewnie za chwile mnie Night i Twi wezmą w objęcia więc jakoś nie będę mógł. Zasypiam obejmując je wszystkie. Night mnie zamorduje. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Kwiecień 5, 2015 Autor Share Napisano Kwiecień 5, 2015 Rano obudziło cię przytłumione piszczenie, bo jednak się przekręciłeś. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Kwiecień 5, 2015 Share Napisano Kwiecień 5, 2015 Więc szybko uwalniam Ebony i ją obejmuje sprawdzając czy nic się jej nie stało. PIERWSZY RAZ SIĘ OBRUCIŁEM I AKURAT Z CÓRKĄ! KURWA NO WIECIE! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Kwiecień 5, 2015 Autor Share Napisano Kwiecień 5, 2015 Dygoce i płacze. Dzieci są delikatne. Raczej nic jej się nie stało, tylko wystraszona i zaraz się na cały dom rozpłacze. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Kwiecień 5, 2015 Share Napisano Kwiecień 5, 2015 Obejmuje ją i wstaje by ją nakarmić. Powoli ją uspokajam. - Tatuś przeprasza, Tatuś przeprasza, Błagam nie mów Mamusi - powiedziałem uciszając ją a potem karmiąc. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Kwiecień 5, 2015 Autor Share Napisano Kwiecień 5, 2015 Zjadła i przytuliła cię. Powoli jej serduszko się uspokajało... Brrrrrrruuuuuuuurrrrrrrrrrrrrrr... i znowu kulka nerwów. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Kwiecień 5, 2015 Share Napisano Kwiecień 5, 2015 KURWA!!! U... pardon. Uspokajam ją a następnie idę się z nią pobawić czekając aż Night albo Twi się obudzą. Succuby chyba też już nie śpią, nie? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Kwiecień 5, 2015 Autor Share Napisano Kwiecień 5, 2015 One jeszcze tylko poczekały na Twi, po czym znowu zaczęły się na ciebie słodko Patrzeć... Awwwwwwww... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Kwiecień 5, 2015 Share Napisano Kwiecień 5, 2015 Więc robię to Z Twi byśmy się najedli, no chyba, że całus starczy. Tak czy siak Robię reszcie śniadanie. Pytam się potem Night co będzie robić. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Kwiecień 5, 2015 Autor Share Napisano Kwiecień 5, 2015 Night będzie zajmować się Ebony, ale Jeśli ty raczysz się tym zająć, to ona pójdzie popisać. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Kwiecień 5, 2015 Share Napisano Kwiecień 5, 2015 Ja się tym zajmę. Więc biorę Ebony i czekam na Leenę, Lovley i Love. Potem idziemy do Szkoły gdzie uczę swoich uczniów. W między czasie przedstawiam Leenie nasze nowe członkinie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Kwiecień 5, 2015 Autor Share Napisano Kwiecień 5, 2015 Od razu wyszło, że ekspertki itp. A Ebony została maskotką szkoły, bo ktoś jej doczepił kocie uszy i ogon. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Kwiecień 6, 2015 Share Napisano Kwiecień 6, 2015 Uśmiecham się na ten widok. Więc obserwuje lekcje, i nauczam z Pomocom Succubów. Gdzieś tak na przerwie pytam się je jak im się tu podoba. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Kwiecień 6, 2015 Autor Share Napisano Kwiecień 6, 2015 Im się podoba. No to ok. Mała się gapi i boi się ogona, przez co się non stop turla. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Kwiecień 6, 2015 Share Napisano Kwiecień 6, 2015 - Myślę, że mogę zostawić szkołe na dzisiaj pod twoim okiem Lenna. Ja zajmę się małą. Jak by były problemy to wiesz jak zawołać - powiedziałem i wychodzę, by spędzić ten czas z córką. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Kwiecień 6, 2015 Autor Share Napisano Kwiecień 6, 2015 Mała gapi się na ciebie i tuli. Jest taka słodka... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Kwiecień 6, 2015 Share Napisano Kwiecień 6, 2015 Obejmuje ją, i zaczynam się z nią bawić tak by usnęła. Następnie idę do domu i sprawdzam jak Night idzie z pisaniem książki. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Kwiecień 6, 2015 Autor Share Napisano Kwiecień 6, 2015 Od ppoczatku waszego pobytu tutaj napisała... Sto stron. Do tego ze dwieście wylądowało w koszu w międzyczasie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Kwiecień 6, 2015 Share Napisano Kwiecień 6, 2015 - Można wiedzieć o czym będzie ta książka? - spytałem się jej z ciekawością trzymając Ebony. Więc ciekawe czy mi zdradzi ci mnie spławi jak niegodnego ogiera. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Kwiecień 6, 2015 Autor Share Napisano Kwiecień 6, 2015 - Mówiłam ci - powiedziała. Znowu zaczęła opowiadać jakąś strasznie skomplikowaną historię fantastyczno jakąśtam. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Kwiecień 6, 2015 Share Napisano Kwiecień 6, 2015 I znów pewnie ją zapomnę... więc szybko notuje tłumacząc "Na wszelki wypadek". - Na pewno się uda. Mówię ci... spodoba im się - powiedziałem. Jak zrozumieją fabułę to... tak... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Kwiecień 6, 2015 Autor Share Napisano Kwiecień 6, 2015 Wróciła do pisania. A Ebony sobie śpi wczepiona w ciebie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Kwiecień 6, 2015 Share Napisano Kwiecień 6, 2015 Więc powoli ją kładę do kojca a następnie szukam Spika który powinien być z Xylyn teraz (praca Asystentów czy coś tam). Jaki ma humor? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts